MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Архів Форуму » Отже нарешті прийшло літо!Працюйте над собою в двох напрямка (Працюйте над собою в двох напрямках – саморозвиток і краса.)
Отже нарешті прийшло літо!Працюйте над собою в двох напрямка
OlenkaДата: Четвер, 02.03.2017, 17:54 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Привіт, дівчата!

Отже нарешті прийшло літо! А з ним такі довгоочікувані канікули. Весь рік ми старанно вчилася, і докладали зусиль для самовдосконалення. Тепер ми можемо відпочити і цілих три місяці не згадувати про шкільні обов’язки. Натомість у нас з’явилося безліч часу для того щоб підготувати себе для нових висот. Працюйте над собою в двох напрямках – саморозвиток і краса. Адже одне без одного не дає потрібного результату.
Отже відпочивайте і насолоджуйтеся літнім теплом, не забувайте піклуватися про свою шкіру і захищати її від активного сонця, перебуваючи на пляжі чи гуляючи по місту.
А тим дівчатам, що мають поступити до вузу, ми бажаємо легких іспитів і знайти себе в обраній професії.

З любов’ю
Прикріплення: 4437623.jpg (10.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 13.09.2017, 09:30 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
Ось і закінчилося літо … Чудова пора спекотних днів і теплих ночей. Переглялаючи фотографії тяжко не усміхнутися, адже веселих ситуацій було достатньо. Літо як завжди залишає тільки хороші спогади, позбавляючи від негативних думок і домашніх клопотів. Ще одне літо це один крок, щось нове і надзвичайне. Дякую тим людям які були зі мною і не давали мені нудьгувати, витягували з дому і додавали жаги до нових звершень. Дякую за маленькі поїздки на заповідник«Тустань» і також водоспад «Кам'янка» і неможливо забути поїздку на «Мертве озеро». Також не можу опустити головну подію літа це закінчення свого любимого коледжу, останні дні в ньому і випускний запам'ятаю назавжди, адже це було незабутньо. Також останні одні літа проведені з «Падружанями» ви справді дуже круті

Прикріплення: 2821826.jpg (28.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 06.05.2018, 10:48 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4505
Як підготувати тіло до літа?

Чи впливає зміна сезону на догляд за шкірою? Ще й як! Ми поговорили з нашим б'юті-редактором Санною Франклін і дізналися, які п'ять процедур допоможуть тобі підготувати тіло до літа. 

Санна Франклін: Я справжній фанат літа. Обожнюю сонце, пляж, море і жарку погоду. Знаю все про зміни сезонів і за доглядом за шкірою, жила в Стокгольмі і Нью-Йорку. До твоїх послуг & mdash; мої найкращі поради щодо літнього догляду за шкірою.
 

1. ВІДЛУЩУВАННЯ ШКІРИ 

Використання скрабу два рази на тиждень – мій внесок у боротьбу за гладкість шкіри. Наношу гель для душу і скраб, щоб обробити лікті, гомілки і лікті (найбільше схильні до сухості). Але і тут робота не закінчується! Шкіра рук також потребує догляду, тому я використовую живильний скраб «Молоко та мед – Золота серія». Вони надають гладкості, м'якості і мають приємний аромат молока і меду – те, що потрібно! 
2. ПРАВИЛЬНЕ ГОЛІННЯ 
Спідниці, сукні та шорти – тепла погода диктує свої модні правила. Щоб підтримувати гладкість шкіри і уникнути порізів або подразнення при голінні або депіляції частіше міняй леза, використовуй засоби до і після гоління. 

Що робити, якщо на шкірі залишилися сліди від бритви? Не хвилюйся! Змочи рушник холодною водою і приклади до подразненої ділянки на декілька хвилин. І наступні пару днів не використовуй продукти, що містять спирт, вони можуть ще більше нашкодити шкірі. 

3. БЕЗПЕЧНА ЗАСМАГА 
Всі ми знаємо про негативний вплив УФ-випромінювання на шкіру, але як же літо без гарної засмаги? Ніяк! На щастя, є кращий вибір. Використовуй скраб або відлущувальний засіб, а наступного дня – автозасмагу. Повторюй процедуру кожні два-чотири дні, щоб уникнути появи плям. 

4. І ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ 
Завжди використовуй cанскрін — навіть якщо ти знаходишся в тіні, користуєшся автозасмагою, або сонце сховалося в хмарах. Тільки SPF збереже твою шкіру від шкідливого ультрафіолету, перешкодить появі пігментних плям і віддалить загрозу передчасного старіння. 

5. ЗВОЛОЖЕННЯ ШКІРИ ЗСЕРЕДИНИ 
Підтримувати зволоження шкіри влітку – необхідність. Пий більше води в спеку – це допоможе поповнити втрачені запаси рідини в організмі. Моя порада: наливай воду в пляшку, додавай пару скибочок лимона, поклади до холодильника і пий прохолодну воду протягом усього дня. Просто і корисно.


Прикріплення: 5804457.jpg (32.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 05.06.2018, 17:17 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4505
Хлопці таке питання, правда, що при тривалих відносинах з дівчиною вам починає набридати її тіло? І що робити в цьому випадку?
 
OlenochkaДата: Субота, 15.06.2019, 18:19 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4505
Всім привіт. Як вам літо? Напишіть , коментарі з цього приводу.
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.05.2020, 13:55 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4505
Если вы найдёте путь к своему телу, вы отправитесь в мир разнообразных удовольствий: растяжение, сжимание, напряжение, расслабление, скрутка, прогиб, массаж, перевороты. Это ощущение наслаждения собой не будет вас покидать, даже когда вы сойдете с коврика. Оно будет отражаться в каждом движении, в каждом шаге: вкусно и грациозно #йога #инструкторйоги #школасовременноййоги #yoga
 
OlenochkaДата: Вівторок, 28.06.2022, 10:44 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4505
Дякую
 
SteveStifeДата: Четвер, Вчора, 17:08 | Повідомлення # 8





My Web Site: <a href=https://bahiscom.pro>1xbet</a> imajbet
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Архів Форуму » Отже нарешті прийшло літо!Працюйте над собою в двох напрямка (Працюйте над собою в двох напрямках – саморозвиток і краса.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом