MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс у трьох - Ж-М-Ж - не збочення!
Секс у трьох - Ж-М-Ж - не збочення!
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:21 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Секс утрьох - Ж-М-Ж - не збочення!
 
sofaДата: Середа, 31.07.2013, 14:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 63
ні-ні! якщо мій то тільки мій!!! з кимось ділити? нє-нє...!!!!
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 13:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Якщо звичайний секс приївся, і ніякі спроби урізноманітнити його не діють, найпростіший вихід - зайнятися любов'ю втрьох. 
Однак простим він здається тільки на перший погляд. Якщо ж придивитися уважніше, можна помітити цілий ряд проблем, про які ми й поговоримо нижче. 
Перш ніж почати, варто визначитися, чому секс саме втрьох, а не, скажімо, всемером. Тому є дві причини. По-перше, на сімох сил буде потрібно більше, ніж є в резерві, а розповідями все одно ніхто не повірить. А по-друге, велика кількість учасників зовсім не означає, що всі вони сконцентруються на призвідника - швидше утворюють кілька незалежних пар і трійок. Тому любов утрьох - ідеальний варіант. 
Всілякі комбінації зводяться до двох основних - чоловік і дві жінки (ЖМЖ) і жінка і два чоловіки (МЖМ). Звичайно, МММ або ЖЖЖ теж зустрічаються в природі, але їх ми торкатися не будемо. 
МЖМ серед чоловіків попитом не користується - рідкісний самець винесе в ліжку присутність ще одного представника своєї статі. Це пригнічує психіку і знижує самооцінку чоловіка, і як наслідок - зменшує його збудження. 
Варіант ЖМЖ приваблює їх набагато сильніше. Та й дівчата, незважаючи на ревнощі, переносять присутність суперниці простіше. До того ж, якщо вірити статистиці, половина з них розглядає представниць своєї статі як сексуальний об'єкт. Тому схилити подругу до даного варіанту у чоловіків виходить досить легко - якщо дівчина в принципі не заперечує проти "тройнічка". 
Власне, ідея спробувати розширити кількість учасників стандартних любовних утіх найчастіше виникає у чоловіків. А тому і відповідальність за знаходження третього учасника лежить на них. І тут постає питання - а де його шукати? 
Найлегший (і найдурніший) варіант - покликати друга або подругу. Дурний тому, що дружба, швидше за все, закінчиться після сексу. Сусіди по сходовій площадці і випадкові перехожі теж не варіант - в кращому випадку вони покрутять пальцем біля скроні. А ось випадковий знайомий, зустрінутий в барі або клубі, підходить найкраще. На ранок він просто зникне з вашого життя. 
Зате виникне нова проблема - з постійним партнером потім доводиться переживати психологічні наслідки нічних утіх.
Тому якщо в голову прийшла думка потрійного сексу, її необхідно максимально серйозно обговорити зі своєю половинкою. І ні в якому разі не починати, поки не стане ясно, що коханий (-а) з ентузіазмом ставиться до цієї ідеї. Само собою, третій повинен влаштовувати обох партнерів. І ні в якому разі не варто намагатися вирішити проблеми у відносинах за допомогою сексу втрьох 
Якщо ж всі три партнера малознайомі, тут не виникає практично ніяких проблем - крім питання запобігання, природно. Це той випадок, коли не варто нічого планувати і обговорювати. 
Переходячи до практики, потрібно тримати в голові кілька основних правил. 
Прелюдія покликана остаточно розкріпачити учасників дії, тому перша її стадія - поцілунки і невинні дотики - повинна тривати, поки не піде сором. Якщо ж секс спонтанний, то стадію невинних поцілунків краще пропустити. 
При варіанті ЖМЖ чоловік повинен обдарувати увагою обох партнерок однаково - інакше виникне образа. Якщо ж на одну жінку припадає двоє чоловіків, змагання в могутності ні до чого доброго не приведе. Досить просто постаратися принести задоволення в рівній кількості. 
Презервативи знадобляться в промислових кількостях - при варіанті "дві дівчини на одного мачо". Переходячи від однієї до іншої міняти засіб захисту потрібно обов'язково, а оскільки увагу необхідно приділяти в рівних пропорціях, то й кількість презервативів відповідне. До речі, мастило на водній основі теж може стати в нагоді. 
Оральний секс - обов'язковий атрибут сексу втрьох. Інакше ніяк, не дозволить фізіологія. Боятися переусе6рдствовать не потрібно - чим більше даси, тим більше отримаєш. 
Найголовніше - не забути розсипатися в компліментах своїй половинці, залишившись після всього один на один з нею. І дати зрозуміти, що трапилося вночі - всього лише безневинна витівка, а любов належить тільки їй. 
І пам'ятати, що секс утрьох - це тільки секс, яким приємно урізноманітнити рутину, але у великих кількостях він приїдається. Тому навіть якщо він приніс безліч чудових відчуттів, повторювати його частіше разу на два-три тижні не варто.
 
OlenkaДата: Вівторок, 01.03.2016, 22:40 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
От скажіть, як можна кохану людину ділити з кимось?
(МЖМ і ЖМЖ)
Ідіотизм на мою думку!
Це ж так больно бачити що твій-твоя кохана з кимось крім тебе
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.04.2016, 18:36 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Вчора відбувся перший ЧЖЧ в моєму житті.
Дівчатаа, як в вас це виходить?!
Це ж піздєц як не зручно.
Один там пихкає, інший тут в рот втикається, резонанс повний!!
Я не то що не кінчила, я втомилася більше вантажника з овочевої бази ...
Коротше, фіг я вдруге на це погоджуся!
 
OlenkaДата: Четвер, 27.10.2016, 13:12 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
В тему про ЖМЖ. Зустрічалася я з хлопцем, перепробували в ліжку багато чого, і от вирішили ЖМЖ спробувати, шукали не довго, десь близько 2х тижнів. Попалася нам 35 річна "дівчина". Так от сам процес ЖМЖ не вразив мене, крім одного моменту. Я їх попросила вийти в іншу кімнату, там вони стали займатися сексом, а я стояла біля прочинених дверей і мастурбіровала. Дуже сильно заводило підглядати. Був один з найпотужніших оргазмів за все життя.
 
OlenkaДата: Четвер, 03.11.2016, 15:12 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
В древній грецій хлопців виховували в гомосексуальних стосунках з 9-ти років. І проблеми не було
А зараз бачать проблему в тому, шо деяких людей приваблюють не тільки дівчата в місіонерскі позі, після шлюбу і контрацептивів
 
OlenkaДата: Пятниця, 11.11.2016, 12:37 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
У мене був досвід сексу з дівчиною, був секс ЖМЖ, все на нетверезу голову. На ранок було так соромно ... А коли довго немає сексу, то при мастурбації я уявляю собі те, як мене пестять дівчата. Коли бачу апетитну чоловічу попу, то хочеться, щоб я його трахала, а не він мене. Сплю-то я з хлопцями та секс завжди чудовий !. Але звідки ці фантазії не знаю.
 
OlenkaДата: Вівторок, 29.11.2016, 16:51 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Тут говорять про те що хотіли б спробувати секс утрьох, що шукають для цієї людини. А у мене ситуація вийшла, ночувала я у подруги. Всі добряче випили. Спала я на іншому ліжку, як тут до мене приходять подруга і її хлопець. Обидва збуджені, гарячі. Так у мене і з'явився досвід ЖМЖ. Враження нереальні!
 
OlenkaДата: Субота, 07.01.2017, 14:37 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Я,мій мч,моя найкраща подружка з своім хлопцем(мій бивший) вирішили спробувати мжмж. Але кожен зі своім партнером,просто все це має відбуватись в одній кімнаті. Це вперше,тому підкажіть будь-ласка,як це все краще організувати) Тільки без насмішок,пишу сюди вперше,і всі ми достатньо дорослі щоб це спробувати) дякую наперед)
 
OlenkaДата: Пятниця, 17.02.2017, 18:25 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
Хотіла б розповісти Вам про свій досвід. Давно мріяла про МЖМ і ось недавно спробувала це вперше, ох, відчуття, скажу я вам, просто божественні, коли твоє тіло пестять дві пари чоловічих рук, коли тебе мають одночасно і в рот, і в кицьку, ммм ... Дівчата, всім раджу це відчути на собі.
 
OlenkaДата: Вівторок, 07.03.2017, 10:20 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Ставлюся абсолютно позитивно до будь-якого виду сексу і до будь-яких експериментів. У дівчини менструація? Без проблем. ЖМЖ, ЧЖЧ? Так будь ласка. Пограємо в згвалтування? Костюми? Вібратор? Анальна пробка? 69, 58, 777? Хто ж проти. Можна трахатись, можна займатися любов'ю або сексом. Єдине, вважаю, що постійний секс повинен бути з одним партнером, так саме краще, нє? Коли ти знаєш людину, а вона тебе, то і близькість приносить більше задоволення.
 
OlenkaДата: Вівторок, 25.04.2017, 16:46 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Трохи про сквірт. Він існує!) І був у багатьох, в тому числі у мене. Трохи фактів: щоб довести до нього особисто мене, потрібно пальцями стимулювати точку джі; виходить він не відразу: потрібно розслабитися і не соромитися партнера; виділяється рідина дійсно майже прозора і не має запаху; да, зазвичай я не помічаю, як роблю це, просто ловлю кайф; ми з мч займаємося цим у ванній, а не поливаємо дивани і ліжка. І останнє: якщо там виділяється не секрет якихось там залоз, а просто сеча, нам, чесно кажучи наплювати))
 
OlenochkaДата: Понеділок, 28.08.2017, 11:37 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4511
Сиділи якось з подругою у неї вдома, пили вино. І розмова, зайшла про секс. Оскільки ми були вже добряче п'яні, не минуло й півгодини, як ми вирішили, що хотіли б спробувати жмж, і що партнерками можемо тільки ми з нею. Ще через хвилин 20 методом виключення ми вибрали, хто міг скласти нам компанію в цій справі. Не довго думаючи, ми зателефонували і запропонували йому секс утрьох. Через годину ми сиділи в устілку п'яні і задоволені тим, що наш кандидат погодився взяти участь у марафоні. Зустріч була призначена на наступний вечір. Сказати, що на наступний день ми почали шкодувати про запропоноване - нічого не сказати. Стали переживати, що після цього не зможемо спокійно дивитися один одному в очі. Але шляху назад немає! Запропонували, погодився, виконуємо. Так так, він приїхав , ми переспали, правда довго не розуміли як почати і так далі.



Але скажу вам це було неймовірно круто! Жодна з нас не виявилася третім колесом у возі. За це окреме спасибі містеру Х. А на ранок ми всі з тієї ж дружньою теплотою дивилися один одному в очі, ржали і раділи скоєного. Жіночої дружби не буває? Буває! Тільки якщо ці дві жінки трахались одна з одною!
Прикріплення: 0974002.png (215.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 06.01.2018, 13:24 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4511
Товариш пропонує відтрахати його дружину в нього перед очима, каже що йому це дуже подобається, з вигляду він розумна адекватна людина, але має ось такі фантазії. Це нормально, чи в нього не все гаразд з головою, і як мені діяти в такій ситуації?
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс у трьох - Ж-М-Ж - не збочення!
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом