Olenka | Дата: Вівторок, 06.12.2016, 01:14 | Повідомлення # 1 |
| Супер незвичайна проблема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Багато дівчат бідкаеться на те що у них маленькі груди..........у мене ж все навпаки як на мій вік у мене дуже великі груди....з одного боку це добре)))та коли на тебе витріщаються або кажуть фрази типу"ну в тебе і здорові цицьки" вже осточортіли......так от перейшла я в нову школу наче все гаразд люди привітні ніхто не ображає....та вже з першої неділі почалося.....мене постійно дістаюсть по поводу грудей і постійно витріщаються((((я б уже давно повибивала усім зуби або наговорила би такого о вуха б зав*янулита не виходить(мене стримують подружки велике їм спасибі).Підскажіть що робить бо наврятчи до них дійдуть слова а ходити в паранжі не дуже хочеться........Будь ласка хочь якісь ідеї
Чесно кажучи не розумію в чому проблема) Просто сприймай це як комплімент! Звичайно, неприємно коли тобі говорять це в очі та ще й грубо..Але якщо тобі про це говорять дівчата, то скоріше всього це заздрощі.А от якщо це хлопці, то будь обережною з ними, бо деякі їхні вчинки можуть вистатвити тебе не з дуже доброї сторони! А так, нічого страшного не бачу) Просто на цьому не зациклюйся!)
|
|
| |