MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Звички, які руйнують Твою фігуру
Звички, які руйнують Твою фігуру
OlenochkaДата: Неділя, 29.09.2019, 10:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
У цьому пості ви знайдете 5 шкідливих звичок, які руйнують фігуру.

Канікули вже закінчилися, і хоча мало хто тішиться з цього факту, то ті хто не встиг з формою на літо, можуть зітхнути з полегшенням. Врешті-решт, залишилося ще 9 місяців до червня, щоб на цей раз встигнути, потрібно почати діяти завчасно. Найкраще почати восени, коли погода ще не найгірша. Як тільки ми виробимо в собі хороші звички і відповідно мобілізуємося, нам буде легше продовжувати вправи взимку і навесні. Більшість з нас прекрасно розуміє, що потрібно зробити, щоб схуднути. Не їсти солодощів, фаст-фудів, газованих напоїв а їсти фрукти і овочі , а також підвищення фізичної активності. Тільки (поки) достатньо, щоб схуднути. У цьому пості ми представляємо кілька чудових звичок, усунення яких допоможе Вам скинути зайві кілограми.



Погані звички, які руйнують Твою фігуру

1. Забезпечення організму недостатнею кількістю калорій
Часто буває так, що коли ми намагаємося схуднути, починаємо їсти дуже мало. Ми відмовляємося від сніданку або їмо малу кількість їжі весь день. Нам здається, що завдяки цьому схуднемо, але вже в другій половині дня або ввечері, наздоганяє нас вовчий голод і, навпаки, кидаємося на їжу. Ми не тільки їмо більше, але зазвичай такі страви також більш калорійні, ніж якщо б ми їли менше кількості протягом дня з рівними інтервалами.


2. Споживання занадто багато "fit" закусок
Може здатися, що якщо є "fit", то можна після цього виходити безкарно. На жаль, це не так! Всі закуски, які визнані здоровими, можуть викликати збільшення ваги, якщо ми будемо їсти їх занадто багато. Завжди перевіряйте етикетки і читайте склад продуктів, тому що іноді жменя горіхів буде більш калорійний, ніж 2 шматочки улюбленого шоколаду.

3. Ухилення від руху
Не кожен повинен любити фізичні вправи і фізичну активність, але без них важко зберегти гарну фігуру. Варто шукати щось, що підійде нам, і крім того, намагатися якомога більше ходити, уникати ліфта і намагатися відривати від комп'ютера мінімум щогодини, щоб хоча б трохи пересуватися (зробити кілька присідань і нахилів).

4. Перекушування між прийомами їжі
Багаторазові закуски можуть згубно впливати для нашої фігури. Ми часто робимо це навіть бездумно, хоча б при приготуванні їжі. Тут шматочок сиру або ковбаси, там 2 горіха, якась цукерка або чайна ложка арахісового масла, і раптом виявляється, що вага замість того, щоб падати, йде вгору. Уникайте перекусів перед їжею (тоді краще випити склянку води!) і намагайтеся не вживати їжу перед телевізором.

5. Занадто мало гідратації організму
Напої 2 літри рідини протягом дня-це основа, якщо ви хочете схуднути. Вода не тільки зволожує шкіру, одночасно зміцнюючи її, але й вимиває токсини з організму і робить нас менш голодними. У свою чергу, вживання занадто малої кількості рідини може мати негативні наслідки і привести до, наприклад, закислення організму.
Прикріплення: 7520067.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.09.2019, 15:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
А які у вас звички? Напишіть нам  коментарях
 
OlenochkaДата: Понеділок, 07.10.2019, 15:22 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Активність в міру, допомагає
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Звички, які руйнують Твою фігуру
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом