MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
OlenochkaДата: Понеділок, 06.08.2018, 16:20 | Повідомлення # 31
Повідомлень: 4511
Нарешті мій коханий зробив те, що я так давно хотіла.
Жостко мене взяв, закрив рота, душив мене, тягнув за волосся, сильно шльопав, а потім грубо мене трахав в рот.
Щастю немає меж)))
 
OlenochkaДата: Субота, 29.09.2018, 18:01 | Повідомлення # 32
Повідомлень: 4511
На питання хлопця про свої фантазії кажу, що хочу зайнятися сексом в морі під зоряним небом, а насправді я хочу поїхати в Тай зняти транса і податися сексуальним утіхам, але йому не скажу, боюся не зрозуміє, сама себе теж не розумію, звідки це в моїй голові
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.10.2018, 12:15 | Повідомлення # 33
Повідомлень: 4511
. Хочу поділитись такою історією,й почути думку інших... Я хлопець мені 21,моїй дівчині 18ть,у сексі ми спробували усе вже,що можна! Но в дівчини появилась інша фантазія,вона запропонувала щоб ми один одному попісяли в ротик,я не знаю як поступити й сам не можу рішитись,як ви думаєте народ варто таке спробувати ???
 
OlenochkaДата: Понеділок, 15.10.2018, 17:02 | Повідомлення # 34
Повідомлень: 4511
Всі говорять про сквірт. Вирішила спробувати довести себе до такого оргазму. Почала дрочити пальцями і потім витеела якась жидкість. Без запаха. Тільки от не було особих відчуттів. Не розумію в чому причина.
 
OlenochkaДата: Субота, 03.11.2018, 15:57 | Повідомлення # 35
Повідомлень: 4511
Перед тим як зайнятись з дівчиною сексом, рішив спробувати секс з хлопцем в пасивній ролі, так хочу спробувати відсосати члена, і так хочу щоб в мене хто ввійшов і в той ж час хочу відтрахати дівчину жорстко, ввійти в неї як в останню шлюху, принижувати її
Ось така фігня
 
OlenochkaДата: Середа, 28.11.2018, 20:40 | Повідомлення # 36
Повідомлень: 4511
Дужe чaстo буває бажання притиснути дівчинку дo стіни, порвaти на ній блузку, щоб гудзики розлетілися по кімнаті, зірвати лівчік, задерти спідницю, порвати колготки якщо вони є, повернути її до себе спиною, відсунути трусики убік і відпокати пристрасно із силою, притримуючи її за волосся і притискаючи до стіни.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.12.2018, 22:21 | Повідомлення # 37
Повідомлень: 4511
Приглушене світло. Тиша, аж лякає. В повітрі трохи відчувається напруга, бо обоє цього чекали, залишилося бажане втілити в життя. Ти сидиш на ліжку, трохи нахилившись назад спершись на руки, стежиш за моїми діями, дивлячись на мене з-під лоба, хтиво посміхаючись. Я дофарбовую губи червоною помадою, тіло пахне свіжістю і бажанням.
Вмикаю музику, повільно коливаю бедрами, закидуючи голову назад, чорне волосся розсипається по плечах. Починаю себе пестити не відводячи від тебе погляду, беру великий пальчик в рот, імітуючи мінет. Це триває не довго, я хочу свій пальчик замінити на твій член. Стаю навколішки, прогинаю спинку, іду до тебе. Дивлюся прямо в очі, ти киваєш головою, що можна. 
Впираюсь головою в член. Ммммм.. нарешті, починаю пестити яєчка, кожне з них беру в ротик, всмоктуючи в себе, язичком ніжу їх в ротику, твій перший томний стогін. Поправляєш волосся, збираєш його в кулак, даєш зрозуміти хід своїх думок, вологим язиком проводжу по члену, прямуючи до вуздечки, граюсь нею, насаджуюсь ротом на твій член, ти притискаєш мою голову до себе. Ти відчуваєш моє горло, я губами торкаюсь лобка, таких декілька поштовхів, сльози зявляюстся, а в голові думка : " не зупиняйся, трахай мій рот, ніжність буде потім "... Трахаєш. Відпускаєш голову, я смокчу, пристрасно, жадібно але водночас бережно, слина разом зі смазкою стікає по члену, вустам. Рукою ласкаю яєчка, відчуваю напругу члена, ще декілька поштовхів.... Смокчу так, як ніби нічого смачнішого я не смоктала, насаджуюсь на твій член, відчуваю пульсацію в горлі, ствій стогін, моє важке дихання розривають тишу. Декілька хвилин відпочинку, я сиджу на підлозі, ти витираєш слізку посміхаючись: "хороша дівчинка":) 
Ліліт


Прикріплення: 6591849.jpg (48.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 18.01.2019, 22:28 | Повідомлення # 38
Повідомлень: 4511
Подруга маринувала курочку. Вийнявши її з духовки, як вона пахне, мені захотілось її трахнути (курку, якщо що). І тут, відразу ''Американський пиріг'' згадався. Якщо що, це була фантазія, до справи не довів. А,що ви такого цікавого хотіли трахнути?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 08.02.2019, 20:26 | Повідомлення # 39
Повідомлень: 4511
Ти повалиш мене на ліжко ,легко пхнувши долонями,все інше за тебе зробить алкоголь ,який бушує в моїй голові. 
Я хочу тебе . 
Ти залазиш на мене зверху і цілуєш шию я і відчуваю як набрякають мої соски. 
Я вигинаюсь під тобою і дурію від твого запаху. 
Ти ставиш мене рачком і різко й грубо входиш в мене насолоджуючись моїми тугими дірочками,набираєш темп і стискаєш мої сідниці ти різко трахаєш ,так ,що в очах іскрить і я відчуваю як мене накриває оргазм і я вже не просто стогну,а кричу. 
Ти трахаєш мене поки я кінчаю і сам невдовзі закінчуєш мені на сідниці і спину. 
Ми задихаємся і падаєм на ліжко.. 
Я піднімаюсь і прилинаю до твого члена губками.Ніжно проводжу язичком по стволу,беру в ротик твої яєчка і граюсь ручкою зі свою кицею. 
Я повертаюсь до твоєї солодкої голівки і ніжно цілую її .Потім я беру її в ротик і чую як ти солодко постогнуєш. 
Я допомагаю собі ручкою,беру за щічку твій солодкий член і з кожним разом стараюсь взяти все глибше. 
Але ти не стримуєшся,береш мене за голову і починаєш різко трахати мій ротик,і я відчуваю як твоя сперма стікає в мене з губок.Я стараюсь не прохопити ні краплі . 
Ти хвалиш мене і притягуєш до себе. 
Палко цілуєш і ми засинаєм.
 
OlenochkaДата: Субота, 16.03.2019, 12:51 | Повідомлення # 40
Повідомлень: 4511
Хочу секса. Хочу, щоб він брав мене з порога. Хочу, щоб він брав мене на кухні, поки я готую йому вечерю. Хочу, щоб він брав мене у ванній. Хочу, щоб він брав мене посеред ночі. Хочу, щоб сусіди викликали швидку, поліцію і санітарів з псіхушки, чуючи мої стогони і стукіт ліжка. Хочу, щоб ламалося ліжко, стільці та столи від сексу. Хочу мінет. Хочу стояти перед ним на колінах. Хочу, щоб він насаджував моє горло на свій член. Хочу повний рот його сперми. Хочу, щоб все навколо було в спермі. Хочу довгих і незліченних оргазмів від його пальчиків, члена і язичка. Хочу плакати від щастя після сексу. Хочу, щоб після сексу тряслися ноги. Хочу з посмішкою засипати в обнімку після сексу ... 
Я, взагалі, багато чого хочу. Але є реальність. В реальності "я втомився", "я хочу спати", "у мене болить голова", "я тебе теж хочу, але давай не сьогодні", "вже пізно", "фільм цікавий, давай додивимося", ну і так далі в тому ж дусі, тисяча і одна відмазка. 
Це я все, власне, до чого? А до того, що, дорогі чоловіки, займайтеся сексом зі своїми жінками, якщо вже ви говорите, що ви їх любите, обговорюйте проблеми, вирішуйте їх, до лікаря сходіть. Або йдіть лісом. 
Не хотіти сексу - ненормально. Секс - це корисно і чудово)
 
OlenochkaДата: Четвер, 11.04.2019, 21:05 | Повідомлення # 41
Повідомлень: 4511
Цитата
Завжди мрію потрахатися у своєму спортзалі. Ці спортивні дівчата в лосінах і яскравих кросівках. Ці прекрасні тіла фітоняшок з трохи Мокрим від трені тілом ммм. Просто зносить дах від однієї думки.
 
OlenochkaДата: Субота, 13.04.2019, 10:44 | Повідомлення # 42
Повідомлень: 4511
Моя жінка поїхала дахом. Останнім часом постійно сидить в неті і дивиться відеоуроки як кінчити сквіртом. Бо ще не було такого щастя в її житті. Ото тіки сквірту не хватає в жизні
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.04.2019, 10:21 | Повідомлення # 43
Повідомлень: 4511
Ти давно про це мріяла , уявляла і фантазувала. І кожен раз партнеру було ніяково зізнатися, що ти хочеш саме цього. Твоя роль - рабиня, річ для Хазяїна. Ти хочеш отримувати задоволення від служіння і прислуговування Господарю, бути служницею для нього, секс-рабинею і річчю, отримувати задоволення, виконуючи накази ставати на коліна і догоджати. Така поведінка винагороджується увагою і ласкою Господаря. Бути повією за закритими дверима мрія і фантазія багатьох. Адже, на людях доводиться бути недоступною і скромною). Прийшов момент, коли ти можеш нарешті отримати те, про що мріяла, але приховувала і довірити людині, який це розуміє, вислухає, не посміється,а допоможе реалізувати і навчить , як поводитися.
 
OlenochkaДата: Субота, 04.05.2019, 10:47 | Повідомлення # 44
Повідомлень: 4511
Сьогодні їхала в автобусі з пар і замітила хлопчину який дрочив) прям стояв і дрочив а перед ним сиділи дівчата і хіхікали), ну думаю прікальнусь собі з тіпа) я підійшла до нього, він трохи зморозився і сказала йому на вухо "кінчай швидше" і він кінчив прямо на тих дівчат)), а я спокійно стала собі збоку і ржала))
 
OlenochkaДата: Середа, 19.06.2019, 08:25 | Повідомлення # 45
Повідомлень: 4511
Цитата
Я отримую шалене задоволення від знущання над власним тілом. Можливо це якесь відхилення або мазохізм, мені поїбать впринципі. 
Буває, що приходиться носити закритий одяг, щоб приховати синці і гематоми на тілі. Неважливо чи це мастурбація, чи секс з коханою (якимось хуйом) людиною - я обожнюю грубість і фізичну силу! В міру звісно ж, без фанатизму, без кулаків і реальних побоїв. Це брєд повний. 
Окрема тема це соски і статеві губи. Я їх настільки замучила за два роки своїх стараннь, що при хотьбі можна почути, як вони смачно ляскають по ногах, а соски стали більшими раза в три, а при морозі по шкірі стоять як ковпачки від помади. Стали дуже чутливими буквально від простого носіння одягу можна на ходу потекти. Викручую їх з особливою жорстокістю і стискаю максимально сильно. Люблю коли сильні грубі чоловічі руки зі всієї сили стискають мої груди, соски і мнуть їх як тісто залишаючи по собі величезні синяки. Люблю, коли просто грубо і нагло в абсолютній темряві ті ж самі мозолисті чоловічі руки лапають моє тіло всюди, особливо сідниці і талію, люблю "виховання" ремньом по голій сраці стоячи як собака на колінах і локтях на холодній підлозі знову ж таки в абсолютній темряві, де невидно чи появилися гематоми, чи пішла десь кров, чи сильне почервоніння... це все на ранок, а вночі просто потрібно про все забути і получати неземне задоволення! 
Обожнюю, коли сильне важке і гаряче чоловіче тіло грубо трахає мене як кусок м*яса на старому пружинному матраці стискаючи шию до іскор в очах, це неможливо передати словами, це треба пережити! 
Не зважаючи на те, що потім важко ходити, сидіти і соромно дивитися в дзеркало - ці ночі неземних втіх неможливо забути. Тіло заживе, а враження і спогади залишаться на все життя!
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » ЧОЛОВІЧІ ФАНТАЗІЇ В ЛІЖКУ
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом