Анальний секс "За" та "Проти"
|
|
Olenka | Дата: Неділя, 06.03.2016, 15:25 | Повідомлення # 16 |
| Вважаю анал і правда показником любові: я погодилася спробувати заради хлопця і потерпіти не дуже приємні відчуття, а він помітивши, що мені боляче більше ніколи не пропонував.по-моєму чоловіки, які бачать, що їх дівчата "терплять" АС заради них і продовжують - не люблять по-справжньому
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 15.03.2016, 18:16 | Повідомлення # 17 |
| Недавно хлопець умовив мене на анальний секс. Підсумок: у нього нові відчуття, у мене-істерика, біль, геморой ... Якщо ще хоч раз таке зі мною зробить, відірву його член нафіг і в жопу ним ж виєбу.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 29.03.2016, 20:39 | Повідомлення # 18 |
| Привіт, це відповідь щодо посту про анальний секс. Я практикую АС зі своєю дівчиною більше 2 років. Тому тут тільки практичні поради на основі того, як ми це робимо. Порада дівчині: - В першу чергу підготуйся психологічно. АС для дівчини може бути великим задоволенням(яке ти таки повинна відчути), але при умові, якщо хлопець все робить обережно. Готуйся до невеликого болю спочатку, якщо ж відчуваєш, що боляче і надалі — припиняйте. - Сходи в туалет, вимий себе, перевір сама, чи немає в тебе там сюрпризів. Cприймайте сюрпризи з почуттям гумору, бо якщо ви такі ж закомплексовані як більшість коментаторів у цій спільноті — хорошого сексу вам не бачити. - Клізму ми не практикуємо. Один раз спробували — прохід був дуже тугий :D - Змазкою може бути слина або вагінальна змазка. - Стимулюй клітор, так приємніше! Хлопцю: Тут дуже багато може бути пунктів, бо процес залежить від терплячості хлопця. Але основне правило — прислухатись до дівчини і намагатись зробити в першу чергу їй приємне. Спочатку пальці, потім член. Найкраща поза для початківців — місіонерська, бо якщо хлопець ззаду, член проникає дуже глибоко. Дівчина сама може пробувати насаджуватись на член, так буде легше. Через 3-4 рази уже будете робити це повноцінно і як захочете.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 06.04.2016, 12:42 | Повідомлення # 19 |
| Не люблю анальний секс, боляче, бридко і відчуття, що трапиться конфуз. Однак тону в блаженстві коли мій милий вилизує мені попку і злегка вставляє туди палець ... А коли один палець в попу, другий в кицьку, а третім масажує клітор - це просто ТРІПЛ КІЛЛЛ
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 14.04.2016, 11:08 | Повідомлення # 20 |
| Дівчина сама запропонувала анальний секс, після того як це сталося, запитав чи було у неї раніше і чому захотіла, відповіла що вперше і що у мене тоненький ніби спеціально для попи зроблений. Прикро
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 20.04.2016, 15:15 | Повідомлення # 21 |
| З колишнім практикували анальний секс. З нинішнім не виходить, але обидва дуже хочемо. Він думає не виходить тому що у нього великий член. Я з цим не сперечаюся, але просто фішка в тому, що у нього не до кінця стоїть, а не твердий член засунути ну нереально. Сказати йому про це соромлюся, а анального хочеться
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 15.06.2016, 16:21 | Повідомлення # 22 |
| моя дівчина прекрасно готує, ідеальна в ліжку, вдома завжди чистота. Але категорично проти анала. Це підштовхує мене до думки: розлучитися з нею
|
|
| |
Slavik1966 | Дата: Середа, 29.06.2016, 20:29 | Повідомлення # 23 |
| Хлопець підсадив на анал. Подобалося шалено. Недавно з ним розлучилася, а анала хочеться дико. На самоті зовсім не виходить. Недавно зрозуміла, що течу як сучка кожен раз, коли ходжу в туалет "по великому". Замислююся почати мастурбувати під час цих справ.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 10.07.2016, 14:12 | Повідомлення # 24 |
| Розговорився тут з подругами. З'ясувалося, що з 5 тільки 1 практикує анальний секс, 4 інші просто вже мають хєровий досвід, але все одно не відмовилися б ще раз спробувати з більш досвідченим партнером. Так що, хлопці, не поспішайте називати нас ханжами і колодами. Може справа в вас самих
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 29.07.2016, 18:38 | Повідомлення # 25 |
| Коли запитала хлопця, навіщо він просить анальний секс, якщо його влаштовує звичайний і оральний. Почула довгу поему про те, що йому хочеться знати, що я належу йому вся без залишку, що це щось нове і т.д і т.п. А наприкінці додав: "А взагалі просто в попу хочу всунути" ...
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 22.08.2016, 18:35 | Повідомлення # 26 |
| люблю анал..це приємно..і не боляче якщо чесно..незаймана тому і задовольняю коханого таким чином..спочатку боялась,а зараз все просто чудово..коли він надає темпу я тремчу просто..найкраще стоячи бо кайфу більше...а коли він кінчає люблю облизувати його товстий член...все для коханого* якщо можна анонімно,ваша група найкраща,адмін ти просто космос :з
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 04.09.2016, 07:10 | Повідомлення # 27 |
| Вважаю, що анальний секс для педиків. Для всіх інших є вагіна.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 06.09.2016, 07:25 | Повідомлення # 28 |
| Вже протягом двох місяців вмовляю дівчину на анальний секс. Кожного разу вона відкидає мою пропозицію, хоча вона сама давно хоче спробувати. Але суть не в цьому. Знайшов вчора її особистий щоденник, і випадково знайшов смішний запис, де вона пише (дуже хочу анального сексу, але у мене ПРИЩІ на жопі): з
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:09 | Повідомлення # 29 |
| Сьогодні вставила анальну пробку, коли задовольняла себе у ванній, в самий пік вона повністю увійшла в мене, так ще ніколи не лякалася пробку дістала, потужилась і дістала ..
|
|
| |
Michaelscelo | Дата: Субота, 04.02.2017, 11:17 | Повідомлення # 30 |
| Я уже посмотрел этот фильм на нормальном сайте, просто супер, не зря его так долго ждал! Кто ещё не видел, смотрим здесь, ребята - HD17.RU
|
|
| |