Дівчині не подобається куні
|
|
Olenochka | Дата: Неділя, 21.01.2018, 16:07 | Повідомлення # 1 |
| Така справа, зустрічаюся з дівчиною близько 2 років, разу місяць пропоную їй зробити куні, весь час відмовляється, мотивуючи це тим, що не подобається. Руками подобається, звичайний секс подобається, мінет без проблем, а от щоб куні -- ну ніяк. Виходило один раз без застережень, коли була сильно збуджена, після ~2-3 годин сексу, але я підозрюю, що вона була просто не в силах відмовитися )) Кожен раз, коли я з'їжджаю нижче по животі, вона починає сміятися і згинатися, мовляв не треба, переводячи все у жарт. Мені 20, їй 19. Я був у неї першим.
Може вона не хоче тому що їй не подобається як ти робиш? У мене подруга теж не хотіла (я їй ще не робив на той момент), я запитав - чому? Вона сказала, що їй не подобалося. Коротше я взяв ініціативу в свої руки і зробив їй - і їй сподобалося!
Ну не подобається їй - і забий. Не велика втрата)) Не всі дівчата до куні добре ставляться. Мені одна взагалі заявляла, що хлопець, який робить куні, для неї мужиком не є.... (вона любила підпорядкування і жорсткий секс, щоб над нею домінували).
Домовтеся на позу .69
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 25.02.2018, 20:18 | Повідомлення # 2 |
| Не думай про техніку про те, "як правильно робити". Закрий очі, відчуй, як сильно ти хочеш зробити своїй дівчині приємно і у тебе вийде зробити це. Віддаючись процесу, калібруючи зворотний зв'язок, зможеш стати майстром...в 100 випадках із 100!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 17.03.2018, 12:03 | Повідомлення # 3 |
| Хто стикався з наступною проблемою: дружина 25 р не підпускає робити куні, навіть доторкнутись ротом не дозволяє, каже що їй "лоскотно", порадьте що робити
Ну підвищена чутливість у неї, це все треба робити легенько, повільно і аккуратно. Є техніки спеціальні, інтернет для кого придумали? Шукай інфу, вчися. Подивись фільм з нею "Секс и ничего лишнего". Поговори з нею відкрито на цю тему, чи погодиться вона, якщо ти постараєшся це робити легенько і лагідно?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.05.2018, 16:40 | Повідомлення # 4 |
| Ненавиджу свого колишнього! Коли парою були - сцени мені влаштовував, репетував, все забороняв. Ми розлучилися, але трахатись продовжували. І сьогодні я йому за все помстилася: під час куні я нассала йому на обличчя. Він кричав на мене і вигнав, але це було того варте!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 19.05.2018, 14:24 | Повідомлення # 5 |
| Дивно читати коментарі по типу "куні -фу, анал- фу!". В основному це люди, яким немає 25-30 років. Особисто для мене куні, мінет, анал і, так званий, анілінгус такі ж звичайні речі як і місіонерська поза. І я не якась там извращенка. Просто ви може бути не знайшли такої людини, з яким можна все спробувати. І те, на що ви зараз Фукаєте, принесе вам невимовне задоволення в майбутньому! Бажаю вам знайти масу задоволень і нових відчуттів!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.05.2018, 09:22 | Повідомлення # 6 |
| Познайомилась з чоловіком, після побачення пішли до мене. Діло дійшло до самого цікавого, я почала тянути його голову до низу щоб зробив куні. На що він відвернувся і сказав "я не лижу". Щоооо? Та який чоловік зараз не лиже?! Навіщо такий секс!? Я взагалі цього не розумію. Це що за чоловік!? Так діло сексу і не дійшло, все бажання перебив своїм "не лижу".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 28.05.2018, 08:47 | Повідомлення # 7 |
| Люблю базікати під час куні... Завжди запитую у чоловіка, чи любить мене, він так мило мене затикає, майже не відриваючись від процесу. Фраза "Я ЗАЙНЯТИЙ!!" просто шедеврально зривається з його язика.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 20.12.2018, 23:25 | Повідомлення # 8 |
| Кожна жінка, дівчина це унікальне створіннячко. Одній подобається те, іншій це. Запитуй в процесі, а як ти хочеш, чи як краще) Практика це наше все, в будь-якій справі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 22.12.2018, 00:50 | Повідомлення # 9 |
| Наважився зробити вперше дівчині куньку:липке, солоне, колиться, потне, фууу. Це було перший і останній раз.
Ну що тут додати...) Вище все сказали)) Або не та, або не тоді)) Вона або добряче зачухана в тебе, або ти її своїм підступним язиком підстеріг десь після цілого робочого дня і спортзалу після дня ніг коли вона не встигла змінити "білизну для місячних" на нову)))) Сідай, "2") Працюй над помилками)
Знаєш як кажуть - перший блiн комом. То тобi просто партнерка попалася з непiдготовленою "вовчицьою" чи "куницею". Ви домовтеся наперед - то тодi отримаэш "кицю"
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 07.03.2019, 01:12 | Повідомлення # 10 |
| Закохався у гарну дівчину, струнка мініатюрна, гарнюсінька, ну просто лялечка! Добивався майже рік, дійшло в нас до сексу...і...все, здається, і добре, але там такий, вибачте, вареник, мене це відштовхує! Я все розумію, що це від природи, вона не винувата, це мої таракани, але як бачу при світлі чи роблю куні, то падає і вона це помічає,ображаєтьс, а правду я їй не можу сказати і піти не можу, бо кохаю, може ви щось порадите?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 07.05.2019, 14:48 | Повідомлення # 11 |
| Моя дівчина не любить оральних ласк. Просто її аж трясе від дотику язика до клітора. Просить зі сльозами не чіпати її там. Яка може бути причина?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 06.04.2020, 16:47 | Повідомлення # 12 |
| Зазвичай навпаки-на Мінет схилити важко, а ось від Куні мало хто відмовляється. Хоча на моєму була одна дівчина, яка категорично відмовилася від Куні. аргумент потрясний- "це принижує чоловіка". Ну і в рот взяти не хотіла - "я не повія якась".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 07.05.2020, 13:19 | Повідомлення # 13 |
| Карантин бере своє. Він нудьги погодилась на куні за гроші, він мені лизав і заплатив ще й зверху. Ну то я вам скажу, що все добре, буду тепер не так активно такі пропозиції відкидати.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.09.2020, 10:20 | Повідомлення # 14 |
| Мужика, який не робить куні, навіть мужиком назвати важко. Це свого роду імпотент, з яким не захоче бути жодна жінка.
|
|
| |