MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
OlenochkaДата: Четвер, 14.09.2017, 15:28 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4504
Я неодружений хлопець і вже давно недєвственік. У мене сексуальні фантазії хочу щоб мою голову затисли дві жінки своїми грудьми. Бути секс
рабом для пишних дам без комплексів!

Прикріплення: 0777894.jpg (21.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 19.09.2017, 13:15 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4504
Хочу в позі ззаді намотати твоє волосся на свік кулак і тоді жорстко швидко входити. Далі обома руками стискати шию в цій ж позі.
Укусити легенько за мочку вуха, за хрящик =) Тримати за руки та змінювати темп.
 
OlenochkaДата: Неділя, 08.10.2017, 10:46 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4504
Маленька «фантазія»: влаштуватися на роботу секретаркою в яку-небудь велику фірму і бути шлюшкой для боса, при цьому щоб він трахав тільки мене одну. Прямо на робочому столі, серед паперів. Щоб я «забувала» надягати трусики на роботу, випадково показувала мереживо панчіх з-під спідниці. Щоб бос пов'язував мої руки своєю краваткою, закочуючи рукави своєї білосніжної сорочки ...
 
OlenochkaДата: Четвер, 30.11.2017, 10:06 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4504
Вогонь у очах, сплелися у пристрасті губи.
І подих на шкіру (один лиш) скликає мурашок... 
Ми знаєм обоє , що зараз в кімнаті цій буде:
Це не для дітей і геть не для скромних монашок...
Вже стогін уста видають ледве-ледве гортанний,
Так спрагло зливаються в єдності наші тіла,
Я кожною кліткою все відчуваю, коханий,
Тебе я у себе, мов райдугу в небо, вплела.
Година так швидко, як мить, непомітно минає, 
А в ній - відображення книги "секретної" поз...
І я - наркоман, ти - наркотик, що часто вживаю,
Щораз потребуючи енної кількості доз...

Опісля - в обійми... І пошепки ніжність на вухо,
І тіла вдихаю твого я п'янкий аромат.
Серця в унісон: то молотом б'ються, то глухо...
Ще кілька секунд...- Ми повторимо все у стократ..!
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.02.2018, 10:14 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4504
Хочу ніжно обійняти тебе за талію, повільно провести рукою по щоці, солодко поцілувати твої губи на мить зупинитись, щоб насолодитись твоїм ароматом, непоспішаючи, сантиметр за сантиметром цілувати твою шию, яка з кожним дотиком моїх губ покривається мурашками, знову завмерти, щоб на кінчику язика відчути твій пульс, котрий стає ще більш швидким та виразним, правою рукою опуститись вниз талії і стиснути в лодоні твою попку, а іншою рукою провести в тебе поміж ніг, знову поцілувати в губи і віддатись пристрасті і почуттям...
 
abramova_onДата: Вівторок, 13.02.2018, 14:54 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 15
Про чоловічі фантазії: рекомендую подивитися трилогію "50 відтінків...", або ще краще почитати всі три книги. Там можна багато цікавого дізнатися. До речі, вже вийшла третя частина, бачила трейлер а афішу тут.

Повідомлення відредагував abramova_on - Вівторок, 13.02.2018, 14:55
 
OlenochkaДата: Середа, 07.03.2018, 17:45 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 4504
Страшенно подобається, коли чоловік стогне. Шкода, що це така рідкість. Завдяки чоловічому стогону, оргазм наступає в рази швидше. Так що стогніть, сучки з членами. Адже все починається у нас в голові.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.03.2018, 14:39 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 4504
Ти сіла мені на коліна і спокусливо дивилася на мої губи, одночасно кусаючи свої. Ще секунда і нас полонив палкий поцілунок. Лівою рукою ти тримала мою шию, а права рука грала з моїм волоссям... Прижавши тебе ближче до себе, моя рука спустилася тобі під спідницю і схопила твої сідниці. Тобі це сподобалось і ти, прикусивши мою губу непомітно посміхнулася. Це додало мені сміливості і друга моя рука позбавила тебе кофтини... Я перейшов на шию, о, як ж ти любиш мої цілунки на твоїй шиї!! Твій легкий стон змусив мене цілувати тебе це пристрасніше. Мої руки спокійно "розгулювали" твоїм тілом, спочатку груди, потім знову сідниці, далі я легенько провів рукою від твого коліна до бедра.
Поклавши тебе на спину я почав цілувати твої груди. І знову твій стон, прикушування губи. За цим споглядати я готовий вічність. 
Мої губи спускалися все нижче і нижче... Рука легким рухом проникла тобі під бюстгалтер і зжала груди. Ти цього не очікувала, і вже хотіла би забрати мою руку, але я знявши пояс, зав'язав твої руки за спину. Ти любиш бути безпомічною в моїх руках. В твоїх очах читалась пристрасть, бажання... і знову цілунок. Довгий і палкий цілунок. Ще мить і твій бюстгалтер на підлозі, за ним і спідниця. Тепер ти перед мною в одних трусиках. Така безпорадна, і така моя. У той вечір ти була ще невинна і кожен мій рух одночасно лякав тебе і надзвичайно подобався... Коли моя рука спустилася до трусиків, ти закрила очі і вигнула спину, давши зрозуміти що бажаєш продовження. Сміливо рука гралася з тобою вже під трусиками. Тепер ти ледве стримувала свої емоції. І знову цілунки твоєї шиї, грудей, легке покусування сосків.. Мить, і ти вже благаєш увійти в тебе...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.03.2018, 23:28 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 4504
В мене дуже давно не було сексу. І я стала про нього часто думати. Але даватися комусь незнайомому не хочеться, а сексу-то хочеться. І я їду в метро і постійно думаю про секс, Просто роздягаю себе подумки і уявляю, як хлопець з вагона починає мене пестити. Знаю, це не вульгарно навіть. Або ось ще хочу, щоб мене трахнув чоловік років 50 із зморшками, просто уявляю, що я як немовля йому буду приємна, мня це заводить ...
 
OlenochkaДата: Середа, 09.05.2018, 17:28 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 4504
Як же хочеться взяти яку-небудь суку і за волосся і їбати її прямо в горло. А потім поставити раком, відшмагати, щоб вся дупа була червона і добре відтрахати. Сильно і глибоко, ударами врізаючись. Щоб пищала. Ех....
 
OlenochkaДата: Вівторок, 15.05.2018, 16:43 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 4504
Вже ближче до ночі перед тим, як лягати спати, здзвонилися з коханим. Каже, що хоче пофантазувати про секс, так як дуже скучив! Запропонував, коли приїде зайнятися сексом з божевільним адреналіном. Зайдемо в автобус, займемо задні місця, я буду в панчохах і спідниці. Сяду на нього, а він вставить свій член в мою пісю, і поїдемо дивитися місто! Як раз у нас дороги погані, ось струс буде! А коли вийдемо з автобуса, то по моїм ніжкам потече сперма. Буде по всьому місту задирати мою спідничку, тим більше нас ніхто не знає! В примірювальній, в кінотеатрі і т. д. у нас буде секс скрізь.
 
OlenochkaДата: Середа, 23.05.2018, 22:03 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 4504
Хлопець 19 р коли приїзжаю на вихідні додому ходжу займатися укр.мовою до сусідки(вона вчителька)їй 32 і я давно хочу її віджарити, а сьогодні взагалі.... Сиджу і як завжди втикаю на її бюст і помічаю(так як кофта у неї в'язана) що у неї з лівчика вилізла циця і сосок так і манить мене щоб я його схопив,і облизав в мене вже солдат на поготові і чекає команди а ця учілка втирає мені правила поки я її подумки натягую раком. От так от і навчаюся вже 2 рік.
 
OlenochkaДата: Середа, 27.06.2018, 21:11 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 4504
Знаєш, я все частіше думаю про секс з тобою тут, в магазині. Взагалі не обов'язково тут, просто щоб частково це було з напругою! Ти ж розумієш, хтось прийти може, мій приїхати, а в деякі моменти це не може не збуджувати! Тоді я продовжую....
Все буде майже як завжди, але буде декілька але!
Ти приїхав коли у мене майже закінчився робочий день. Звісно, я весь час думаю про тебе, хочу тебе, але в цей день не була готова до інтимної близькості: знаєш, трусики не такі спокусливі, одяг облягав не на стільки як тобі подобається, тим не менше, тебе це не зупинило!
Ти без слів розвернув мене і почав зтягувати повільно трусики розказуючи на вушко як довго ти цього чекав і як сильно бажаєш цього! Я спробувала опиратися тобі, але тіло не слухало мене, воно належало тобі, підкорялося тобі, підлаштовувалося під тебе!
Я спробувала розслабитися, але не змогла! Я не могла більше чекати і почала просити тебе! В горлі пересохло, слова звучали незрозуміло, але ти навіть не слухав мене!
Всі твої думки були зайняті іншим - ти спостерігав за моєю попою, не забуваючи ласкати мене! Я ледь не збожеволіла від очікування!!!
Пройшло декілька хвилин і я відчула його в собі! Твердий, пружний і такий бажаний!
Я ледве змогла видихнути від задоволення!
Ти вдарив мене по сідниці! Відчуття печіння, тепло і адреналін прокотилися тілом! Я хочу ще!
Ти не повторював, а навпаки - двома руками взяв мене за плечі і потягнув назад таким чином, що моя спина прогнулася дугою!
Так! О, так! В цей момент я відчувала всього тебе! Ти входив різко, максимально насаджуючи мене! 
У мене починали тремтіти коліна, я хотіла затиснутий м'язи на ногах щоб ти не залишав мене! Ще декілька хвилин, і у мене відчуття польоту! Я на небі! Нарешті! Після довгого часу без тебе я задоволена!
А ти? Ти не зупинявся! Я нагнулася! Ні, я лягла на стіл! Ти приобняв мене за талію і насолоджувався виглядом зверху!
І я відчула тепло всередині! Ти почав рухатися повільніше, поки й зовсім не зупинився!
Після цього у тебе було лише одне питання: "каву будеш?"
 
OlenochkaДата: Середа, 11.07.2018, 22:41 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 4504
Ми тільки двоє... Озеро тихе... Туман... вода спокійна... неймовірно казкова ніч* неймовірно приваблива, штовхає на необдумані вчинки* 
Ти вже давно пішов у воду, просто невтримався.... А я ще на березі, намагаюся зловити тебе поглядом) 
Ти, під місячним сяйвом, такий звабливий, до тремтіння в ногах. До трепету в голосі... До божевілля
Я вирішила, треба починати.. Починаю.... з одягу, з неймовірною швидкість зкинула з себе все зайве, хотілось з кинути зовсім все, алеее.. можливо не зараз. 
Лишила на собі нижню білизну. Чорне мереживо, і чорна ніч переплітаються, лишається тільки тіло, таке ніжне та недосяжне для тебе.. Але не сьогодні, сьогодні тобі дозволено більше, набагато більше, алеее.. Ти ще цього не підозрюєш* 
Я не можу... Вагаюсь... Боюсь холодної як твої руки, води. Але дивлячись на тебе, без вагання роблю перші кроки до, такого ніжного, пристрасного, гарячого... До тебе!!! 
Ти нарешті помітив мене, іііі так мило посміхнувся... Моє тіло рветься до твого, але щось мене зупиняє.... Можливо ти проти. . проти того що може статися... нііі.. Ти точно хочеш цього. Але... Не більше як я... 
Я підходжу до тебе іііі. Ніжно обіймаю за плечі, бо тілі розтікається тепло, таке незвичайне.. Я відчуваю твоє холодне тіло,, і бажання тільки горить. Я вирішила мені це потрібно. А бо зараз, або ніколи
Я беру тебе за руки, та ложу їх собі на талію.. Вже не можу втриматись і палко цілую тебе в губи, такі гарячі та бажані. Ти все зрозумів. І піднявши мене на руки, в поцілунках та обіймах.. Ми хочемо цього обоє, 
Ми вже на березі, вже нічого не важливо, земля холодна але ти гарячий. Ти міцно тримаєш мене в своїх обіймах, ніби боїшся втратити. Ти хочеш зняти з мене мокру білизну, і я цього хочу. Хочу тебе.. 
Вже неможливо... Бери. Бери мене.. Просто тут... Просто зараз.. 
Мені байдуже... І ти взяв * Так грубо і так ніжно,... я пручаюсь від задоволення, хооочу щеее... Хочу більше... Мій стогін,... 
Ти закривши мені рот рукою, продовжуєш володіти мною. Ми такі божелільні.. Але байдуже... Головне що разом... І ти тільки не зупиняйся.. Я буду кричати, пручатися, та царапати тобі спину до перших крапель крові.. Ти тільки не зупиняйся. І я.... Я вже на піку... Вигинаюсь наче змія. Від задоволення, але ти сильніший. Ти просто нереальний, я вже на фініші.. І просто кричу... 
... І тут тишааа. І чути тільки наше ненормальне дихання.. З тебе зтікають капельки поту... Ти неймовірний... Я неможу сказати і слова. Не можу звести ноги. Тільки нерівне дихання.. І ти задоволений, бо це було так божевільно. Ніжно та боляче*
 
OlenochkaДата: Вівторок, 17.07.2018, 11:27 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 4504
Уяви собі, що зараз вечір,готель,останній поверх, і ти так стоїш біля вікна дивишся на нічне місто, а я перед тобою но колінках стою і повільно починаю смоктати твій член.Повністю беру його в ротик, по самі яєчка.І так пристрасно смокчу його і стискаю губками.А він вже такий твердий і готовий до справи, потім я повертаюся задом, спераюся і ти повільно входиш, відчуваючи кожен сантиметр. Так ніжно трахаєш мою мокру кіску, і починаєш прискорюватись.
Ми стогнемо від задоволення, нас ніхто не чує... І от ти вже не можеш стояти, в тебе вже трусяться колінка і підкошуються ноги від того, як тобі добре.І тоді ми переходимо на зручне ліжко. Ти лягаєш і розлабляєшся, а я залажу зверху і продовжую. Стрибаю на твоєму твердюху.Ти стогнеш вже так голосно і не стримуєш себе ні в чому.Я одягаю на твій член презерватив, ти мене кидаєш на ліжко, розсуваєш мої ніжки і пристрасно входиш. І так швидко єбеш свою гарячу кіску, не зупиняючись ні на мить, слухаючи мої стони не стримуєш себе і кінчаєш
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом