MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Як досягнути цілі (Три запитання, котрі слід поставити, щоб досягнути цілі)
Як досягнути цілі
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 20:48 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Сьогодні хотілось би розповісти, як перетворити те, що ви хочете досягнути у план із трьох кроків. Мені подобається спрощувати певні речі, так як світ часом видається надто складним, і, щоб вирішити певні речі у ньому, слід їх розбити на менші проблеми, потім спростити їх, та вирішувати по одній. Ми дуже часто намагаємось щось покращити, поправити, виправити, переробити, але чомусь нам це не вдається ефективно. Якщо ж ви будете дотримуватись простого плану із 3-х кроків, усі стане набагато простішим. Отож, почнемо.



1 крок. Що ви хочете досягнути?

Це перше та основне питання, котре слід собі задати, адже воно визначає напрям вашого руху. Ви можете почати із якоїсь дуже загальної ідеї, але у кінцевому результаті, ви повинні вияснити для себе, що ж ви хочете досягнути. Напишіть те, що ви бажаєте досягти, розбийте це на менші частини (спростіть). На приклад, якщо ви хочете повністю змінити своє життя  , то опишіть усі сфери, де ви будете мінятись, далі перейдіть до конкретних змін у кожній сфері, і, якщо бачите, що зміна надто глобальна, то розбийте її на декілька менших пунктів. Було б добре, якби ви все нумерували, адже таким чином легко виставити пріоритети.
Приклад: Я хочу позбутись зайвої ваги.

2 крок. Коли ви хочете досягнути це?

Це дуже важливий крок, адже усі ваші цілі повинні бути визначені в часі, тобто за який час/до якого часу ви досягнете вашу ціль. Якщо ви цього не визначите для себе, то можна буде весь час переносити виконання, у результаті чого ваша ціль ніколи не буде досягнута.
Приклад: Я хочу позбутись зайвої ваги до того, як я поїду на море (Я поїду на море через 2 місяці).

3 крок. Як ви збираєтесь досягнути це?

Постановка такого питання дозволяє розбити вашу ціль на певний план. Ми уже маємо час, за який ціль повинна бути досягнутою (визначили у 2 кроці), тепер залишається описати етапи її виконання.
Приклад: Я буду щоденно на протязі двох місяців підтягуватись по 10 разів, та щоранку качати прес – 3 підходи по 30 разів.
Ці три кроки допомогли мені дуже суттєво, отож, я хочу, аби вони і вам вирішили більшість ваших проблем.

Примітка 1: Важливою складовою досягнення цілей є сила волі. Адже, коли ви застановили для себе, що підтягуватиметесь кожного ранку по 10 разів, то не кидайте цю практику за два дні – так ви ніколи не досягнете результату.

Примітка 2: Ще для себе я ставлю вимірювані цілі. Що це значить? Якщо ціль не буде вимірюваною, то і результат не буде таким, яким би ви хотіли. На приклад, коли ми застановились, що схуднемо за 2 місяці, то не визначились на скільки кілограм. І тому, якщо ми важили 100 кг і схудли лише на 1 кг, то результат у 99 кг буде вважатись як досягнення (ми ж все таки схудли за 2 місяці  ). Тут слід встановлювати цілі, що можна виміряти. Тобто, у нашому прикладі, варто зазначити у кроці 1, що я бажаю схуднути на 20 кг, або, скажімо, до 80 кг. Таким чином, після двох місяців, ми зможемо реально оцінити процент досягнення поставленої цілі.

Ставте для себе цілі та досягайте їх! Успіху вам у цьому! І пам’ятайте, сила волі – це ключовий момент!
Прикріплення: 2204473.jpg (33.5 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 22:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
За ці три дні, доки висить це питання, мабуть разів і з шість брався писати на нього відповідь. І єдине чого досягнув - зіпсутий настрій (який, до речі, цілий тиждень був на найвищому рівні). Просто це запитання повернуло мене з-за хмар назад у буденність.
Запитаєте, чому? Бо я сам постійно шукаю відповідь на це запитання! І не знаходжу. Інколи просто опускаються руки і здається, що це все... "Ну, коли я почну діяти в інтересах своєї цілі життя?????"
Один мій знайомий по футбольній команді любить часто повторювати: "Колись я був перспективним гравцем..." Так ось, в мене відчуття, що колись я був "перспективною людиною" із цілою скиртою цілей життя. Але далі мрій справа не просунулась. Лінь заполонила мої тіло та помисли. Я не живу, а просто існую, чекаючи кінця.Ця історія цілком могла б бути правдивою, якби не одна подія, яка трапилася кілька років тому. Я зустрів людину, яка повністю перевернула мій світогляд, відкрила світ у всій його багатогранності та красі і запевнила, що і я маю право бути не тільки спостерігачем цього дива (життя!), а й щонайактивнішим його учасником. Я змінився, я повірив в себе.
Якщо ж Вам не пощастило так як мені, нічого. Пам'ятайте, кожна людина є сама ковалем свого щастя. І щоб досягнути якоїсь цілі, потрібна всього лише наполегливість.Чомусь пригадався один прекрасний фільм (здається бразильський) "Є мрії, будуть і подорожі" (до речі, хто не бачив - рекомендую, один з мої улюблених фільмів), а саме діалог з нього:
— Видишь ли, настоящий план — это больше, чем воздушные замки.
— Воздушные замки?
— Воздушные замки — это неосуществимые фантазии, которые создают иллюзию того, что планы есть. Это очень известное выражение. Я удивлена, что ты его не слышал.
— А я и не говорил, что не слышал его.
— Так или иначе, у реального плана есть реальная цель, и ты должен быть в состоянии создать себе такие условия, чтобы прийти в итоге к осуществлению плана.Тому сформулюю свою відповідь так: коли людина матиме друзів, які її розуміють, створить собі чіткий план, буде наполегливою та вірною собі, ось тоді вона почне діяти і обов'язково втілить усі свої мрії в життя.
 
OlenkaДата: Понеділок, 23.01.2017, 20:08 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Дуже цікаво дякую!!!
 
OlenkaДата: Понеділок, 23.01.2017, 20:08 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Коли на небі уночі запалюються зорі...
то страх умить щезає із душі,
гуляю в полі, на свободі,
застібнувши темряву на гудзики усі.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 10.04.2018, 09:31 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Для достижения высоких вершин необходимо взломать стереотипы социума и начать следовать своим, уникальным путем. Но при этом потребуется изрядная доля мужества, потому что придется отправиться в одиночное плавание. Вам действительно никто не поверит, и никто не поддержит (если не повезет с близкими), пока вы не докажете.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Кар'єра » Як досягнути цілі (Три запитання, котрі слід поставити, щоб досягнути цілі)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом