MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Сварки між коханими ! (Як повернути кохану людину словами-подарунками.)
Сварки між коханими !
knopaДата: Пятниця, 15.07.2016, 16:41 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763

Насправді, люблю тебе одинаково сваримося ми чи ні. 
Весь час бішуся...у мене весь  присутнє таке відчуття, що я не там де я маю бути зараз!
Нам мішають, наші характери мішає моя єбанутість....таке життя і ми люди такі емоційні що починаємо від того робити всяку хєрню. 
Хоча при цьому любимо одне одного...
Єдина, наша проблема в тому що я сильно єбанутий!
Непорозуміння мені насправді ні до чого, вони не приносять мені жодної радості.
Ніякі нові емоції ,побачене не приносить радості тому що весь час сидить в голові друге. (те що весь час мені хочеться з кимось це розділити з тим кого любиш). 
Я щасливий коли знаходжуся поруч з тобою,мені спокійно і нічого не потрібно я на своєму місці.
Коли тебе немає я просто намагаюсь заповнити чимось твій час намагаюсь не думати ,щось хочу робити з кимось спілкуватися аби лише відволіктися від думки що у мене не все добре. 

Я дуже ціную наші стосунки тому що більше немає такої людини як ти . Ніхто на твоє місце стати не може...тільки з тобою я відчуваю себе спокійно на своєму місці і там де має бути.
Ти та дівчина з якою я хочу будувати майбутні плани .. 

Прикріплення: 0791862.jpg (47.4 Kb) · 2279564.jpg (17.8 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 27.07.2016, 04:43 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
У мене немає грошей аби жити так як ти хочеш....я бідний і зарплата в майбутньому буде три тисячі. Так що дуже не розраховуй на мене.
А ти погана дівчина бо я навить не знаю чи з тобою можна створювати сім"ю. Ти постійно, нічого не хочеш і ухиляєшся.
Так що мій шлях село. А ти вибирай собі що хочеш....якщо нам дійсно в різні шляхи то так і буде.
 
OlenkaДата: Пятниця, 19.08.2016, 07:57 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Я не знаю що з нами....мені здається що я тебе втратив давно як свою дівчину. Ти тепер якось сама саморозвиваєшся і дорослішаєш і йдеш в перед не потребуючи мене....
Ти заслуговуєш більш такого хлопця який буде алегантний сильний як особистість ...у вас будуть спільні інтереси хоббі...реалістичні бачення.
А я стою на місці...
 
OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 11:47 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
"Все закінчується ... коли-небудь: однією смскою або довгою розмовою в кафе, або дзвінком ... Багато хто з нас колись вимовляли це:" Вибач, ми більше не можемо бути разом. "Після цієї фрази зазвичай говорять багато або не говорять зовсім, але щось відбувається: хтось засмучений, хтось пригнічений, хтось відчуває себе поганою людиною, хтось вільним, а комусь начхати. І знаєте, ми забуваємо тільки одне, що коли ми починали ці відносини, ми знали, що все коли-небудь закінчується ... однією смскою або довгою розмовою в кафе або телефонним дзвінком. Але ми погодилися на це, щоб просто якийсь час відчувати себе коханими і не самотніми "
 
OlenkaДата: Субота, 07.01.2017, 14:32 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
В мене є до вас велике прохання, підскажіть що мені робити. Я зустрічався з дівчиною біля 5 місяців, все було ідеально, жодного разу ми не сварилися, і навіть маленьких суперечок не було, але наші відносини згодом згасали. На кінець я почув з її вуст цитату Шекспіра "Так сладок мед, что наконец, он горек, избыток вкуса убивает вкус" Значення цеї фрази я повністю розумію, але не зможу я поняти як, можливо кинути те, що ніколи не доставляло тобі проблем, а лише кохало.
Ми не маленькі діти, але в такому положенні я ще не був, ось думаю хоть хтось зуміє мені це пояснити.
 
OlenkaДата: Субота, 07.01.2017, 14:32 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Чувак, ти не уявляєш просто на скільки мені це знайомо, точно така сама ситуація була, тільки з його вуст я почула не цитату Шекспіра, а щось типу: " Самі яскраві зірки згорають на піку своєї слави, тож давай наші відносини теж закінчаться на цій позитивній ноті". Мені досі не зрозуміло, як ти кажеш "чому так сталось", але хочу тобі порадити одне, не можна сильно прив"язуватись до людей, а тим більше їх любити, це не цінується, і ще " не все, що втрачаєш можна вважати втратою". Тому забий хуй на ту пизду і насолоджуйся життям, як я, після того, як мені висралась в душу людина, яку я кохала
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.01.2017, 23:07 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Я дістала свого хлопця. 
З його слів йому набрид контроль. 
З мого бачення я його не конролювала, а постійно питала де він і коли буде додому, лише для того, щоб більше часу провести разом. Адже він так до пізна на роботі. Не забороняла відпочивати з друзями.
Був день, (як він мені потім признався), не йшов додому, а просто катався по місту, бо не хотів мене бачити. А я його дуже чекала. Я постійно його чекаю додому.
Запропонував відпочити один від одного. Але ми живемо разом. 
Вже півтора доби не приходить. Я в свою чергу не заважаю йому відпочивати від мене. 
Мені дуже важко. Я постійно плачу. 
Знаю що сама винна і тепер не знаю що мені робити.
 
OlenkaДата: Неділя, 23.04.2017, 00:26 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
У мене є проблема. Мені стало нудно займатися сексом. Ми з чоловіком перепробували вже все: орал, анал, мінет / куні, анілінгус, бдсм, рольові ігри з перевдяганням, страпони та бандажі .... Коротше, все що можна. Хоч я і люблю чоловіка, але тепер мені тупо нецікаво
----------
Не збуджує тебе чоловік, коли збуджує навіть в примітивній місіонерці буде гаряче) перепочиньте трохи, поїдьте відпочивати нарізно, хай чоловік на рибалку чи на футбол піде, коротше, треба відволіктись
Проблема не між ногами, там лиш симптоми, а проблема насправді в голові. Спробуйте розпалити пристрасть заново, щоб знову займатись не сексом, а коханням.
 
OlenkaДата: Пятниця, 28.04.2017, 09:30 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Опублікуй анонімно будь-ласка, потрібна порада, заплуталась. Д18 зустрічаюсь з хлопцем 21, близько року, жили разом. В загальному все добре, але.. ми часто сваримось по дрібницях, мало часу мені приділяє, але знаю що любить. Часто зривається на мені, мати, сварки. Говорить навязуюсь,і так так я кличу гуляти,спитаєте чому? Певно дурна.Я турбуюсь про нього, як про малу дитину, люблю дурня. Ображає сильно його поведінка. От скажіть мені чоловіки що вам потрібно? Що робити мені?


Ти що здуріла???Де ти там любов бачішь???Хто на близькій людині зривається?? Матами кроїти це потрібно не легко сваритись!! Мабуть ти любов спутала з чимось.Притом каже нав'язуєшся перестань собі внушати того, чого немає.Просто піди і все... Хай сам зрозуміє,хто ти для нього.
Прикріплення: 6845042.jpg (21.8 Kb)
 
OlenkaДата: Неділя, 14.05.2017, 11:15 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Потрібна порада. Зустрічаюсь з хлопцем доволі довго, не знаю як все правильно пояснити, так от на початку відносин все було чудово, увага, турбота, все те що так було потрібно, з часом ставало більше сварок, неприємностей, мати в мій бік, та ще багато іншого. Друзі на першому місці стали, а я з його слів зайобую. Не розумію причини цього, питаю про почуття, чи вони ще є, мені у відповідь-є, як може та людина яка любить так себе поводити, так говорити. Як мені поводити себе, не знаю....

Боже,як можна дозволяти таке ставлення в свій адрес?
Допобачення і все,тобі всього навсього 18,ще таких хлопців буде і буде)
Не трать час намарно))

Он должен тебя воспринимать такой, какая ты есть, даже если ты действительно его достаёшь. Ведь ты его выбор.
Иначе же, вам не следовало начинать, если он в начале пути тебя не уважает как девушку, и позволяет мат в твой адрес.
А затем будет сложней ситуации...,ты представь, такое хуйло будет дочь твою матом крыть, м?!...думай головой.
 
OlenkaДата: Понеділок, 05.06.2017, 17:36 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
мені теж зраджував кілька місяців мій перший хлопець, з яким я зустрічалася майже три роки. намагалася пробачити його і забути, але
нічого не вийшло і я покинула його, хоча було дуже тяжко це робити.
після зради людина вже не та, якась чужа стає, огидна. КРАЩЕ ПОГОВОРИ З
НИМ, ВИСКАЖИ ВСЕ ЩО ДУМАЄШ. СТАНЕ ЛЕГШЕ.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 29.08.2017, 01:20 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4512
Ось, так можна відобразити почуття : 

Хтось нічого не відчуває (ніч).
В когось нема взаємності та сил (захід сонця).


Впишіть, свої прізвища в "Paint" або задопомогою інших графічних редакторів. 

Досить оригінальний спосіб.

Прикріплення: 1466800.jpg (25.2 Kb) · 9824652.jpg (21.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 22:33 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4512

Тепер про самі відносини, на що ти готовий заради цих відносин? Чому питаю, тому що вони потребують багато терпіння і часу. Як ти бачиш їх розвиток? Що ти відчуваєш, коли питаєш про вічну любов? Відносини— це те, що постійно змінюється і ніхто не може сказати напевно, тому що все залежить від тих, хто їх будує. Що точно може допомогти, так це розвиток, щира цікавість в людині яку любиш, бажання бути разом. Важливо не тиснути один на одного, а насолоджуватись моментами спілкування та часу проведеного разом. Прислухайся до себе, прислухайся до неї, що вам приносить радість? Не потрібно з любові робити клітку словами про вічність, тому що тоді з неї хочеться втекти.
Прикріплення: 0156127.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 02.10.2017, 10:49 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4512
Зустрічалася з хлопцем, він був у мене першим. Секс був божественним. Оральні ласки, різні пози, безліч експериментів, сквірт. Він навіть
підтримував секс під час місячних. Але влаштовував він мене тільки в
сексі .. У звичайному житті непорозуміння та сварки. Ми розлучилися.
Думаю, я скоро збожеволію. Хочу тільки його. Всі інші хлопці в
порівнянні з ним здаються жалюгідними.

Бо стосунки це не тільки секс, і зачастую треба іти на компроміси, десь потерпіти, десь зрозуміти і тд. Це важка праця...
Повертай хлопця і находь спільну мову
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.02.2018, 11:17 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4512
Поради при сварці для чоловіків:

Альтернативний варіант - дорослішати , тупі дитячі розборки/війнушки не влаштовувати і не брати участі .

Зняти каску і вилізти з окопу , подзвонити як ні в чому не бувало , на позитиві , про скандальчик не згадувати , якщо вона згадає - зробити "морду целгою" і перевести тему розмови , всілякі з'ясування відносин - утилізувати , домовитися про зустріч , першим закінчити розмову .
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Проблеми у відносинах » Сварки між коханими ! (Як повернути кохану людину словами-подарунками.)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом