MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Дівчина кинула після року часу завдяки жорстокому обману, на
Дівчина кинула після року часу завдяки жорстокому обману, на
OlenkaДата: Субота, 13.06.2015, 15:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Дівчина кинула після року часу завдяки жорстокому обману, напросився до неї додому типу не хочу розходитись, прийшов, трахнув два рази, а потім ше в рот і в жопу, зібрався і пішов, хай відчує як це приємно
 
OlenochkaДата: Неділя, 17.09.2017, 12:25 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Моя порада, забиваєш на неї і все. У неї своє життя у тебе своє. Навіщо повертатися в минуле? Сам зараз в такій ситуації, що дівчина пішла до свого колишнього. Почав займатися собою, назвав її "блядю", вибачився і легше стало. Не женися за минулим, там немає нічого хорошого. Якщо людина любить, то ніколи сама не піде, а якщо не любить, то запросто. Забий на неї, в майбутньому буде ще кращі дівчата, сам став це розуміти.

Прикріплення: 1826457.jpg (30.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 11.10.2017, 09:26 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
БЗ розшифровується як баланс Значущості. Ключове тут - значимість. Так от зараз твоя значимість для ожп нуль. Її значимість для тебе висока - саме тому ти за нею ще бігаєш. Як тільки ти понизишь її значимість, у вас буде обопільний нуль, і ви припиніть спілкування. Іншими словами, від того, що ти обнулишь для себе її значимість краще для неї ти не станеш. Тому що твоя значимість як була нуль, так і залишиться.

Тобто у вас бз 80 на 20 або 70 на 30 (як ти там собі придумав). У вас конкретно твоя значимість 0, а її значимість 100500 (чи скільки там) розумієш? Щоб ти тут не придумав твій нуль залишиться нулем, так що йди від неї назавжди і не ебі мізки.

І похуй, що вона подумає. 
Хоча може і подумати: "Нарешті-то цей придурок намацав яйця і відвалив від мене".
Вона тобі потрібніший, ніж ти їй.
 
OlenochkaДата: Субота, 17.02.2018, 18:49 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Відключися від неї. Поки ти намагаєшся її закрити ким небудь, і навіть закохатися - ТИ ВКЛАДАЄШ РЕСУРСИ ТА ДУМКУ ПРО НЕЇ. Час та думки такого класного хлопця як ти не вартують дури, яка не оцінила твоєї офігенності. Забий! Не став мету знайти іншу. Стань емоційно стабільний. А то будеш виглядати як сильна риба, яка б'ється, але тим не менш на гачку. І чим сильніше ти будеш битися, тим глибше в тебе буде входити гачок.



Абстрагуйся. Знайди джерело своєї самоповаги і переваги над другими Зрозумій що вона дурна, та тебе не гідна, і навіть думок твоїх. Займися собою, почни працювати. Якщо від неї не відійдеш будеш як у яслах ще роки витрачати час. А там дівчата кращі прийдуть, а вона помітивши(відчувши) що ти сліз з гака, приповзе назад, але тобі вона буде вже байдужа. Зараз ти зваб хоч 10 красунь кращих за неї, щоб відірватися, все одно будеш асоціативно якоритися на ній, вона буде відчувати, що твій розвиток - маневр для неї, а не тому що ти мужик і тобі байдуже.

Підсумок:

1) Прокачати самооцінку, знайди за що себе поважати, знайди за що її зневажати
2) Займися собою, і вона тобі реально стане байдужа.
Прикріплення: 2086526.jpg (33.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 24.02.2018, 23:15 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Я зараз прикро всіх вражу, але все ця фігня про "від любові до ненависті 1 крок" , та раз криє тебе хуями, то значить майже любить - це цілковита нісенітниця. Всі ці відмазки були придумані дрочерами для самовиправдань.



За фактом є

1) Позитивна значимість - її треба розвивати якісними побаченнями, сексом ітд.
2) Є нульова значимість - як перехожий на вулиці. Її потрібно розвивати звабленням.
3) А є негативна значимість, коли ти просто огидний людині. Так от у такому випадку потрібно просто зникнути, щоб людина забула негатив пов'язаний з тобою. Тому що якщо ти продовжиш бігати "поруч", то будеш ще огиднішим.

Так от зараз ти в п. 3. І якщо вона тебе за півроку забуде, то твоя значимість підвищиться до нуля (п. 2), що вже буде багато краще для твоєї поточної ситуації.
Прикріплення: 0078173.jpg (123.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 20.06.2018, 11:04 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
1) не спілкуватися з цією людиною, обмежити можливості для можливого спілкування з нею (в соц. мережах + заблокувати номер телефону).
2) Переключити увагу на проведення часу з друзями.
3) не кидатися з відчаю внові стосунки, пожити для себе деякий час, переосмислити багато чого ( перестати дивитися на стосунки крізь рожеві окуляри).

Нормальна і адекватна дівчина \ хлопець ( не знаю ,хто там автор, тому нехай вибере для себе підходящий варіант) з"явиться в твоєму житті тоді,коли ти вже і не надіятимешся на подібну удачу.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 03.07.2018, 09:34 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Твоя колишня довгий час була значущим елементом того конструктора, з деталей якого ти будував плани на майбутнє. Зараз цей елемент зник і все збудоване тріщить по швах. Через це пошкодилася твоя система мотивації. Все здається вже не таким значущим, як раніше, а часом значимість того, що раніше здавалося ключовим у твоєму житті, взагалі падає мало не до нуля.

Подолати цю проблему простим зусиллям не вийде, тому що вже є напрацьовані суттєві за обсягом нейронні зв'язки. Мозок, в процесі мислення, автоматично звертається до цих ділянок, але замість прискорення з позитивною мотивацією і переходу далі, сигнал зациклюється і повертається назад. Це як обмацування дупла на місці випавшої пломби - язик знову і знову тягнеться туди.

Стандартна порада яку дають у таких випадках - почекати. Час справді лікує. Мозок поступово навчається обходити ці нейронні ділянки. Але, щоб прискорити цей процес, потрібно докласти максимум зусиль для напрацювання нових зв'язків, які можуть замінити вже не працюючі. Саме для цих цілей і дають поради щодо саморозвитку.

Є, до речі, ідеальний метод щодо подолання цієї проблеми - пірнути в нові відносини. Таким чином мозок зможе використовувати старі нейронні схеми, замінивши в них лише один елемент. Але даний метод має серйозні недоліки, головним з яких є відсутність в такому, як у тебе стан, здатність до об'єктивної оцінки дівчини.

В твоєму випадку можна ще використовувати класичний аутотренінг. Продумай основні пункти своєї життєвої мотивації чисто логічно. Склади список того, що потрібно робити, і який результат в підсумку зможеш отримати. Потім кожен ранок і вечір стоячи перед дзеркалом говори це собі вголос.  За принципом: "Я зроблю це, тому що це мені дасть то, і я отримаю в результаті щось" Додай туди позитивні мікро-мотиватори типу: я розумний, сильний, щасливий.
 
OlenochkaДата: Середа, 04.07.2018, 23:42 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
Потрібно , дії у відносинах - вчинками показати, що на тебе можна покластися, що ти станеш їй опорою, це прояв відповідальності у своєму житті і у рішеннях, що стосуються вас обох, це відповідальність за неї - самому запропонувати допомогу з заміною масла, уточнити у неї, а чи тепло вона одягнена, і забрати з роботи, якщо вона одягнена не по погоді, і сходити в аптеку, коли у неї температура. Квіти свої засунь собі в дупу, вони жодного разу не показник того, що ти можеш бути відповідальним, турботливим, сильним, що ти хочеш будувати своє майбутнє з нею.
 
OlenochkaДата: Неділя, 29.07.2018, 11:51 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515


Так, ну це взагалі жах, що ось, з дівчиною є хлопець,з якому вона потрібна, вони разом 2- 5 років, але через тимчасові емоцій з іншою людиною просто бере і ось так поступає. Це звичайно повний ппц. І мало того, їй було добре в той момент, а хлопець намагався повернути її, йому було погано, так як був серйозно налаштований і вона йому була потрібна. Але зараз, коли зрозуміла, що інший хлопець не годиться для довгих відносин, то вже хоче до першого, так як у нього все добре, а їй зараз погано.

Ага, тобто коли йому було погано, то їй бачте насрати, а коли їй погано, то він повинен її брати. Та й тим більше у нього ж все відмінно, вже є нова дівчина і так, може звичайно у тієї дівчини дійсно знову з'явилися якісь там почуття до хлопця, але толку від цього ніякого. Взагалі я от не розумію чому якщо свідомість буквально на короткий проміжок затьмарили емоції, то потрібно керуватися тільки ними, замість того, щоб реально розуміти кого любиш, кого цінуєш і хто потрібен. Ну коротше так, це їй тепер як життєвий досвід.
 
OlenochkaДата: Неділя, 09.09.2018, 20:52 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Сприяти її поверненню може лише один факт - оновлений і покращений ти. І щоб таким стати - треба дуже багато зусиль і дій. Тільки вектор цих зусиль має бути спрямований на тебе, а не на дівчину або ще когось. От коли станеш крутим чуваком, коли переспиш з 10-тьма класними дівчатками , тоді вона на тебе подивиться зовсім по-іншому і будеш думати - треба тобі повертатися в це болото з зрадами та іншою фігнею.
 
OlenochkaДата: Четвер, 03.01.2019, 10:19 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4515
Просто в деяких ситуаціях не потрібно посміхатися або ігнорити, або показати з себе того, кого ти з себе не уявляєш, потрібно дати волю своїм почуттям, а саме просто дати смачного ляпаса колишній, але май на увазі якщо це твоя карта, а ще слова можуть дати вихід емоціям сильніше ніж рукоприкладство, можеш просто сказати: у мене немає часу на спілкування з блядю розвернутися і піти. При будь-якому її пінгу відповідати це і додати у мене є дівчина. Ось і все. Просто ігнор і санчас потрібен не завжди, іноді потрібно саме те, що я запропонував.
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.03.2019, 10:23 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4515
Цитата
Она почувствовала, что ты уже достаточно привязан - это нехорошо.
Ты действительно подсел на нёе - это еще хуже.
Т.к. ты привязан, то тебя уже можно и напрягать - т.е. у твоей девушки появилось поле для куража.
И использовано это поле будет:
- для прогиба тебя;
- для дрессировки тебя;
- для выноса мозга тебе;
- для выкачивания ресурса из тебя;
и т.д.

Самое хуёвое, что это постепенно приводит к потере интереса к тебе, скуке и... сливу или появлению васька.
Тебе нужно себя перепозиционировать:
1. Перестань ссать её потерять (иначе 100% потеряешь);
2. Не жри говно (даже по чайной ложечке). Это значит, что никакой негатив (в т.ч. недружественные действия, не выгодные тебе решения, мелкие наезды и т.д) не должен оставаться без внимания. На любое "дальше" ВСЕГДА отвечаем еще большим "дальше". Этот пункт воспитания сверхважный, но чтобы его выполнить, необходим п.1.

3. Перестань быть слабым. Попытки что-то объяснить на языке бессознательного (эмоций) это слабость (приравнивается к выпрашиванию). Сильный предпочитает действовать молча, а озвучивает преимущественно команды и решения. Кстати, все решения следует принимать самому, даже по самым мелким вопросам ("что на завтрак", "какой фильм смотрим", "куда пойдем") - девушкам такой климат полного снятия с нее ответственности очень нравится (при условии, что принятые решения устраивают её хотя бы частично).
4. О своих чувствах либо не говорить вообще, либо делать это "правильно" - без малейшего волнения и дрожи в голосе (по сути дела "на отъебись"). Что бы девушка про это ни говорила, наличие у тебя чувств придает ей уверенность и даёт сигнал к атаке.
5. У тебя должна быть собственная жизнь и собственные интересы - то пространство, куда ты её не пускаешь. Это может быть работа, увлечения, спорт, друзья и т.д. В идеале она только часть твоей жизни, причем умеренная по размерам - если потеряешь, то никакой катастрофы не произойдёт.
6. Поменьше внимания ей, побольше себе и своим делам.
Цель всех этих пунктов - она должна бояться тебя потерять.
Этот страх блокирует в девушке хуёвое и проявляет хорошее:
- она не будет выносить мозг по всякой надуманной хуйне;
- её не потянет на лево;
- ей не будет скучно с тобой;
- ей будет хотеться что-то хорошее для тебя сделать;
- она станет чаще хотеть секса и получать от него больше удовольствия;
и многое другое.
Удачи.
 
OlenochkaДата: Середа, 26.06.2019, 09:07 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4515
Цитата
Нічого не пораджу, забий і подякуй, що вже більше не з такою людиною
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.06.2019, 08:47 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4515
Цитата
Самостійний чоловік - це не тільки той, хто розуміє, що потрібно прагнути забезпечувати свою сім'ю, а не лежати на дивані і чекати від життя халяви. Вчіться бути гідними і розумна жінка, що поруч з вами, ніколи не кине в скрутну хвилину
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Розрив стосунків » Дівчина кинула після року часу завдяки жорстокому обману, на
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом