Сварки між коханими !
|
|
Olenochka | Дата: Четвер, 05.04.2018, 16:53 | Повідомлення # 16 |
| Була у мене вчора днюха. А перед цим десь тиждень тому ми сильно поругались з чоловіком. Він зібрав речі і пішов до мами жити. Сьогодні прийшов миритись, мало не на колінах приповз. На моє питання а на фіга він це зробив, відповів, що просто не знав що мені подарувати на день народження, тому вирішив перекантуватися в мами. Не знав що подарувати, тому подарував скандал... Хлопці, хоч іноді мозги включайте, подарунок то ж не головне...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 09.05.2018, 17:20 | Повідомлення # 17 |
| Ніби все норм ,але дуже багато сваремось но через деякий час миримось,через прості дрібнички)деколи я буваю не права а деколи він ..но пробачаємо один одному!ніби дійсно взаємна любов відчувається !і він хоче одружитись ..но я кажу що я ще нехочу ,хотя б трошки почекати...він кажить шо окей !но я боюсь шоб потом як одружимося що ще гірше буде !і боюсь його втратити дуже сильно ,а мені тільки 17р. Ваша думка шо мені робити
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 23.07.2018, 08:39 | Повідомлення # 18 |
| Пацани,от поясніть шо за фігня. Зустрічалась з хлопцем,він мене уламував на секс,но я не погоджувалась. Ну тоді він потрошки почав просуватись до діла. Спочатку там ласки всякі, тіпа хоче щоб мені добре було і тд. Дійшло до того ,що я йому дрочила(тіпа чисто із любові і щоб зробити йому приємно)... Спочатку ізрідка,потім частіше,частіше. І одного такого разу він почав уламувати мене відсосати. Я категорично не погоджувалась бо не так довго разом і увсього є межі. Тоді він в той же момент охолов до мене,почав дорікати,ми посварились і в кінці він сказав що я шлюха. Нє,ну де логіка,він сам мене на то штовхнув і знав що я його люблю,а тепре тільки я відмовила - відразу "поняв яка я шлюха"... Обідно,блять
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 11.08.2018, 15:20 | Повідомлення # 19 |
| Трошки не в тему спільноти, але хочу запитати поради. Досвіду у серйозних стосунках маю не багато. Але от були випадки, коли наче доходить справа до того, що може щось скластись, а я на автоматі якось це псую і у висновку розходимось взагалі. Головне це не спеціально, якось підсвідомо чи що. Але потім сама через це переживаю, адже не хочу втрачати людину, але нажаль так і виходить. Чи то може страх чи невпевненість у собі, я не знаю. Що з цим можна зробити чи як це перебороти? Дівчина, 22.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 06.11.2018, 22:36 | Повідомлення # 20 |
| Зустрічаюсь с хлопцем. Починалось все ідеально ,любов ,забота з його сторони .Чому не було з моєї? Все просто Я його дуже кохаю ,але він мені не давав це проявляти ,постійно до мене тулився ,обіймав коли просто розмовляли, а я така людина що саме хочу проявляти любов (допроявлялась...) Сказала йому це типу -я дівчина ,я теж хочу до тебе притулитись,обійняти,поцілувати ,а ти мені не даєш це зробити . Він послухав, дав мені чучуть свободи дій. Потім ми почали гавкатись із-за різних дрібниць і переростало в велику сварку Вчора зізнався що почуття в нього пропали і т.д. Було дуже боляче.я зразу зібралась і пішла до нього. Ми зустрілись почали говорити ,каже : -не вени себе і т.д. якщо щось не вийде залишимось друзями ,але можна спробувати заново ,але якщо нічого не вийде ,просто розійтися .Я подавляв в собі рівнивість,а потім стало всеодно.... Дуже боляче ,бо сильно його кохаю, я не знаю що мені робити .Може ви щось підкажете, абож що можете сказати на цю ситуацію і як мені діяти ,допоможіть будь ласка ,я його дуже кохаю.
А чим тобі не подобалось те що він проявляв до тебе турботу і кохав. Нафантазуваоа собі проблему,зіпсувала стосунки тепер конаєш
|
|
| |