Глюки/помилки в текстах .
|
|
knopa | Дата: Пятниця, 15.07.2016, 19:15 | Повідомлення # 1 |
| Глюки/помилки в текстах .
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 15.07.2016, 19:15 | Повідомлення # 2 |
| Знайшов собі дівчину! Саме знайшов, тому що познайомився на вулиці. Все було шикарно і разом гуляли, в сексі все супер. Коли приходили до мене відразу починав до неї чіплятися, вона відповідала и так було десь на протязі місяця. А буквально на днях, приїзжаємо до мене, я її накормив ми танцювали, я запилив свічку, почав приставати и тут я виявляюся "тупою скотиною якій потрібен тільки секс" (за неділю до цього ходили в театр!!!)"Мерзотником який її не поважає" та "Падлюкою". А проблоема в тому що у неї місячні!!!!!!!!!
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 15.07.2016, 19:15 | Повідомлення # 3 |
| Блін...та ну нафіг. Мені набридло себе винити у тому у чому я насправді не винен ані трішки. Так я хочу у 24-25 років одружуватися. І це нормально!!!! Я не зобов'язую тебе ні до чого але я не можу дати тобі вільних стосунків. Я не буду себе контролювати...я є я.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 23.04.2017, 22:32 | Повідомлення # 4 |
| Дуже подобається дівчина і я їй начебто також.Але така проблемка вона каже що не хоче зараз ніяких стосунків:( Так як довго зустрічалась з хлопцем і він її кинув, А зараз хоче погулять без відносин.Я все розумію ладно хай гуляє ,але хоч би щоб без мужиків всяких якщо вона буде гулять і в плані Сексу то дуже обідно....Тоді мене взагалі відверне від неї.Що ви скажите робить в цьому випадку?Дуже хочу з нею зустрічатись навіть не проти одружитися!Але вона не хоче ніяких відносин от тут то і проблема і коли дізнаюсь що їй звонять пишуть всякі уї**ни то злості просто дуже багато готовий убить тих хто до неї телефонує.Коли просто гуляєм разом дуже хочеться її обнять і поцілувать але ж знаю що вона відверниться:(
--------
Ты забываешь парень, что "твои чувства" - это всего лишь твои чувства, игра в одни ворота, и отвечать тебе взаимностью она не обязана. А ты ей уже хочешь на горло наступать. Она не твоя, по крайней мере пока что! Расслабься и признай это. Желай ее, удиви ее, но только если она того стоит!....- скажи об искренности чувств. Но Боже упаси - попытаться ее удержать!
|
|
| |