Секс у трьох - Ж-М-Ж - не збочення!
|
|
knopainfo | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 21:21 | Повідомлення # 1 |
Administrator
| Секс утрьох - Ж-М-Ж - не збочення!
|
|
| |
sofa | Дата: Середа, 31.07.2013, 14:07 | Повідомлення # 2 |
| ні-ні! якщо мій то тільки мій!!! з кимось ділити? нє-нє...!!!!
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 15.05.2015, 13:01 | Повідомлення # 3 |
| Якщо звичайний секс приївся, і ніякі спроби урізноманітнити його не діють, найпростіший вихід - зайнятися любов'ю втрьох. Однак простим він здається тільки на перший погляд. Якщо ж придивитися уважніше, можна помітити цілий ряд проблем, про які ми й поговоримо нижче. Перш ніж почати, варто визначитися, чому секс саме втрьох, а не, скажімо, всемером. Тому є дві причини. По-перше, на сімох сил буде потрібно більше, ніж є в резерві, а розповідями все одно ніхто не повірить. А по-друге, велика кількість учасників зовсім не означає, що всі вони сконцентруються на призвідника - швидше утворюють кілька незалежних пар і трійок. Тому любов утрьох - ідеальний варіант. Всілякі комбінації зводяться до двох основних - чоловік і дві жінки (ЖМЖ) і жінка і два чоловіки (МЖМ). Звичайно, МММ або ЖЖЖ теж зустрічаються в природі, але їх ми торкатися не будемо. МЖМ серед чоловіків попитом не користується - рідкісний самець винесе в ліжку присутність ще одного представника своєї статі. Це пригнічує психіку і знижує самооцінку чоловіка, і як наслідок - зменшує його збудження. Варіант ЖМЖ приваблює їх набагато сильніше. Та й дівчата, незважаючи на ревнощі, переносять присутність суперниці простіше. До того ж, якщо вірити статистиці, половина з них розглядає представниць своєї статі як сексуальний об'єкт. Тому схилити подругу до даного варіанту у чоловіків виходить досить легко - якщо дівчина в принципі не заперечує проти "тройнічка". Власне, ідея спробувати розширити кількість учасників стандартних любовних утіх найчастіше виникає у чоловіків. А тому і відповідальність за знаходження третього учасника лежить на них. І тут постає питання - а де його шукати? Найлегший (і найдурніший) варіант - покликати друга або подругу. Дурний тому, що дружба, швидше за все, закінчиться після сексу. Сусіди по сходовій площадці і випадкові перехожі теж не варіант - в кращому випадку вони покрутять пальцем біля скроні. А ось випадковий знайомий, зустрінутий в барі або клубі, підходить найкраще. На ранок він просто зникне з вашого життя. Зате виникне нова проблема - з постійним партнером потім доводиться переживати психологічні наслідки нічних утіх. Тому якщо в голову прийшла думка потрійного сексу, її необхідно максимально серйозно обговорити зі своєю половинкою. І ні в якому разі не починати, поки не стане ясно, що коханий (-а) з ентузіазмом ставиться до цієї ідеї. Само собою, третій повинен влаштовувати обох партнерів. І ні в якому разі не варто намагатися вирішити проблеми у відносинах за допомогою сексу втрьох Якщо ж всі три партнера малознайомі, тут не виникає практично ніяких проблем - крім питання запобігання, природно. Це той випадок, коли не варто нічого планувати і обговорювати. Переходячи до практики, потрібно тримати в голові кілька основних правил. Прелюдія покликана остаточно розкріпачити учасників дії, тому перша її стадія - поцілунки і невинні дотики - повинна тривати, поки не піде сором. Якщо ж секс спонтанний, то стадію невинних поцілунків краще пропустити. При варіанті ЖМЖ чоловік повинен обдарувати увагою обох партнерок однаково - інакше виникне образа. Якщо ж на одну жінку припадає двоє чоловіків, змагання в могутності ні до чого доброго не приведе. Досить просто постаратися принести задоволення в рівній кількості. Презервативи знадобляться в промислових кількостях - при варіанті "дві дівчини на одного мачо". Переходячи від однієї до іншої міняти засіб захисту потрібно обов'язково, а оскільки увагу необхідно приділяти в рівних пропорціях, то й кількість презервативів відповідне. До речі, мастило на водній основі теж може стати в нагоді. Оральний секс - обов'язковий атрибут сексу втрьох. Інакше ніяк, не дозволить фізіологія. Боятися переусе6рдствовать не потрібно - чим більше даси, тим більше отримаєш. Найголовніше - не забути розсипатися в компліментах своїй половинці, залишившись після всього один на один з нею. І дати зрозуміти, що трапилося вночі - всього лише безневинна витівка, а любов належить тільки їй. І пам'ятати, що секс утрьох - це тільки секс, яким приємно урізноманітнити рутину, але у великих кількостях він приїдається. Тому навіть якщо він приніс безліч чудових відчуттів, повторювати його частіше разу на два-три тижні не варто.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 01.03.2016, 22:40 | Повідомлення # 4 |
| От скажіть, як можна кохану людину ділити з кимось? (МЖМ і ЖМЖ) Ідіотизм на мою думку! Це ж так больно бачити що твій-твоя кохана з кимось крім тебе
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 08.04.2016, 18:36 | Повідомлення # 5 |
| Вчора відбувся перший ЧЖЧ в моєму житті. Дівчатаа, як в вас це виходить?! Це ж піздєц як не зручно. Один там пихкає, інший тут в рот втикається, резонанс повний!! Я не то що не кінчила, я втомилася більше вантажника з овочевої бази ... Коротше, фіг я вдруге на це погоджуся!
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 27.10.2016, 13:12 | Повідомлення # 6 |
| В тему про ЖМЖ. Зустрічалася я з хлопцем, перепробували в ліжку багато чого, і от вирішили ЖМЖ спробувати, шукали не довго, десь близько 2х тижнів. Попалася нам 35 річна "дівчина". Так от сам процес ЖМЖ не вразив мене, крім одного моменту. Я їх попросила вийти в іншу кімнату, там вони стали займатися сексом, а я стояла біля прочинених дверей і мастурбіровала. Дуже сильно заводило підглядати. Був один з найпотужніших оргазмів за все життя.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 03.11.2016, 15:12 | Повідомлення # 7 |
| В древній грецій хлопців виховували в гомосексуальних стосунках з 9-ти років. І проблеми не було А зараз бачать проблему в тому, шо деяких людей приваблюють не тільки дівчата в місіонерскі позі, після шлюбу і контрацептивів
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 11.11.2016, 12:37 | Повідомлення # 8 |
| У мене був досвід сексу з дівчиною, був секс ЖМЖ, все на нетверезу голову. На ранок було так соромно ... А коли довго немає сексу, то при мастурбації я уявляю собі те, як мене пестять дівчата. Коли бачу апетитну чоловічу попу, то хочеться, щоб я його трахала, а не він мене. Сплю-то я з хлопцями та секс завжди чудовий !. Але звідки ці фантазії не знаю.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 29.11.2016, 16:51 | Повідомлення # 9 |
| Тут говорять про те що хотіли б спробувати секс утрьох, що шукають для цієї людини. А у мене ситуація вийшла, ночувала я у подруги. Всі добряче випили. Спала я на іншому ліжку, як тут до мене приходять подруга і її хлопець. Обидва збуджені, гарячі. Так у мене і з'явився досвід ЖМЖ. Враження нереальні!
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 07.01.2017, 14:37 | Повідомлення # 10 |
| Я,мій мч,моя найкраща подружка з своім хлопцем(мій бивший) вирішили спробувати мжмж. Але кожен зі своім партнером,просто все це має відбуватись в одній кімнаті. Це вперше,тому підкажіть будь-ласка,як це все краще організувати) Тільки без насмішок,пишу сюди вперше,і всі ми достатньо дорослі щоб це спробувати) дякую наперед)
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 17.02.2017, 18:25 | Повідомлення # 11 |
| Хотіла б розповісти Вам про свій досвід. Давно мріяла про МЖМ і ось недавно спробувала це вперше, ох, відчуття, скажу я вам, просто божественні, коли твоє тіло пестять дві пари чоловічих рук, коли тебе мають одночасно і в рот, і в кицьку, ммм ... Дівчата, всім раджу це відчути на собі.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 07.03.2017, 10:20 | Повідомлення # 12 |
| Ставлюся абсолютно позитивно до будь-якого виду сексу і до будь-яких експериментів. У дівчини менструація? Без проблем. ЖМЖ, ЧЖЧ? Так будь ласка. Пограємо в згвалтування? Костюми? Вібратор? Анальна пробка? 69, 58, 777? Хто ж проти. Можна трахатись, можна займатися любов'ю або сексом. Єдине, вважаю, що постійний секс повинен бути з одним партнером, так саме краще, нє? Коли ти знаєш людину, а вона тебе, то і близькість приносить більше задоволення.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 25.04.2017, 16:46 | Повідомлення # 13 |
| Трохи про сквірт. Він існує!) І був у багатьох, в тому числі у мене. Трохи фактів: щоб довести до нього особисто мене, потрібно пальцями стимулювати точку джі; виходить він не відразу: потрібно розслабитися і не соромитися партнера; виділяється рідина дійсно майже прозора і не має запаху; да, зазвичай я не помічаю, як роблю це, просто ловлю кайф; ми з мч займаємося цим у ванній, а не поливаємо дивани і ліжка. І останнє: якщо там виділяється не секрет якихось там залоз, а просто сеча, нам, чесно кажучи наплювати))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 28.08.2017, 11:37 | Повідомлення # 14 |
| Сиділи якось з подругою у неї вдома, пили вино. І розмова, зайшла про секс. Оскільки ми були вже добряче п'яні, не минуло й півгодини, як ми вирішили, що хотіли б спробувати жмж, і що партнерками можемо тільки ми з нею. Ще через хвилин 20 методом виключення ми вибрали, хто міг скласти нам компанію в цій справі. Не довго думаючи, ми зателефонували і запропонували йому секс утрьох. Через годину ми сиділи в устілку п'яні і задоволені тим, що наш кандидат погодився взяти участь у марафоні. Зустріч була призначена на наступний вечір. Сказати, що на наступний день ми почали шкодувати про запропоноване - нічого не сказати. Стали переживати, що після цього не зможемо спокійно дивитися один одному в очі. Але шляху назад немає! Запропонували, погодився, виконуємо. Так так, він приїхав , ми переспали, правда довго не розуміли як почати і так далі.
Але скажу вам це було неймовірно круто! Жодна з нас не виявилася третім колесом у возі. За це окреме спасибі містеру Х. А на ранок ми всі з тієї ж дружньою теплотою дивилися один одному в очі, ржали і раділи скоєного. Жіночої дружби не буває? Буває! Тільки якщо ці дві жінки трахались одна з одною!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 06.01.2018, 13:24 | Повідомлення # 15 |
| Товариш пропонує відтрахати його дружину в нього перед очима, каже що йому це дуже подобається, з вигляду він розумна адекватна людина, але має ось такі фантазії. Це нормально, чи в нього не все гаразд з головою, і як мені діяти в такій ситуації?
|
|
| |