MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ароматерапія
Ароматерапія
OlenkaДата: Понеділок, 08.05.2017, 17:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ми хочемо бути стрункими? Але важкі вправи нам не підходять, нам би чудодійну дієту, в якій можна було б їсти в три рази більше, а худнути в три рази швидше. Ми хочемо хорошу шкіру? Так, але краще не докладаючи до цього ніяких зусиль. Ми - це покоління мінімалізму, назвемо його так!
Мінімалістське покоління




На жаль, рано чи пізно кожною з нас доводиться стикатися з тим, що мінімалістічний підхід в догляді за собою - це, звичайно, добре, але без певних «аксесуарів» результат виглядає дешево, блідо і не вражає. Пам'ятаєте, легкий метод - не завжди найефективніший. Часто звичні домашні засоби є відмінною базою, але якщо додати до них невелику «фенечку», результат буде просто надзвичайним.

Сьогодні до вашого регулярного догляду за своєю шкірою ми пропонуємо додати «святковий аксесуар» - ароматерапію!

Спершу давай розберемося, що ж це таке. Ароматерапія - методика заснована на природних властивостях природних масел, які ти вдихаєш, втираєш, використовуєш для масажів або компресів. Ці чарівні масла - 100% есенцій-витяжок з найрізноманітніших рослин. Вони включають певні функції організму і «перемикають» механізми.

Перш за все, необхідно уважно вивчити їх дивовижні дії, щоб точно знати, який аромат в якому випадку використовувати. Давай пригадаємо - від чого ж завжди з радістю готова позбавитися будь-яка юна дівчина? Зрозуміло, від проблем з шкірою і неприємних симптомів при місячних.

Пропонуємо тобі два унікальні рецепти, які допоможуть полегшити твої відчуття!

Прищики? У мене немає!

Щоб позбавитися від настирливої недосконалості шкіри спробуй використовувати таку ванну:
У теплу воду додай повну долоньку пінного ароматного лосьйону і 8-10 крапель тімьяна, кориці, лаванди, ялівцю або герані. З першого разу, краще не змішуй аромати, пробуй їх окремо і дивися, що тобі більше подобається і ефективніше допомагає.

У такій ванні потрібно пролежати не менше 20 хвилин. Головне, не переборщи з часом - довге перебування в гарячій воді шкідливо для серця. І не спи, прагни ворушитися, щоб вода, змішана з маслами інтенсивно обполіскувала шкіру.

Дні свободи

Коли відчуваєш наближення «цих днів», поліпшити настрій допоможе арома-ингаляция. У аромалампу постав маленьку свічку і запали її. У верхню частину лампи налий 5 крапель лавандового масла на 1 чайну ложку води. Полум'я вогню розігріє суміш, масло почне випаровуватися, наповнюючи приємним ароматом простір навколо тебе. До речі, такою ж сумішшю можеш окропити постільну білизну перед сном.

Дихай легкими грудьми

Якщо перед критичними днями ти відчуваєш хворобливість і тяжкість грудей, ти можеш спробувати холодні компреси з лаванди. На прохолодні марлеві тампони нанеси декілька крапель цього ароматичного масла і приклади їх на 10 хвилин.

Болю немає!

Ну а якщо під час самих місячних злегка ниє низ живота, ти можеш зробити дуже легкий масаж ватяним тампоном з маслом герані, кориці або кипариса.

Всі масла краще використовувати поодинці, адже деякі з них, хоч і рідко, але все таки можуть викликати алергічну реакцію. Але якщо тобі все вдалося - задоволення і гарний настрій від цих процедур тобі гарантовані!
Прикріплення: 2463745.jpg (16.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ароматерапія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом