knopa | Дата: Вівторок, 20.06.2017, 14:57 | Повідомлення # 1 |
| КРИК ДУШІ... =((( Я знаю, що ти не хочеш щоб я тобі писав, телефонував... Ти не відписуєш мені - значить я тобі не потрібен.... Добре, я не буду більше тобі писати, не буду телефонувати... Але це тільки для тебе!... Тому, що ти вже мене не можеш терпіти, а це ще більше мучить мене... Я лише хочу щоб ти була щаслива і це все я зроблю тільки для тебе, хоч це буде дуже важко... Та я це якось переживу, для мене найважливіше щоб тобі було добре, щоб ти була щаслива... Але я тебе не забуду ніколи, тому що такий вже я є... Я знаю: я добрий, і цим всі користуються!... Я можу терпіти все, але й і мій терпець уривається... Ти знаєш: я щиро покохав тебе, у мене багато чого змінилось, у мене з'явились мрії, з'явився сенс життя!.... Просто заради тебе я по-справжньому жив... У мене було одне бажання: щоб тобі зі мною було добре, щоб ти відчувала себе найщасливішою в світі... Ти кажеш, що міняєш своє життя?... Але ти міняєш його не зі мною!... Бо мене ти не хочеш бачити в своєму житті... Ніколи не роби людям боляче, тому що воно все вертається!... А я не хочу щоб ти відчувала такий біль... Ти можеш це не прочитати до кінця, але я не можу зрозуміти: чому ти мене розлюбила? В нас було таке кохання, за яке потрібно було боротися!... Значить, хтось по-справжньому не кохав... Я не можу забути цей час, який я провів з тобою, бо він був для мене найкращий... Я його завжди згадую, але останнім часом це не дуже приємне, тому що цього більше не буде... А так цього хочеться... Мені важко забути тебе, твою усмішку, твої чарівні очі, твою ніжність, твої обійми... Я так і не дочекався тоді твого поцілунку... Так сумно... Та ти цього не хотіла... Я так мріяв про нього... Чому це все сталось? Чому саме з нами? Я цього ніколи не зрозумію... Мені так хочеться, щоб ти мені зателефонувала, написала щось приємне... Ти казала, що ми залишимося друзями, а ми зараз ніхто... Сумно... Боляче!... Я навіть не знаю, чи хоч був важливим для тебе... Ти говорила мені такі слова, що мене просто перевертало зсередини... Я пам'ятаю той час, коли прокидався з тобою, засинав також... А скільки часу ми проговорили з тобою по телефону... Як я можу це забути??!... Я заради тебе змінив багато чого у своєму житті, щоб бути поруч з тобою... Ти навіть не хотіла зі мною зустрітись... Це важко й сумно... Це все залежало і залежить від тебе... Я завжди цінував тебе, бо ти найкраща!... Завжди переживав за тебе, завжди знаходив для тебе час... Вибач мене... Вибач мені за все... Я можу ще писати, але тобі це може бути нецікаво... Я кохаю тебе... І завжди сумую... І завжди буду чекати... Ти вже все вирішила, я тут вже нічого не подію... Удачі тобі!... Нехай береже тебе Господь... ©
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 20.06.2017, 14:58 | Повідомлення # 2 |
| Лист до нього. Привіт… Як в тебе справи? Знаю, що відповіді не отримаю, тому буду сподіватись, що все добре. Я не знаю для чого я це все пишу. Вибач… Мені скільки всього хочеться тобі сказати. Не сказані слова стоять комком у горлі і я знову плачу. Не знаю навіть з чого почати. Мабуть з того, що я як і раніше тебе кохаю. Не можу нічого з цим зробити. Мені болить. Я стараюсь подавляти в собі це, стараюсь не думати про тебе, про нас, про те, що було між нами, але я не можу. Постійно згадую, думаю, картаю себе за те, що сталось. Я не хотіла того. Ти звинувачуєш мене у розірванні цих стосунків. Можливо була і моя вина. Але ти й вніс свою частку в це. Я хотіла достукатись до тебе, серйозно поговорити про наші стосунки, але ти уникав цих розмов. Можливо якби ти все-таки вислухав мене, то ще можна було б щось змінити, налагодити якось наші відносини. А ти просто не став мене слухати. Сьогодні рівно тиждень як ми розійшлись. Знаєш, я все ще не можу звикнути до того, що тебе немає поруч. Що я лягаю і прокидаюсь одна. Ці чотири стіни пригнічують мене. Я постійно плачу, обіймаючи того плюшевого ведмедика, якого ти мені подарував. Він такий же милий як і ти. Я шукаю розради у подруг і знайомих. Але це мало мені допомагає. Бо ніхто і ніколи не зрозуміє того болю і того страждання. Але, знаєш, мені ніхто не може заборонити тебе кохати на відстані. Я втратила все, що мала, все що по частинках збиралось за цей рік з тобою. Але в мене залишилось кохання. Я кохаю тебе ще більше. Знаєш, найважче навіть не те, що ми розійшлись, а те, що я не вмію жити без тебе. Я не знаю куди себе подіти, що робити. Мені всі говорять, щоб я викинула тебе з голови і почала нове життя. Але скажи мені як це зробити? Як можна викреслити цілий рік життя з тобою? Все, що ми пережили за цей час. Як можна все це просто викинути? Ти можеш порвати цей лист навіть не читаючи. Я знаю, що ти, певно, так і зробиш як тільки побачиш, що це від мене. Ти просто збайдужів до мене. І це почалось ще до того як ми поставили крапку. Ти просто шукав приводи для того, щоб розійтись. Ти знайшов їх і з легкістю виставив мене за двері. Просто викинув зі свого життя.
Невже тобі і справді байдуже? Невже ти не жалієш, що так сталось? Невже тобі ні краплі не жаль мене? Ти ж знаєш як сильно я тебе люблю! Я скучаю за тобою нестерпно. Я люблю тебе і хочу щоб ти був щасливий, навіть якщо для цього нам потрібно було розійтись. Якщо тобі так буде краще, то нехай так. Пройде трохи часу і мені стане легше напевно. Я можливо примирюсь з тим що сталось. Але знай, що ти назавжди залишишся в моєму серці. Щоб не було далі зі мною, я все одно кохатиму тебе. Я певно послухаюсь порад своїх друзів і почну нове життя, в якому більше не буде страждань, сліз, муки. Але в ньому завжди буде любов до тебе. Ти подарував мені те щастя, якого в мене ще не було. Нічого, що воно було короткочасне, але ж було. Я вдячна тобі за той рай який ти мені подарував. Мені було добре з тобою… надіюсь, тобі теж. Сьогодні ти мені наснився. І там у моєму сні ми знову були разом. Нам було добре. Ти так ніжно цілував мене і говорив, що любиш. Ми були такими щасливими і безтурботними. Я прокинулась зі сльозами на очах. Знаєш, іноді мені до болю хочеться тобі подзвонити. Але я не роблю цього, бо знаю, що ти не піднімеш слухавку. Та що казати тобі, я не знаю. Буває таке, що я прихожу до твого будинку вночі і годинами стою під твоїм вікном, в надії хоч на долю секунди побачити тебе. Я, напевно, занадто сильно тебе любила і опікала. Тобі просто набридло і ти прогнав мене. Вже пізно щось говорити. Я розумію, що не в змозі тебе повернути, якби я того не хотіла. Віриш, я готова все віддати, щоб ми знову були разом. Це так нестерпно боляче сидіти зараз тут в чотирьох стінах, писати цей лист і плакати. Це так боляче – говорити і бути не почутою. Так боляче – усвідомлювати, що все уже відійшло в небуття. Що нічого вже не повернути, нічого вже не змінити. А я ж благала тебе, молила дати мені шанс все змінити. І я б змогла… але ти залишився байдужим. Я сама в усьому винна. Винна, що не зробила тебе щасливим, що не змогла і далі мовчати, про те, що мене непокоїло. Ти сказав, що так буде краще для нас обох, що так треба. А як же твої клятви, що будеш любити мене все життя, як же ті обіцянки повернути мене, якщо я піду? Де це все ділось? Ти певно вже й не пам’ятаєш, що говорив таке. Ну і нехай… Вибач,що відволікаю тебе, якщо ти все-таки читаєш це. Я кохаю тебе! Прощавай!
P.S. Поверни мене! Я тебе благаю. Я не вмію жити без тебе…
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 03.07.2017, 21:38 | Повідомлення # 3 |
| Ти більше не можеш прийняти мене таким яким я є? Насолоджуватися моєюкомпанією? Знаходити все те хороше що завжди знаходила. З кожним днем, дорослішаю ітрапляється те про що ти хотіла. ( знищилось багато дитячих капризів). Якщо, не хочеш спостерігати, то нероби цього! (то є пропозиція) Ти є розумна , сформована, доросла дівчина! ….( зі своїми звичками ,амбіціями,світоглядом… тому ти маєш чучуть усвідомлювати чого хоч. А для випадку якщо не знаєш, то єдиним правильним рішення буде свобода…тільки так ти зможеш відчути що тобі потрібно. Не збираюся, тиснути на жалість чи маніпулювати. Іди… роби… думай випробовуй твори. В першу чергу свобода та спокій. Сприймаю тебе так як є… Нащо, мені тебе нещасну, силоміць поруч в стосунках. Ти маєш сама відчувати , я не зможу нав’язувати тобі свій світ! Люди в стосунках тому що їм добре разом . Якщо, мені було добре і я хочуповернути їх то не означає , що ти те саме відчувала коли була зі мною. Я Не можу нехтувати більше твоїми інтересами…
|
|
| |