Секс у трьох - Ж-М-Ж - не збочення!
|
|
Olenochka | Дата: Середа, 19.12.2018, 23:45 | Повідомлення # 31 |
| У нас з хлопцем була пара друзів, які часто брали участь в секс-вечірках. І одного разу ми вирішили теж спробувати. Спочатку все йшло добре, поки чоловікам це подобалося і вони були готові робити те, що ми говорили (наприклад, пестили мене удвох). Але коли подруга почала догоджати мого хлопця, я відчула ревнощі і спробувала їх зупинити. У підсумку я зрозуміла, що це розвага для тих, хто не відчуває один до одного сильних почуттів.Від тоді,я більше не хотіла таких"розваг".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 24.02.2019, 12:04 | Повідомлення # 32 |
| Дівчина, 24 роки. Ми з хлопцем завзяті збоченці, що ми тільки не пробували, зупинилися на тамакері (форма чисто японського БДСМ, коли жінка чоловіка б'є ... по геніталіях) Після цього у нас бурхливий секс. Це найкрутіші відчуття, ми обидва тащимся від наших захоплень. Дуже люблю свого хлопця, ми знайшли один одного.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 17.03.2019, 13:09 | Повідомлення # 33 |
| Останнім часом хочеться сексу втрьох не знаю чому так, може мені набридло, то що ми з чоловіком вже разом 7 років і щось хочеться нового, не зрозумію що зі мною відбувається, але з кожним днем пристрасть не вщухає а зовсім навпаки. Спілкувалася з коханим з цього приводу він начебто не особливо проти, але тільки з надійною людиною. Не знаю чи варто мені це робити чи ні .... Сподіваюся ви мене зрозумієте і не будете засуджувати.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 09.05.2019, 12:38 | Повідомлення # 34 |
| "У мене є красивива подружка і у мене з нею різноманітний і відмінний с* кс , але вона періодично фантазує про мжм. Я говорю її, що вона тільки моя і більше нікого не хочу окрім неї , хоча ми маєм секс по дружбі . Але час йде і все більше приваблює самі думки, що мене б дуже збуджувало дивитися,як її тр @ хає хтось інший. Я добре зрозумію , що швидше в цілому після такого досвіду закінчиться наша дружба , але це бажання , хітивість все частіше і частіше думаю про це."
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 05.02.2020, 12:52 | Повідомлення # 35 |
| В сексі хочу шоби мій чоловік трахнув іншу бабу, міняв нас почерзі всю ніч. Шоб в мене на очах він трахав її, щоб вона робила йому мінєт і т.д. Все продумала до мєлочів. Як чоловік приходе домой, а там я і вона, а він приєднуєця. Чоловік про жмж слушати не хоче. Сказав якщо він прийде і то побаче такє, то піздец і мені і тій дівці. Ну, а в целому секс у нас хароший. Просто хочеця шось таке
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 11.05.2020, 20:19 | Повідомлення # 36 |
| Спробувала секс у трьох. Чесно, фігня рідкісна. Мало того, що твій хлопець, який не любить цілуватися, лизався дві години з іншою, то ще й та дівка вічно плуталася між ногами не могла собі місце знайти. А ще я зрозуміла, що дуже брезгливе, мене почало тошнити. Про оргазм годі й думати, я й так важко кінчаю, а тут перерви задоволення постійні. Тепер бажання такого формату відпало повністю. Хлопець звісно задоволений, хоче ще, але я пас. Хай котиться у світ збочення без мене. Я піду краще прогуляюсь чи книжку почитаю, користі буде більше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 23.09.2020, 10:02 | Повідомлення # 37 |
| Хочу сексу вдвох. Як не дивно.... Мене драконить кіт моєї дівчини. Він може весь день спати, але як тільки я зніму штани, все, підєц. Той лахмон сідає на комод і сука сверлить мене взглядом весь процес. Вигнати його не дозволяє. Що за нах.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.11.2020, 15:55 | Повідомлення # 38 |
| Розкажу вам шо зі мною сталося в суботу. Був в моєї жінки день народження і я вирішив зробити їй незабутній подарунок до у вигляді сексу МЖМ. Я коли планував то ше не знав шо то буде найбільша помилка в моєму житті. Покликав свого колегу Міська того шо ми з ним разом не шиномонтажі робили. Ми то всьо разом запланували. Ми з жінкою вечером трохи випили у двох, відсвяткували. Коли вона пішла в душ то я маякнув Міськові шоб йшов до хати і сховався в шафу. Вона вийшла з душу і в нас почалася прелюдія в спальні. Я сказав шо маю для неї сюрприз і зав'язав їй пов'язкою очі. Поки я її цілував і пестив Місько вийшов з шафи і присосався до її піськи. Вона коли зрозуміла шо в кімнаті є хтось третій наробила галасу, почала пищати, царапатися, Міськові зарядила п'ятою в око. Якось зняла з очей ту пов'язку. Почала кричати на на нас, обзивати дебілами. Потім одягнулася і кудись пішла. Певно в куми ночувала. Ми з Міськом з того всього розпили бутилку Хортиці і полягали спати. Жінка прийшла додому аж на другий день після обіду. Ходить зла, не говорить зі мною, спить на дивані в гостьовій кімнаті. Дам вам пораду на майбутнє. Ніколи не плануйте такий секс без жінки бо ніц з того не буде! Анонімно.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.12.2020, 13:12 | Повідомлення # 39 |
| Ми з чоловіком вирішили урізноманітнити своє статеве життя і спробувати секс у трьох. Але ми довгий час не могли дійти згоди що краще - ЖМЖ чи МЖМ. Зійшлися на тому, що візьмемо до себе в ліжко трансвестита, щоб нікому не було обідно. На половину чоловік і на половину жінка це ідеальний варіант. Якщо тут в групі є транси, то ставте лайки, плюсики. Ми вам обов'язково напишемо.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 15.12.2020, 12:26 | Повідомлення # 40 |
| Девушки, быстрее вопрос‐интерес к вам,ну парни тоже мнение свое ,по этому поводу,вам нравится или может хотелось, чтобы ваш партнёр, делал куни после того,как кончил он или другой мужик (случай мжм),слизывал это все : смазку,сперму?))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 15.01.2021, 13:55 | Повідомлення # 41 |
| Знайшов щоденник своєї жінки, коли їй було 16 - 20 років. А там і жмж і мжм і жмжм, один раз із негром було, пару раз з дівчатами. Навіть не підозрював що в неї така бурхлива молодість була. Сказати, що я в шоці, це нічого не сказати. Їй про це нічого не казав.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 07.12.2021, 19:09 | Повідомлення # 42 |
| Шукаю дівчину для жж при м. Мужу інтересно)))
|
|
| |