MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Листопад » 5 » Твоя друга половина знаходиться всередині тебе
14:32
Твоя друга половина знаходиться всередині тебе

Твоя друга половина знаходиться всередині тебе

Так багато людей зараз шукають партнера, свою другу половинку, свою «споріднену душу». Вони відчувають себе неповними без цієї «особливої» людини, яка вносить гармонію у їхнє «неповне» життя.

Але ти не половина цілого, друже. Це брехня. Ти ніколи не був половиною цілого. Ти - ціле; це твоя справжня природа.

Якщо ти шукаєш партнера, або залишаєшся у стосунках, тому що відчуваєш себе «половинкою» цілого, якщо ти нещасливий у своїй самотності і боїшся порожнечі, ти будеш переносити на партнера своє нещасливе поле, і тривога буде «гуркотіти» над вашими стосунками.

Знайди своє щастя всередині себе. Зроби щасливим простір, в якому ти живеш, і перебувай там. Відкрий для себе радість своєї самотності. Поки ти намагаєшся втекти від неї, ти завжди будеш самотнім, тому що ти будеш тікати від себе, що є найбільшим болем всього сущого.

Знайди радість всередині. Будь таким, до якого ти завжди прагнув. І коли ти будеш готовий, в цьому просторі з'являться інші, такі бажані для тебе друзі або партнери. Нехай вони базікають, сміються, грають, залишаються, якщо залишаються, або йдуть, якщо йдуть. Радій їхній волі. Усвідом цей зв'язок глибоко. Звертай увагу, коли ти щасливий, звертай увагу, коли нещасний, але не вини інших і будь вдячний життю.

Допоможи їм навчитися любити свою власну самотність теж.
Можливо, ти назвеш нового персонажа своїм другом, партнером, коханою. Можливо, ти одружишся, можливо, ви будете жити разом і заведете сім'ю, можливо, ви більше ніколи не побачите один одного знову. У цій радості глибинного зв'язку етикетка не має значення, і майбутнє саме подбає про вас.

І ти знайдеш свою другу половину в собі. І страх самотності зникне у променях призахідного сонця.


© Джефф Фостер

 

 

Переглядів: 766 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом