MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Бюстгалтер для підлітків.
Бюстгалтер для підлітків.
OlenochkaДата: Субота, 16.06.2018, 00:50 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Задумуєшся над тим, чи твої груди "підходять" для того, аби носити їх у ліфчику? А може знаєш що це так, але не маєш поняття, яким чином підібрати цю унікальну частину гардеробу? Спішимо з допомогою – дізнайтеся, коли настає час для надягання бюстгальтера, для чого його взагалі носити, і як вибрати найкращу модель.



Багато дівчат задають собі питання про відповідний момент на час носіння бюстгальтера – і це цілком природно. Важко, зловити момент, коли груди є достатньо великі. На щастя, є одна хороша відповідь на це питання – тобі варто почати носити ліфчик в той момент, коли його відсутність є причиною твого не комфортного самопочуття. На практиці це означає, що у тебе кожен день різні незручні ситуації. Ти почуваєш погано себе на тренуванні, тому що стрибають груди. Ти думаєш, що груди які мають форму конуса, виглядають безглуздо і соромно що через матеріал блузки іноді визирають соски. Або – якщо твої груди вже більші, то просто пече шкіра під ними. Кожна з цих речей вказує на те, що пора сходити в магазин нижньої білизни, тим більше що вже існують спеціальні колекції бюстгальтерів для дівчаток-підлітків.

Як вибрати бюстгальтер для підлітка?

Маленькі груди - без чашечок 
Вони служать для того, щоб надати бюстові (зручну), та відповідну форму і ефективно їх підтримувати. Але бюстгальтер з чашечками, ця модель не для тебе, якщо твої груди тільки розвиваються і вони невеликі. Так що ж вибрати?

Кращим буде м'який бюстгальтер з бавовни і наприклад з домішкою лайкри. З його допомогою ти звикнете до того, що носиш бюстгальтер разом із тим не буде у відчуття дискомфорту. Він легкий, підтримує груди невеликих розмірів, і відмінно до них прилягає.

Великі груди – з чашечками
Якщо ти є власницею великого бюсту, варто вибрати модель з чашечками – бавовняний може не підтримувати великі груди на своїм місці. Якщо це твій перший бюстгальтер такого типу, обов'язково зайди в професійний магазин нижньої білизни або хоча б почитай в Інтернеті, як правильно визначити свій розмір бюстгальтера. В іншому випадку, ти можеш вибрати погану модель, в якій підтримуючий метал не буде під грудьми, але наприклад, на них. У цьому випадку про комфорт можна забути, бюстгальтер не буде виконувати своєї задачі по підтримці грудей.

Багато молодих дівчат, охочих експонувати груди (наприклад, в сукні з великим декольте), дуже сильно скорочує бретельки ліфчика. В результаті його задня частина піднімається, що дає  естетичний (і зручний) ефект. Що ж робити, якщо у тебе маленькі груди, а ти б хотіла, щоб вони виглядали більшими?

Бюстгальтер з спеціальним завданням
Забудь про скорочення бретельок. Правильно підібраний бюстгальтер може красиво підкреслити бюст, не викликаючи дивного ефекту підняття задньої частини. Бюстгальтер повинен мати відповідний обхват під грудьми – часто "правильний" насправді набагато менший, ніж ми думаємо. Чашка повинна бути підібрана. Якщо ти хочеш "підняти" груди, а в розпорядженні є вкладиші з бавовни (деякі моделі мають спеціальні кишеньки), або з силікону. Завдяки їм бюст буде виглядати повніше, а ліфчик і далі виконував свою функцію.

Коли змінювати бюстгальтер на більший?
Пам'ятай – ти молода дівчина, а це означає, що твої груди все ще ростуть (це також втіха для тих дівчат, які вважають, що їх груди занадто малі). У зв'язку з цим ти регулярно повинна змінювати цю унікальну частину гардеробу. Коли помітиш, що ліфчик стає малий, груди потрібно "притискати" до чашечок – це вже знак, що настав час на ще один візит в магазин нижньої білизни. Удачі!
Прикріплення: 5697083.jpg (37.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Бюстгалтер для підлітків.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом