Отже нарешті прийшло літо!Працюйте над собою в двох напрямка
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 02.03.2017, 17:54 | Повідомлення # 1 |
| Привіт, дівчата!
Отже нарешті прийшло літо! А з ним такі довгоочікувані канікули. Весь рік ми старанно вчилася, і докладали зусиль для самовдосконалення. Тепер ми можемо відпочити і цілих три місяці не згадувати про шкільні обов’язки. Натомість у нас з’явилося безліч часу для того щоб підготувати себе для нових висот. Працюйте над собою в двох напрямках – саморозвиток і краса. Адже одне без одного не дає потрібного результату. Отже відпочивайте і насолоджуйтеся літнім теплом, не забувайте піклуватися про свою шкіру і захищати її від активного сонця, перебуваючи на пляжі чи гуляючи по місту. А тим дівчатам, що мають поступити до вузу, ми бажаємо легких іспитів і знайти себе в обраній професії.
З любов’ю
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 13.09.2017, 09:30 | Повідомлення # 2 |
| Ось і закінчилося літо … Чудова пора спекотних днів і теплих ночей. Переглялаючи фотографії тяжко не усміхнутися, адже веселих ситуацій було достатньо. Літо як завжди залишає тільки хороші спогади, позбавляючи від негативних думок і домашніх клопотів. Ще одне літо це один крок, щось нове і надзвичайне. Дякую тим людям які були зі мною і не давали мені нудьгувати, витягували з дому і додавали жаги до нових звершень. Дякую за маленькі поїздки на заповідник«Тустань» і також водоспад «Кам'янка» і неможливо забути поїздку на «Мертве озеро». Також не можу опустити головну подію літа це закінчення свого любимого коледжу, останні дні в ньому і випускний запам'ятаю назавжди, адже це було незабутньо. Також останні одні літа проведені з «Падружанями» ви справді дуже круті
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 06.05.2018, 10:48 | Повідомлення # 3 |
| Як підготувати тіло до літа?
Чи впливає зміна сезону на догляд за шкірою? Ще й як! Ми поговорили з нашим б'юті-редактором Санною Франклін і дізналися, які п'ять процедур допоможуть тобі підготувати тіло до літа.
Санна Франклін: Я справжній фанат літа. Обожнюю сонце, пляж, море і жарку погоду. Знаю все про зміни сезонів і за доглядом за шкірою, жила в Стокгольмі і Нью-Йорку. До твоїх послуг & mdash; мої найкращі поради щодо літнього догляду за шкірою.
1. ВІДЛУЩУВАННЯ ШКІРИ
Використання скрабу два рази на тиждень – мій внесок у боротьбу за гладкість шкіри. Наношу гель для душу і скраб, щоб обробити лікті, гомілки і лікті (найбільше схильні до сухості). Але і тут робота не закінчується! Шкіра рук також потребує догляду, тому я використовую живильний скраб «Молоко та мед – Золота серія». Вони надають гладкості, м'якості і мають приємний аромат молока і меду – те, що потрібно! 2. ПРАВИЛЬНЕ ГОЛІННЯ Спідниці, сукні та шорти – тепла погода диктує свої модні правила. Щоб підтримувати гладкість шкіри і уникнути порізів або подразнення при голінні або депіляції частіше міняй леза, використовуй засоби до і після гоління.
Що робити, якщо на шкірі залишилися сліди від бритви? Не хвилюйся! Змочи рушник холодною водою і приклади до подразненої ділянки на декілька хвилин. І наступні пару днів не використовуй продукти, що містять спирт, вони можуть ще більше нашкодити шкірі.
3. БЕЗПЕЧНА ЗАСМАГА Всі ми знаємо про негативний вплив УФ-випромінювання на шкіру, але як же літо без гарної засмаги? Ніяк! На щастя, є кращий вибір. Використовуй скраб або відлущувальний засіб, а наступного дня – автозасмагу. Повторюй процедуру кожні два-чотири дні, щоб уникнути появи плям.
4. І ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ Завжди використовуй cанскрін — навіть якщо ти знаходишся в тіні, користуєшся автозасмагою, або сонце сховалося в хмарах. Тільки SPF збереже твою шкіру від шкідливого ультрафіолету, перешкодить появі пігментних плям і віддалить загрозу передчасного старіння.
5. ЗВОЛОЖЕННЯ ШКІРИ ЗСЕРЕДИНИ Підтримувати зволоження шкіри влітку – необхідність. Пий більше води в спеку – це допоможе поповнити втрачені запаси рідини в організмі. Моя порада: наливай воду в пляшку, додавай пару скибочок лимона, поклади до холодильника і пий прохолодну воду протягом усього дня. Просто і корисно.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 05.06.2018, 17:17 | Повідомлення # 4 |
| Хлопці таке питання, правда, що при тривалих відносинах з дівчиною вам починає набридати її тіло? І що робити в цьому випадку?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 15.06.2019, 18:19 | Повідомлення # 5 |
| Всім привіт. Як вам літо? Напишіть , коментарі з цього приводу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.05.2020, 13:55 | Повідомлення # 6 |
| Если вы найдёте путь к своему телу, вы отправитесь в мир разнообразных удовольствий: растяжение, сжимание, напряжение, расслабление, скрутка, прогиб, массаж, перевороты. Это ощущение наслаждения собой не будет вас покидать, даже когда вы сойдете с коврика. Оно будет отражаться в каждом движении, в каждом шаге: вкусно и грациозно #йога #инструкторйоги #школасовременноййоги #yoga
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 28.06.2022, 10:44 | Повідомлення # 7 |
| Дякую
|
|
| |