MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Анальний секс "За" та "Проти"
Анальний секс "За" та "Проти"
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 11:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
В даному розділі хотів би поговорити про анальний секс. Мова, звичайно, йде про секс між хлопцем і дівчиною (чоловіком і жінкою), а не про відносини гомосексуалістів!!!
Тому, хотілося б обмежитися без їхніх дописів
Існує декілька міфів:
1) Жінкам він дуже подобається (при правильному підході партнера),
2) Це шкідливо для здоров"я, негігієнічно,
3) Неприйнятно з моральної точки зору і т.п...
Чи потрібний такий вид любощів як урізноманітнення інтимного життя?
Хто має відповідний досвід, чи взагалі, цікаві думки з цього приводу: you are wellcome!
Варто чи ні, пробувати, починати жити таким життям?
 
knopainfoДата: Понеділок, 15.07.2013, 18:26 | Повідомлення # 2
Administrator
Повідомлень: 2626
Не давайте в дупу це боляче!
 
sofaДата: Понеділок, 29.07.2013, 14:39 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 63
Анальний секс не пробувала, тому що це не гігієнічно і я вважаю,що це не приємний процес.
один плюс від нього це, що не можливо завагітніти.
 
girlorgДата: Вівторок, 16.12.2014, 13:38 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Скажіть будь ласка що робити коли дівчина не дає в сраку? І як хто з цим боровся ?
 
girlorgДата: Вівторок, 23.12.2014, 23:22 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Як говорив мій знайомий нарахунок анального сексу "ти думаєш що ти в раю, а насправді в гавні. Кусок кишки і всьо"
Цитата
:p
 
knopaДата: Середа, 11.03.2015, 11:31 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 763
“Чи можу я завагітніти якщо мій хлопець і займаємось Анальним секс? Я просто намагаюся переконатися. І чи важливо, що ми використовуємо презерватив чи краще без?" 

Це здорово, що ви намагаєтесь бути обережними , коли справа доходить до анального! Давайте дам відповідь на перше питання : чи можна завагітніти? Ні ,немає шансів. Бачите, прямого маршруту сперматозоїдів які можуть рухатись для того, щоб дістатися до яйцеклітини і зробити тебе вагітною немає. Але (і це важливе але , коли ми говоримо про вагітність!) цілком можливо, що сперматозоїди могли потрапити в піхву назовні. Наприклад якщо ваш хлопець кінчив в середину вас і ви потекли в будь-якому місці біля піхви під час акту, це може привести до того що ви можете завагітніти.
Звісно, що краще перестрахуватися, ніж потім жалкувати. Тому, будь ласка, використовуйте презерватив. Не тільки із-за цього мінімального (але реального) ризику вагітності, але також тому, що небезпека зараження деякими інфекціями зростає при анальному сексі. Це відбувається тому, що слизова оболонка прямої кишки тонше, ніж піхву, тому будь який розрив чи пошкодження стінки дає прямий доступ захворювань до вашого організму.

Звісно, з презервативом не так круто але він здатен  захистити вас від великої кількості речей, з якими ви напевно не хочете мати нічого спільного. Так що використовуйте їх! Тільки обов'язково користуйтесь смазкою, тому що у вас кишка дуже щільна і не самозмазуюча. Це означає, що презерватив може порватися легше під час анального сексу, і ми звісно цього не хочемо! Удачі!
 
OlenkaДата: Неділя, 15.03.2015, 16:27 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Я ніколи не розумів, чому так багато людей так проти аналу. Це може бути дуже приємним, багато нервових закінчень там."
Прикріплення: 5479731.jpg (116.6 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 17.03.2015, 11:58 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Дівчатка які мали вже анальний секс..скажіть, перший раз дуже боляче? в якій позі найкраще займатись для першого разу?..
 
OlenkaДата: Середа, 01.04.2015, 23:09 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Був анальний секс з дівчиною. здивувався,коли сама запропонувала.запитав чого, у відповідь почув- на прощання. Шо за фігня ? Зустрічаємось три роки.
 
OlenkaДата: Неділя, 10.05.2015, 11:39 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
2 роки назад ми з дівчиною вирішили поексперементувати, я завязав їй очі, і почав з нею бавитися, в мене для цього все було, від смазки до фалоімітатора, вона напевно думала що то все буде так як і колись з відкритими очима але ні, я тихенько бавився бавився, поставив її на колінка і за допомогою смазки я почав її трахати в попу, спочатку вона втручалась а потім сама запропонувала довести її так до оргазму, і коли вже діло ось ось мало статися я сконцентрувався і ми змогли кінчити разом, і тепер вона тільки і хоче кіньчати від аналу
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 11:47 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
Дівчина погодилась на анал, підкажіть як то краще зробити щоб їй больно небуло, всякі лубриканти відпадають (брезгує) , слина поможе?
 
swholes1994Дата: Понеділок, 25.05.2015, 16:46 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 7
мені подобається коли член помаленьку входить в попку і помаленьку набирає темп, шалений темп
 
knopaДата: Вівторок, 07.07.2015, 11:44 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 763
Хочу поділитись досвідом так як не раз були підняті теми анального сексу,а я в цьому маю нормальний досвід.Ітак як я дійшов до цього...завжди хотів трахнути свою дівчину в анал,але підійшов розумно...почитав літературу,а дещо і сам додав...я знав по розказах інших що можна все спортити.От і як я почав спершу сам передивився багато порно аналу,але там все красиво,насправді щоб дійти до того красиво треба докласти старань.Тоді легенькі розмови із дівчиною про анал...але почув фууу бєєєє ти шо гониш...але не здався,коли робив куні то забігав язичком на анал ну тіпа як в процесі захопився...і через тиждень я почав робити їй куні аналу їй це сподобалось.Тоді вона вже потрошки йшла на розмову про анал...я купив змаску і ми використали підручні засоби у вигляді члена на 1/3 тонший за мій...перед тим я гарно відлизав,пальцями масажував і гладив її.Тою іграшкою я ввій їй у анал..почиав щоб він привик що там щось є..тоді витягнув дав ще змазки і неспіша ще раз ввів...почикав і почав рухи туди назад(але перед цим всім клізма,я використовував маленьку 3 рази).Після двох днів таких ігр,а їй це почало подобатись...ми використали іграшку 2/3 мого члена...все так само...тоді я вже не міг терпіти я хотів її трахати в анал...тоді перерва трошки і знову іграшки...тоді я вже вирішив що можу засунути свій член.Я ввів їй свій член,але зрозумів що ще поспішив...їй було трохи боляче...але і на цей випадок я підготувався,перед цим купив балончик який заморожує біль(такі як футболісти використовують)...витягнув трошки попшикав її анал перестав боліти.Я її сочно довго в любі позі трахав як шлюху їй це подобалось хотя вона мало кайфу получила через замороженість,але я підібрав ключ до її аналу.на наступний день повторили спробу без заморозки все супер таких оргазмів ми не получали ніколи...це вища точка насолодження.І хто би що не казав анал не розбивається,він збільшується але це не впливає на нормальне життя,коли дівчина не збуджена туди і пальчика не запхаєш,трахайтесь анально,але правильно зробіть підготовку тоді поймете кайф.
 
knopaДата: Четвер, 04.02.2016, 21:09 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 763
Спроба зайнятися анальним сексом закінчилася моїм вереском і його словами: "Можеш одягатися, я оглух". Але я ж не знала що буде так боляче!
 
knopaДата: Неділя, 07.02.2016, 07:00 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 763
Хлопець. Жодного разу не займався з дівчиною анальним сексом і цікавість бере своє. Почав всіляко вмовляти свою дівчину на цей вид сексу, але вона каже що ми будемо практикувати анальний тільки якщо я сам спробую його на собі. І вот сиджу і думаю - "а не так і сильно я хочу її в попу"
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Анальний секс "За" та "Проти"
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом