Olenka | Дата: Четвер, 12.01.2017, 00:58 | Повідомлення # 1 |
| Оленка, 16 років: я Ніколи раніше не помічала у себе схильності до дівчат, навпаки – раніше мені подобалися завжди хлопчики. Але я не знаю, що зі мною відбувається – трапляється, що мені сняться еротичні фантазії з моєю близькою подругою, крім того у мене склалося враження, що я закохалася в неї. Я заплуталася в цьому всьому. Чи це означає, що я лесбіянка?
Період статевого дозрівання-це час, коли наш організм переживає справжню революцію. За межами підліткового віку, формується наша психіка і сексуальні уподобання. Також у віці десятків років, ми переживаємо першу любов та захоплення – як чисто платонічне і еротичне. Саме тому наші почуття плутаються і не до кінця розуміємо з того, що в даний момент відчуваємо.
Випадкові, мимовільні фантазії про кохання гомосексуалльного роду трапляються досить часто у підлітків, як дівчаткам так і хлопчикам – це типовий процес становлення сексуальності, коли гормони керують нашими діями, а сексуальна напруга зростає.
Як ти сама помітила – весь час тобі подобалися хлопчики, так що ти не повинна мати сумніви у своїй гетеросексуальності. З плином часу, коли закінчиться гормональна буря в організмі, визначить у кінцевому рахунку, сексуальні уподобання і закінчаться сумніви.
|
|
| |