MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Жінки, не будьте “блондинками”!!!
Жінки, не будьте “блондинками”!!!
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 01:48 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Вгадайте яка найобговорюваніша тема в дівчат? Так, ви всі беззаперечно знаєте відповідь на це запитання. Звісно хлопці! І про що ж ті дівчата говорять або ну вже точно думають найчастіше? Ну звісно як вийти заміж?! На цьому моменті дівчата наввипередки хочуть заперечити, написати щось на зразок “та нащо мені то ваше заміж?”, “мені і так добре”, “в мене ще все життя попереду”, “я належу до нового покоління, яке спочатку будує кар’єру” і т.д. І так чи інакше, без усіх виправдань, жодна не покладе руку на серце, стверджуючи, що для неї це зовсім неважливо і вона ніколи про це не думає. Та й закладено це природою. Тому нічого дивного в тому немає. Просто треба мати в собі впевненість це визнати.

Дивні все-таки істоти жінки. З чоловіками все простіше. В них чітко виставлені цілі і способи виконання цих цілей.12000 Жінки, не будьте блондинками!!!Вони знають чого їм треба і для чого воно їм. Хочуть конкретну жінку роблять конкретні вчинки. Крок за кроком. Логічно. З жінками все навпаки. Часто вони бачать ціль, але рухаються в протилежному напрямку і ще мають сміливість щиро дивуватись чому в них нічого не виходить? Блондинкам така поведінка пробачається. Але так поводяться не тільки блондинки.



Ось для прикладу ціллю виберемо найбажаніше обручка на правій руці і принц з лівого боку. Першою помилкою зазвичай бажання знайти саме принца, всі інші категорично не підходять. Шукають принців, не розуміючи, що для цього треба як мінімум стати принцесою. І відповідати цьому статусу. Так вже заведено в королівських колах. А якщо сил немає стати принцесою, ну то й вибирати треба не серед блакитнокрових.

Ну а коли хтось максимально схожий на ваш ідеал вже поруч і у вас виникає непереборне бажання затягнути його в РАЦС, то для чого ж його відлякувати з перших то днів? Коли жінка розуміє, що хоче, щоб ця людина стала її чоловіком, вона так наполегливо і впевнено починає це демонструвати, що бідолашний обранець не знає якою стороною б то втекти.

Серед таких способів заставити бідолашного накивати п’ятами найпопулярнішими знайомство з її батьками через тиждень після першого побачення, детальне обговорення подальшого розвитку стосунків крок за кроком, планування спільного проживання/заробляння/народження дітей, постійне капризування, висування претензій та докорів, редагування переліку друзів, копирсання в його приватному просторі, випитування про колишні стосунки та ревнощі і скандали через них. І той перелік способів відлякати чоловіка кожна жінка вдосконалює по-своєму. А потім довго і нудно вони знову і знову збираються маленькими зграйками і перемивають кісточки “козлам”, які їх покинути. При цьому неодмінно перерахувавши усі багаточисленні “та я для нього…. а він невдячна скотина”…zags Жінки, не будьте блондинками!!!

Жінки так часто забувають, що чоловік це чоловік, і тим більше просто людина! Він так само має право обирати собі людину, з якою ділитиме будні, свята, проблеми і радості, ліжко, пульт від телевізора, місце на дивані, простір в квартирі і навіть бюджет. І вибиратиме він не капризне незадоволене усім створіння, а мудру терплячу жінку, яка буде йому надійною підтримкою в будь-якій життєвій ситуації, матір’ю, коханкою і просто другом.

Тож дорогі мої жінки, бережіть своїх чоловіків. Їм і так з нами важко!
Прикріплення: 8896493.jpg (41.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Жінки, не будьте “блондинками”!!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом