ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
|
|
girlorg | Дата: Пятниця, 26.07.2013, 17:25 | Повідомлення # 1 |
| ВСІМ ПРИВІТ! Є пропозиція поговорити проте, що все ж таки твориться у голові у хлопців, чоловіків під час близькості... :o
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 24.10.2014, 12:22 | Повідомлення # 2 |
| Хлопці скажіть вам подобається коли зверху ви чи дівчина? Але коли зверху дівчина то вона сама всьо робить!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 30.11.2015, 16:38 | Повідомлення # 3 |
| Попросила хлопця говорити про свої секс фантазії. Загалом днями йому раптом захотілося трахнути мене між грудей. Все б нічого, якщо б у мене був не 1й, з натяжкою, розмір. Загалом фантазію втілили. Було смішно
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 14.09.2016, 06:15 | Повідомлення # 4 |
| Познайомилася з хлопцем. Гарний, але якийсь зашуганий, невпевнений в собі. Почали дружити, допомагала йому підняти самооцінку, та й узагалі розібратися з внутрішніми проблемами. Через кілька місяців зрозуміла, що закохалась. На щастя, він теж закохався по вуха. Все було добре, але до сексу діло. не доходило - боялась, що він і в сексі надто стриманий, а я дівчина дуже пристрасна. Коли ж діло таки дійшло, він був скований,невпевнений, але я доклала зусиль, поговорила з ним, розказала що мені подобається, запропонувала йому кілька ідей. На наступний раз сталося неймовірне. я такого надзвичайного сексу ще не мала, та й він зізнався, що теж. Мораль: дівчата, не бійтесь вкладувати зусилля у своїх хлопців - повернеться сторицею)
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 09.11.2016, 14:23 | Повідомлення # 5 |
| Хочу поділитися з вами своєю найбажанішою фантазією (завчасно прошу вибачееня за помилки та інше) В пориві страсного поцілунку ми з дівчиною входимо до напівтемної кімнати з великим ліжком, наякому шовкове червоне одіяло. кімната освітлюється тільки за допомогою свічок. я лягаю і спотерігаю як вона повільно роздягається і йде допомагати роздягнутись мені. коли ми оголені повністю, я ложу її під себе і ніжно пристібаю наручниками да ліжка, після чого одягаю на неї кляп. вона цього не очікує, їй страшно але цікаво, вона не пручається. я дістаю холодний ніж і повільно проводжу лезом по тілу від обличчя до ніг, не залишаючи порізів. коли доходжу ножем майже до кінця, трохи додаю сили, роблячи легенький поріз. потрохи виступає кров. я її цілую і проводжу язиком по тілу до порізу. злизую кров, проте не ковтаю. у мене губи та язик в крові, їй страшно і трохи боляче але вона не кричить і не пручається, навіть не намагається, швитше тихенько стогне від певного задоволення. далі я їй роблю куні з кровю у роті. коли вона кінчає, я жорстко їй вставляю та повільно але з жорстокістю та постійним прискоренням доводжу діло до кінця. за мить до того як я кінчаю, витягую і спускаю на обличчя п.с. хлопець 18 років п.с.с. як вам така фантазія?
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 15.12.2016, 02:11 | Повідомлення # 6 |
| Дівчина завжди гарно бриє свою інтимну зону, завжди гарно все і гладенько. Ну але я чесно хочу стробувати , побачити з трошки з заросшим лобком, та навіть і трохи волосатеньку)) то мої фантазії вже давно такі. а за пів року завжди бачу маленьку і гарненьку , побриту ... може ви скажете що я неадекват? ну але хочу такого, хоч інколи... як сказати їй про це? вона бідненька завжди старається щоб все було чудово і гарно, а тут я такі свої фантазії скажу, ще образиться.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 16.12.2016, 19:50 | Повідомлення # 7 |
| Про Новий Рік. Як би я хотів з тобою його зустріти. Так ось - не тихий вечір, десь в Карпатах або Львів, за вікном пролітає сніг і посвистує легкий вітер. 23.45я з рюкзака дістаю заготовки шнур, ремінь, кульки... 23.50 ти зв'язана, нагнута через спинку дивана (якщо такий буде), кульки занурюються в тебе. З 23.51 твоя сексуальна попа отримує все на що заслужила за 2016 рік тобто по 16 ударів на кожну окрему по..) 23.59 за цей рік ви все своє заробили) 23.59.01 я тебе смачно цілую, не можу відірватись, але час піджимає. 23.59.30 ти все ще в позі, а над твоєю попою відкривається шампанське охолоджуючи її. 23.59.40 я тобі помагаю підвестися. 23.59.45 за вікном вже чути феєрверки, ми знову цілуємося. 23.59.46 в бокал лється шампанське. 23.59.50 бокал повний. 23.59.51 виймаю з тебе кульки і кладу до шампанського. 23.59.57 ми випиваємо шампанське. 23.59.59 нагинаю в ту ж позу. 00.00 беру тебе за волосся, я входжу в тебе! Знову феєрверки!!! Ти стогнеш. Вітаю з Новим Роком! 00... твій феєрверк для мене, тепер мій для тебе на гарячу попку)!) тепер нових 17 ( закріплючих) хлопків на твою рум'яну красуню... Відпочинок. П'ємо шампанське вітаємо рідню. І чекаємо продовження...
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 08.02.2017, 18:06 | Повідомлення # 8 |
| Дико подобається "знущатися" над дівчиною, коли в позиції "зверху" пристрасно її цілую, рукою масажую клітор, покусувати сосочки, іноді спускаюся і роблю приблизно хвилинне куни, потім знову цілую ... Як вона в ці моменти хоче мене, намагається перевернутись на спину і самій бути зверху. Після пари хвилин я здаюся і ось вона вже хоче сісти на нього, в цей момент сильно бю її по дупі "типу не можна, рано", і поки вона не прокричить "ну, будь ласка" не входжу до неї, після чого виходить самий пристрасний і бурхливий секс
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 08.02.2017, 18:07 | Повідомлення # 9 |
| Жахливо збуджує, коли чоловік під час сексу стогне від того, що йому добре. А мій мч вважає, що стогнуть тільки якщо щось болить. Так і живемо, я стогну від задоволення, а він трудиться мовчки.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 26.02.2017, 14:59 | Повідомлення # 10 |
| Хлопець. За все моює бурхливе сексуальне життя партнерок було дуже багато. У сексі природно було абсолютно все. Озабоченим себе не вважаю, Аполлоном і атлетом теж, але справа не в цьому. Не так давно одружився. Дружину свою дуже люблю, ціную і уважаю.Секс з нею дивовижний, це враховуючи те, що мене ні чим не здивуєш. Але шалено заводить думка про те, що вона трахається з іншими тіпами, при мені і без мене ... Якщо чесно, ця фантазія спокою не дає. Реально розумію. що хочу що б моя дружина була, скажімо так, повією і змінювала партнерів так само, як і я раніше міняв партнерок, як мінімум одна за день. Походу це покарання ... А їй крім мене ні кого не хочеться.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 22.07.2017, 21:17 | Повідомлення # 11 |
| Будемо цілуватися, я почну тебе роздягати, у відповідь ти станеш чіпати мій член, який вже стоїть і є дуже твердим. Зіжму в руці твої груди та почну кінчиком язика дразнити рухаючись напрямку шиї. Роздягнувши не повністю відсуну трусики на бік будеш зверху на мені в позі "наїздниці" А в кінці я заду швиденько рухатися=*
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.07.2017, 09:38 | Повідомлення # 12 |
| Люблю після сексу не виймати відразу, а відчути як іноді скорочується її піхва, або венка б'ється. Це приголомшливе відчуття!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 13.08.2017, 13:47 | Повідомлення # 13 |
| хочу доторкнутись до твоїх ніжних губ своїм гарячим подихом, зупинитись на мить, щоб потонути в твоїх очах, а потім обійняти тебе за талію, і ніжно, повільно, насолоджуючись кожним дотиком цілувати твої губи, максимально прижати тебе до себе, щоб ти відчула як твердішим стає моє бажання, губами почати пестити твою шию і відчувати як пришвидшується твій пульс та дихання, щоб злитись воєдино...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 20.08.2017, 01:53 | Повідомлення # 14 |
| уяви,що ми відїхали від села, навколо темрява та тишина..обіймаю за талію...твоя рука торкається члена через штани..при цьому зуби кусають мій язик. а я ніжно, повільно, насолоджуючись кожним дотиком, стискаю в руці груди та губами пещу твою шию. Відчуваючи як пришвидшується твій пульс та дихання....не до кінця зняті трусики злегка відтягую у бік... а потім ззаді жорстко та швидко рухаюсь з прискоренням...ти зі мною в такт..при цьому пестячи клітор рукою... Багато стогонів...ааа
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 01.09.2017, 12:57 | Повідомлення # 15 |
| Трохи про сквірт. Він існує!) І був у багатьох, в тому числі у мене. Трохи фактів: щоб довести до нього особисто мене, потрібно пальцями стимулювати точку джі; виходить він не відразу: потрібно розслабитися і не соромитися партнера; виділяється рідина дійсно майже прозора і не має запаху; да, зазвичай я не помічаю, як роблю це, просто ловлю кайф; ми з мч займаємося цим у ванній, а не поливаємо дивани і ліжка. І останнє: якщо там виділяється не секрет якихось там залоз, а просто сеча, нам, чесно кажучи наплювати)
|
|
| |