Knopa.info - Що За Сайт?
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 12.07.2016, 13:28 | Повідомлення # 1 |
|
Knopa.info це найкращий сайт, ресурс,для дівчат інформація про життя, поради, онлайн розваги, відносини і секс поради,чудова музика, ексклюзивні відео, розваги, вікторини, опитування, смішні і корисні відео. На нашому сайті, ви можете поставити питання та поспілкуватися з іншими дівчатами на такі теми, як любов, секс, сім'я, друзі, школа, і стосунки. Дізнавайтесь важливі факти про ваше тіло і проблеми і якїх вирішити. Грати в ігри, задати питання експертам, знайомитися з іншими дівчатами, дізнавайтесь факти про те, що відбувається у вашому житті, все для дівчинки.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 22.07.2016, 17:04 | Повідомлення # 2 |
| Не лякайтеся онлайн радіо!!! Це не вірус..
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 08.12.2016, 22:57 | Повідомлення # 3 |
| Привіт, вітаємо тебе на сайті для дівчат. Тут ти знайдеш безліч ідей та порад, які допоможуть тобі не просто навчитися знайомитися, спокушати, ефективно виглядати, а головне отримувати від усього цього задоволення.За допомогою наших порад ти позбудешся власних комплексів та перетворишся на сучасну і незалежну дівчину, яка підкорює світ.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 04.07.2022, 11:47 | Повідомлення # 4 |
| Московия балалаек, пыталась окупировать Украину. И повсюдно в больших городах пропогандировала русский язык. 2014 Украинцы избаваились януковича аля лукашенко, он их тянул на расею. Смотрите на Белась , у них умирает идентичность страны а это язык. Делается так чтоб был популярный русский. (а это окупация)Больше никакой дружбы между Украиной а Московитой не будет. На много поколений. От малого до старого желают сдoхнуть оркостану.После ракет..бомб..разбитые и уничтоженые дома...убитое мирное население..Я чудово знаю Українську мову. Московитої нам не треба**
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 28.07.2022, 16:05 | Повідомлення # 5 |
| З сайту прибрано вірусний код. Тепер має бути достпний через всі браузери
|
|
| |