MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Як піклуватися про себе, будучи підлітком?
Як піклуватися про себе, будучи підлітком?
OlenochkaДата: Четвер, 11.07.2019, 21:57 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Вивчіть основні правила догляду для підлітків.

Підлітковий вік є важким. Наша шкіра часто відмовляється підкорятися, вага бушує, також формується світогляд. Ми відчуваємо себе дорослими, і з іншого боку, нам все ще потрібна підтримка батьків. Все це може пригнічувати. У цьому записі ми Вам підкажемо, як подбати про себе в цьому важкому віці.



Почнемо з самого простого, тобто гігієни. Щоденне миття тіла і волосся, чистка зубів, зміна одягу. Звучить банально, але все ж багато хто з нас вважають за краще використовувати сухого шампуню, ніж звичайного. Деякі речі можна носити по кілька разів, як штани або светр. Однак, щоденна зміна нижньої білизни є обов'язковою. Спортивний одяг також повинен бути вимитий після кожного тренування, якщо це не спокійна йога або розтяжка. Пам'ятайте, що недоліки в гігієні не покриють гарний макіяж, і супер одяг.

Багато хто з нас не звертає уваги на те, що їсть. Турбота про себе-це також свідомий вибір їжі і пиття. Коли ми добираємося до чогось нездорового, давайте контролювати це. Дивлячись на напої – краще пити воду з фруктами, ніж соки. Це дрібниці, але дуже важливі.

Рух-це здоров'я – це правда. Звільнення від фізкультури, відсутність активності, малорухливий спосіб життя. Ми вчимося за столом, в школі ми також проводимо час на лавках. Додому зазвичай їдемо на автобусі, а у вільний час ми граємо на комп'ютері або дивимося серіали. Як бути здоровою? Вам не потрібно робити годинну годину тренувань кожен день. Просто прогулянка, замість їзди на автобусі, тренування вдома, тренажерний зал може (навіть безкоштовно на повітрі) або в басейн два рази в тиждень. В перерві від навчання хороша йога, так як заспокоює і розслабляє.

Турбота про себе-це теж турбота про свій розвиток. Читання хороших книг, перегляд фільмів іноземною мовою, справлятися з труднощами і спроба їх реалізації. Все, що нас розвиває, а не змушує нас сидіти в інтелектуальній ямі.

І тепер зверніть увагу – макіяж не є ознакою турботи про себе. Молоді люди повинні бути обережні з цими продуктами і покладатися на догляд, а не маскування. Використовувати підібраний тонік без спирту в складі!), маски, підібрані за типом шкіри і зволожуючий крем. Таким чином, шкіра буде виглядати добре навіть без макіяжу. Звичайно, малювати можна, але не завжди.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 3982153.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 15.07.2019, 22:44 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Цитата
Головне, бути собою та не вестися на те що нам пав"язують.

 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Як піклуватися про себе, будучи підлітком?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом