MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Десять найпопулярніших місць, де займатися сексом
Десять найпопулярніших місць, де займатися сексом
girlorgДата: Четвер, 05.06.2014, 23:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Якщо ви думали, що, можливо, саме популярне місце для сексу в спальні, то ви помиляєтеся.Улюблене місце для сексу.   Дуже популярнідуш.Цілих 82 відсотків респондентів зізналися, що, коли він виходить із спальні, ми моєму один одного, а потім займатися любов'ю в душі чи уванній.Майже настільки ж популярним єавтомобіль.80 відсотків людей, які вважаються досить приємне місце, думаючи, що вони могли б Тана кадри Кейт Уінслет і Леонардо Ді Капріо в блокбастері Титанік.Інші популярні місця можуть поплавати вбасейніабо морі (54 відсотки),ліс(49 відсотків)кухонний стіл(48 відсотків),парк(42 відсотки)іСтен (37 відсотків).Батьки підлітків, можливо, стурбовані тим, що 34 відсотків пар зізналися, що вони іноді використовують спальні батьків.
 
girlorgДата: Понеділок, 09.06.2014, 15:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
7. Автомобіль 
Це класика, романтика, свобода і сексуальна революція. У 70-80-х роках кожен п'ятий американець був зачатий в автомобілі. Наша статистика в цьому плані відстає, хоча в нас і немає поліції моралі, що бродить по паркуваннях з високоморальним ліхтариком. Але не займайся сексом у гаражі, не виключивши мотор, а то, відлетівши в країну мрій і феєрверків, можна залишитися там назавжди. 

6. Туалет 
Причому підійде туалет і в тебе вдома. Справа в тому, що більшість людей вважають це місце вкрай інтимним, обплутані всілякими табу й комплексами. Тому там завжди є особлива атмосфера ... Ні, не та. Тієї там саме бути не повинно. 

5. Море 
Повноцінного сексу, може бути, і не вийде, але відчуття легкості, свободи і мірного колихання в центрі світобудови може стати прекрасною прелюдією до другої серії, яка розпочнеться, коли ви доберетеся до готелю. Ну а те, що сперма не гірше крові може залучати акул, які чують її у воді за кілька сотень метрів ... Ну кого це хвилює, коли мова йде про справжню романтику! 

4. Ліфт 
Тут відчуття екстремальності відбувається нітрохи не знижується від того, що розумом ти прекрасно розумієш: ліфт із затиснутою кнопкою екстреної зупинки нікуди не поїде. (Тільки не говори своїм сусідам, хто подав тобі цю ідею. Ми теж люди і хотіли б ще пожити.) 

3. Душ 
Цівки води, що лоскоче тіло дівчини, провокують нейрони подавати сигнали порушення в мозок. Не варто також скидати з рахунків загальне відчуття чистоти, свіжості й розпусти. 

2. Пляж 
Пісок, що забивається куди попало, в тому числі і в найніжніші місця, - це мала плата за високе напруження романтичності, який притаманний сексу на пляжі. Морський бриз відганяє від вас надокучливих комах, нагріте сонцем тіло повно сил, а вчасно підстелену рушник врятує вас від стесали ран, які можуть вийти від енергійного тертя шкіри об цей самий пісок. 

1. Поїзд 
Ритмічне погойдування вагона, що змінюються пейзажі за вікном, вчинене неробство і неможливість ще добу куди-небудь звідси піти - всі ці фактори роблять спальне купе ідеальною секс-локацією. А провідник, кожні п'ять хвилин намагається вломитися в купе і все ж напоїти вас своїм залізничним чаєм, лише додасть процесу гостроти.
 
girlorgДата: Понеділок, 09.06.2014, 15:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Любов, стосунки, секс – це все так знайоме нам з вами. Кому ні, то ще буде знайоме. Без нього ніяк. Не залежить, що там говорять. Він був, є і буде.Знаю, після сьогоднішньої статті на адресу автора може посипатися маса критики, що він з’їхав з глузду, має проблеми і так далі. Але, прочитавши тему, подумайте добре, це також буває інколи проблемою. Тому вже сильно не критикуйте, а краще дайте поради читачам. До речі, якщо вам не має 18-ти років, статтю читати заборонено  
Поїхали. Отже, припустимо маєте ви дівчину, зустрічаєтеся з нею, тралі-валі та колись вам та й прийдеться зайнятися з нею сексом. Завжди за руки ходити не будете. Але, де ж це зробити? Ви звабили дівчину чи вона вас, а тут як казав Дід Відун: «хулєра нагла». Досить часто так буває, що вам хтось заважає: батьки, бабця, брат, сестра, прості люди.Одна річ якщо ви одружені, маєте свою хату і зовсім інша, коли ні перший, ні другий варіант не канають. Що тоді?Ми не Америка, де всі мають особняки і кого хочеш і що хочеш у них робиш. Та все, місця для інтимних стосунків є і вони наступні:1. З давніх-давен оптимальним був варіант займатися цим ділом вдома, коли нікого немає. Всі пішли, а ми прийшли. 
2. Готель. Якщо не має де, то треба знаходити додаткові фінанси і йти туди. Так роблять багато і часто.
3. Хата друга. Товариш поїхав на море, попросив попідливати квіти, доглянути за котом, а ви…
4. Кажуть що ще оптимальний ваірант – це поїхати з дівчиною відпочивати куди-небудь на моря і так далі. Так також роблять багато, але дивіться щоб ви опісля дитину не Мали через 9 місяців.  Хоча це і стосується інших варіантів.
5. Кінотеатр. Всі ми дорослі і знаємо, що у американських фільмах подібне можна побачити і досить часто. У реальному житті не знаю як це треба постаратися що подібне зробити. Але, неможливого не буває.
6. Любителі гострих відчуттів видумують ще не таке, наприклад ліфт чи туалет. Це вже якщо аж сильно приспічить або навіть парк. Ризик є що люди побачать, але що поробиш. Такі вже ми.
Загалом підсумовуючи статтю скажу наступне: де займатися сексом не має різниці, головне щоб вам було добре, а там вже як вийде. Ніколи ж не знаєш, що тебе чекатиме завтра.Дякую за увагу!!!Насамкінець пропоную переглянути, можливо не в тему, але все ж відео, де вам дадуть поради як зробити так, щоб дівчата до вас липнули:
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:32 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
"Романтика - світовідчуття, в якому провідну роль грають ліричні й драматичні емоції, мрії, ідеали і душевний підйом. Романтичний погляд може бути протиставлений погляду раціонального, прагматичного. Романтика або романтичні відносини виникають, як правило, лише в деяких ситуаціях, коли вплив зовнішнього світу в свідомості людей нівелюється, а на перший план виходять їх відносини між собою, виникає потяг одне до одного. Як правило, це відбувається у відокремленій (інтимній) обстановці.Також люди-романтики - це люди, що живуть більше в мріях, а не в реальності, люди, романтично налаштовані, схильні до мрійливості, до ідеалізації інших людей і життя."

Ми можемо не памятати зміст подій,але точно памятатимемо своє "світовідчуття" і піднесення!!!(не путати з задоволенням) А,отже,зможемо напевно сказати була романтика чи не була.
Коли є сумніви-це саме той випадок нашого самовтішання(не подумайте,що хочу вас образити-сам про себе говорю).Як правило ми залишаєм в памяті тільки хороше,от і здається нам,як колись було гарно...
 
girlorgДата: Субота, 29.11.2014, 22:33 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Так от розкажу одну таку історію з власного життя. Відпочивала я в Карпатах з своїм хлопцем і коли відпочинок доходив до кінця, треба було якось добиратися у Львів. Найзручніший спосіб виявився автобусом, але єдиний мінус автобус відправлявся в пів 5 ранку. Ну от залізли ми на останнє сидіння і поїхали. Виявилося шо в таку рань ми єдині хто був в автобісі. Хто їздив в автобусах з Карпат знають що там буси з кріслами з високою спинкою) ну щось ми почали жартувати що не пробували ще в автобісі та так завелися що я не витерпіла і розстібнула йому шорти і почала робити мінєт. Повільно сосала голівку поступово все пришвидшуючи та беручи його член все глибше і глибше. Коли він кінчив, я підняла сарафан віддсунула трусики і він в мене ввійшов.. це було дуже не зручно бо там дуже тісно, але ями на дорогах довели до орагазму мого коханого дуже швидко... нам пощастило що ми встигли привести себе в порядок бо вже була наступна зупинка і зайшли люди)
 
OlenkaДата: Четвер, 12.03.2015, 14:27 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Підкажіть, де зайнятись сексом в громадських місцях, захотілось нових відчутів,
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:28 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Де зайнятися сексом, якщо ти дуже зайнята на роботі і часу на сексуальне життя в обріз?Пропадаєш на роботі - і на сексуальне життя зовсім не вистачає часу? Недобре. Відсутність оргазму додає зморшок, та й на відносинах з коханим чоловіком позначається не найкращим чином. Тому, бізнес-леді, терміново виправляй ситуацію!Секс для бізнес-леді, або Як не пропускати оргазмиНа правах дуже зайнятою і ділової жінки ти давно навчилася розгрібати завали, з честю розрулювати аврали, адаптуватися під настрій шефа, бути стресостійкість та навіть іноді розуміти, що в добі більше, ніж 24 години, звичайно, якщо потрібно. Прекрасно. Для сексу ці твої якості дуже прігодяться. А саме - вміти швидко перемикатися і викроювати час, навіть якщо його немає взагалі.Якщо ти дуже зайнята, але не хочеш позбавлятися сексуального життя, дотримуйся два важливі правила, і твоє сексуальне життя буде повноцінним.1. Не відмовляйся від сексу через щільний графік або важкого робочого дня. Вчися перемикатися з хвилі «робота» на хвилю «секс».2. Завжди знаходь час на секс. Використовуй будь-яку можливість. Зверни увагу: секс зайвим не буває, а також те, що для класного статевого акту по-швидкому і 15 хвилин достатньо. Крім того, секс - відмінний спосіб зробити перерву в роботі і підзарядитися новими силами і навіть ідеями.Де зайнятися сексом бізнес-леді? Якщо кожна хвилина на рахунку, то чому б не зайнятися сексом ...1. У кабінеті в обідню перерву. Попроси, щоб коханий чоловік приїхав до тебе на роботу або їдь до нього сама. Альтернативою робочого кабінету може служити номер в готелі, заднє сидіння авто, якщо, звичайно, припаркуватися в затишному містечку, кімната для переговорів з непрозорими стінами та інше. Якщо дуже захотіти, щось сексуальне придумати можна.2. У парку по дорозі додому. Альтернатива, на березі річки чи моря, в лісі, в сквері. Якщо ви з коханим чоловіком дуже пізно повертаєтеся з роботи, так чому б не надати відносинам трохи екстриму і романтики. Секс на природі - це завжди оргазмічно. Головне, щоб без свідків.3. У таксі. Це варіант зручний для тих, хто часто перебуває в роз'їздах по місту. Попроси кохану людину, щоб підсів до тебе в таксі, заплатите таксисту зверху, щоб припаркувався десь у відлюдному місці і вийшов хвилин на 15, наприклад, полагодити «маслонасос», залишивши вас наодинці. Більш романтичний варіант сексу в таксі - по дорозі додому після роботи, більш екстремальний - по дорозі на ділову зустріч.4. У туалеті кафе / ресторану. Якщо дуже хочеться, не важливо, де, важливо - з ким! Запроси коханого чоловіка на ланч або обід. Якщо сумніваєшся, що він буде в захваті від спонтанного рішення зайнятися сексом в туалеті, тоді обговори ваші плани заздалегідь.Підійдуть грайливі смс або телефонний флірт. Коли офіціант прийме ваше замовлення, можете піти до вбиральні «помити руки перед обідом». Головне, вибирати гарні заклади, де туалетні кімнати виглядають більш, ніж гідно.5. У спа-салоні або фітнес-клубі. Кожна ділова леді стежить за своїм зовнішнім виглядом, тому ти напевно часто буваєш на планових ритуалах краси - масаж, басейн, лазня, сауна та інше. Запроси свого чоловіка піти з тобою. Звичайно, якщо ви регулярно ходите у фітнес-клуб разом - це полегшить завдання. У час, між процедурами або після занять знайдіть затишне містечко, щоб побути наодинці.Зверни увагу, секс у душі - відмінний спосіб продовжити задоволення після сеансу масажу або сауни.
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 19:24 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Секс у воді.

Для тих, хто хоче урізноманітнити своє сексуальне життя, рекомендується спробувати секс у воді. Найбільш поширеним видом сексу у воді, безумовно, є секс у ванній. Ніжний дотик теплої води і пружна струмінь, спрямована на геніталії, все це дуже збуджує і заводить. При сексі у ванній не варто наливати занадто багато води, так як при інтенсивних рухах вона може политись через край.

Кращі пози для сексу у ванній, це коли дівчина сидить зверху, а хлопець у цей час утримує її за попку і допомагає рухатися. Перед тим, як почати займатися сексом у воді, необхідно змити з себе і з партнера гель для душу. Миючі засоби можуть потрапити на інтимні органи і викликати роздратування, особливо якщо шкіра чутлива.

Також є ризик посковзнутися, тому потрібно контролювати всі рухи. Незручність доставляє і те, що природна вагінальна мастило змивається водою. Тому необхідно використовувати спеціальні мастила на масляній основі. Секс у воді може бути дуже різноманітним. Секс під душем - це також різновид сексу у воді. Іноді це навіть зручніше, ніж секс у ванній.

Дівчина отримає величезне задоволення, якщо під час сексу в душі, її хлопець буде направляти струменя води на різні ділянки тіла дівчини. Особливо чутливий до напору води у дівчат є клітор. В душі не так сильно змивається природна змазка, до того ж бризки води роблю секс ще більш захоплюючим.

Також можна займатися сексом в морі, озері або річці. У воді тіло важить набагато менше, тому саме тут можна спробувати самі немислимі пози. До того ж хвилі, які вдаряються про голі тіла, безумовно, збуджують. Але є й недоліки. У холодній воді виникнуть проблеми з ерекцією. Природне мастило змиється водою.

Також у воді міститися багато мікробів. Звичайно, в солоній морській воді ризик підчепити щось погане набагато менше в порівнянні з прісними водоймами. Для того, щоб мастило в воді не змивалася, необхідно, щоб вона спочатку накопичилася всередині в достатній кількості. Секс в басейні - це найбільш зручний і безпечний вид водного сексу.

Звичайно, найзручніше мати свій власний басейн. Непогано б було, якщо при цьому є джакузі. Переваги такого басейну в тому, що там немає хлорки, яку додають в громадські басейни. Хлорка може викликати алергічну реакцію і роздратування на шкірі, особливо в інтимних місцях.

Секс під водою зараз є дуже модною різновидом сексу. Для того, щоб навчитися займатися сексом під одою, необхідно пройти невелике навчання. Для такого навчання існують спеціальні інструктори. При сексі під водою, партнери надягають акваланги з одним кисневим балоном на двох.

Звичайно, можна використовувати і два балони, але більшість пар воліють користуватися одним на двох, що досить небезпечно. Це дуже специфічний вид сексу, який включає в себе багато труднощів. Зняти у воді костюм досить не проста заняття, також як і надіти його. Під час статевого акту з партнером, у піхву можуть проникнути різні мікроорганізми, пісок, бактерії і все те, що містить морська вода.

Для новачків це заняття принесе суцільне розчарування. Секс під водою вимагає терплячості і витривалості. Ну а пози для сексу під водою можна застосовувати найрізноманітніші. Секс у воді подобається далеко не всім і не варто дуже часто їм займатися. Секс у воді хороший для тих пар, які прагнуть урізноманітнити і поліпшити своє сексуальне життя.
 
knopaДата: Вівторок, 08.09.2015, 10:56 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 763
вот мене завжди цікавило,пари,які немають ні машини,ні дому вільного,ні грошей щоб зняти номер,де вони займаються сексом?
 
OlenkaДата: Неділя, 10.07.2016, 14:11 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Ми з хлопцем зайнялися сексом на величезному м'ячі для пілатесу. Я вперлася ногами в підлогу, а руками і колінами в цю кулю. Так вот, в найвідповідальніший момент цей безглуздий м'яч лопнув і ми впали на підлогу. Розбила ніс, але кінчила.
 
OlenkaДата: Пятниця, 21.10.2016, 20:30 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
а я з своїм коханим мріємо зайнятись сексом на повітряній кулі))
 
OlenkaДата: Неділя, 06.11.2016, 05:01 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
хочу секс на цвинтарі, а моя дівчина чомусь проти і постійно посилає мене за подібні пропозиції...! як думаєте варто сказати про це знову, чи запропунувати в іншому місці...?
 
OlenkaДата: Пятниця, 13.01.2017, 12:15 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Завжди подобалося ходити по магазинах. Сьогодні взяла з собою хлопця. Ми довго вибирали щось з шмоток, потім пішли в примірювальну і ... якось само собою все так вийшло, що тепер завжди буду брати його з собою
 
OlenkaДата: Вівторок, 14.02.2017, 23:11 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Ночувала у подруги зі своїм хлопцем, тому квартира однокімнатна
нам довелося спати в 3-х на дивані. Коли ми з моїм мч зрозуміли що
подруга спить ми вирішили зайнятися сексом і ось коли процес був у
самому розпалі несподівано вона повертається і каже "чортові суки із
за вас я возбудилася і не можу заснути!" . я вийшла з кімнати в одній
футболці бюез трусів і він пішов слідом за мною в ковдрі, ми
продовжили наше заняття на кухні, на ранок мені було так соромно
перед подругою, але вона мене зрозуміла, так що не треба
соромитися
30
 
OlenkaДата: Субота, 06.05.2017, 18:10 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285
Поїхала на море з коханим. Ніч. Вирішили зайнятись екстрим сексом. День на морі бавлятся люди. Ми відпливли у одіноку місцину . Там майже не було людей спочатку здивувались , але дареному коню в зуби не дивлятся. І от все гарно йшло. Але тут коханий починае падати і обламуються все. Він послизнувся на медузі . На дохлій . Люди там і не плавлали тому , що там хвилями відкидало медуз в купу.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Десять найпопулярніших місць, де займатися сексом
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом