MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Чого хоче жінка?
Чого хоче жінка?
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 02:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Часто, сидячи в одному з пошуковиків, я натрапляю на тупі і ще тупіші сайти. Навіть коли я писала магістерську, на сторінках з якісною інформацією постійно блимали віконечка із страшенно необхідною мені на той момент рекламкою цілої палітри лаків для нігтів, накладних вій і т д. Випадковий клік переносив мене зі світу літератури періоду сестер Бронте у вимір, повний недолугих порад про те, як же натягнути супервузькі джинси на високі чоботи (не повірите і така сторінка існує. Більше того там цілі сотні моментів із вдячними одами власниць таких джинсів і чобіт). Невже жінки і справді аж так користуються тими сайтами? Я абсолютно нічого не маю проти того, щоб деколи переглянути сторінки такого роду, адже кожен хоче бути красивим, але це має бути помірне бажання, а не нав’язлива манія.

Чого хоче жінка?

Ото я вирішила попорпатися в неті і дізнатися, скільки ж панянок цікавиться рецептами краси. Ось результати пошуковика. Для зручності я одразу перекладаю з російської.

«як стати красивою» (15447 показів)

«як стати красивою без косметики» 257 показів). Зазвичай вибиває одразу купу сторінок з наступними порадами: заняття спортом, натуральна і низькокалорійна їжа, дієти, відсутність шкідливих звичок і т. д. Але більшість порад вимагає часу результат з’явиться за кілька місяців, а то й років. Звичайно ж, дамам це забагато. Отже вони одразу вводять наступне запитання:

«як стати красивою за тиждень» (224 показів)

і «як стати красивою за день» (583 покази).

Чого хоче жінка?

Деяким панянкам замало стати просто красивою їх цікавить «як стати найкрасивішою» 1024 покази.

Багато жінок розуміє, що краса ще не щастя, отже швиденько (чи повільненько залежно від оперативності дамських пальчиків) набирають у пошуковому віконці:

«як стати щасливою» (6873 покази). Мене просто добив наступний пошук: «як стати щасливою безкоштовно» (109 показів). Очевидно, попереднє зусилля видало сайти з пропозиціями «платного щастя» (кожен думає в міру своєї розпущеності)

Не повірите, але значно більше жінок шукає не щастя… Рекомендую вам до перегляду наступне: «як стати стервою» (7177 показів)!!! І справді, яке там щастя, якщо ти вихована, культурна і освічена особа! Ні, не в тому щастя хочу бути паскудою!.. Ось чому їх стільки розвелось…

Підводимо підсумок. Жінки, виховані на ресурсах на кшталт Космо, Дом2 і решті мегаінформативних джерелах, цілими днями вистукують випещеними нігтиками по клаві (перепрошую, нігтиком) і інтенсивно заповнюють свої мегабайти пам’яті якнайпотрібнішою інформацією. Так чого ж насправді хоче жінка?..
Прикріплення: 5851366.jpg (20.6 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 21:24 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
кожна жінка хоче бути щаслива,а я не виняток!!!!!!!!!!!!

ойй, немає ніякісінького значення, хлопчик чи дівчинка той, кого Ви опитуєте.
всі ми - дітиська, підстаркуваті і поки що не дуже.
кількість "хочу" буде прямо пропорційна розбалуваності індивіда.
вчора Марк (то мій малий) сказав: "Леся Олександрівна, якби у вас була лампа з джином і одне бажання, то що б Ви загадали? Скажіть, і я Вам скажу, що б загадав я сам". А хотілося йому одного - нескінченної кількості бажань.
оце яскравий приклад крайньої розбалуваності, але так лаконічно сформульованої, що засумніваєшся: а чи розбалуваність це взагалі?
_____________________
моє ж ти нахабне сонечко ♥
 
OlenochkaДата: Середа, 30.08.2017, 15:14 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Я от не знаю чого хочу,серйозно! Не знаю, чого мені хочеться, в тому то й проблема.

На данному етапі життя я маю сумніви, чи все дійсно так, як я того хочу
Наче є все в житті, і більш менш стабільно, що я ціную насамперед, але така думка іноді закрадається, а чи моє це все? А чи потрібно мені бути саме тут і зараз, саме із цими людьми?




Я от недавно зустріла знайомого, дуже хороший хлопчина, хоча й дуже своєрідний, рахує, що він виріс веселенький дурником, й не більше, а я
дивлюся на нього і розумію, що він мало не ідеал моєї людини, не хлопця,
а саме людини, з якою комфортно у будь якій ситуації життєвій. У нього
відносини тривалістю у більш ніж 3 роки, він з'їхав від батьків і
запропонував їй переїжджати до нього, вона відмовилася і просила зробити
паузу у відносинах, і так та пауза уже кілька місяців. Шкода мені його,
хороший він, і дівчину йому треба таку, щоб надихала його, і мені
здається, тоді він досягне всього і навіть більше, чого собі бажає в
житті.
Прикріплення: 0931337.jpg (78.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Чого хоче жінка?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом