MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс Абетка.!
Секс Абетка.!
girlorgДата: Пятниця, 13.06.2014, 14:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Що таке сперма? 
Сперма - білувата рідина, що виділяється простатою і насіннєвими бульбашками, в якій плавають сперматозоїди, що виробляються яєчками. Під час кожної еякуляції викидаються десятки мільйонів сперматозоїдів, але лише один з них запліднити яйцеклітину, що знаходиться в фаллопієвій трубі близько 12 годин на місяць, і утворює разом із нею дві перші клітини майбутньої дитини.Чи має значення розмір пеніса? У юнака найбільше занепокоєння у період статевого дозрівання викликає недостатній розвиток пеніса, який є символом справжнього чоловіка для нього і його товаришів. Але розмір статевого члена в стані спокою ще ні про що не говорить - він збільшиться при ерекції. Крім того, задоволення жінки не залежить від розмірів пеніса, а від безлічі інших чинників, про які я ще скажу. Народне прислів'я каже: «Краще маленька єгоза, ніж велика соня». А ідеал - повна відповідність розмірів піхви і пеніса.Що таке ерекція? Під дією сексуального збудження або інших різноманітних факторів - зорових, дотикових, нюхових подразників або просто уяви - пеніс зовсім перетворюється: збільшується в довжину і діаметрі, стає твердим. Печеристі тіла, з яких він складається, нагадують за структурою наповнивши, і наповнюються кров'ю. Це чисто рефлекторна реакція, яка не залежить від свідомості. Нею керують два центри в спинному мозку. Ерекція супроводжується приємним відчуттям. 

Що таке еякуляція? Еякуляція - це виверження сперми з пеніса. Під час ерекції, коли збудження досягає максимуму, трьома-шістьма потужними поштовхами сперма викидається, що дає гостре насолоду, зване оргазмом. Сила скорочень забезпечує проникнення сперматозоїдів далеко в піхву, безпосередньо до шийки матки, звідки їм легко потрапити в фаллопієві труби, де знаходиться яйцеклітина. Найперша еякуляція відзначається через 2 - 3 роки після початку статевого дозрівання, найчастіше вночі під час еротичних снів. Американці називають їх «вологими снами». Нічого ганебного, брудного або нездорового перша еякуляція не уявляє, це - абсолютно нормальне явище.На початку статевого життя юнакові важко контролювати себе, і еякуляція відбувається дуже швидко, занадто швидко, на думку його партнерки, не встигла досягти оргазму. У деяких випадках вона відбувається навіть раніше, ніж пеніс потрапляє в піхву. Поступово, з віком, набуваючи досвід, чоловік вчиться володіти собою, контролювати ерекцію, щоб пристосуватися до ритму дружин-шини і доставити їй насолоду. Адже якщо він досягає оргазму відразу, то його партнерці, особливо недосвідченою, на це потрібно більше часу.Чи може чоловік мочитися під час ерекції? Ні, так як особлива м'яз - сфінктер - блокує сечовипускання, якщо пеніс знаходиться в стані ерекції.Чи можна розпізнати чоловіка-незайманого? У чоловіка немає аналога жіночого дівочої пліви. Він не втрачає крайню плоть під час першого статевих зносин. Але про досвідченості партнера можна здогадатися за деякими ознакою, які не вислизнуть від вашої уваги.Чи можуть у юнака виникнути труднощі при першому статевому зносинах з дівчиною? Так, і набагато частіше, ніж можна подумати. Причини - не стільки анатомічні (надто щільна невинна пліва у дівчини або зрощення піхви практично не зустрічаються), скільки психологічні: незнання особливостей жіночого тіла, недосвідченість обох партнерів. Через це пеніс іноді натикається на волосся лобка або на малі статеві губи, які не завжди розкриваються самі ... Щоб юнак легше знайшов дорогу, допоможіть йому, направте член рукою. Ноги краще зігнути в колінах і притиснути їх до живота, роблячи тазом хитні руху.Чи може чоловік вчинити кілька коїтусів поспіль? Звичайно, але тільки якщо він цього хоче. Після коїтусу наступає період відпочинку, коли ерекція відсутня. У кожного продолжіельность цього періоду різна, з віком вона збільшується, і з цим треба рахуватися.Як дізнатися, чи зробили чоловіку обрізання? Обрізання - це видалення крайньої плоті за медичними або релігійним (у мусульман та іудеїв) міркувань. Крайня плоть приховує голівку пеніса в стані спокою і оголює її при ерекції. Немає підстав вважати, що ця операція якимось чином змінює чутливість пеніса.

Ере́кція— збільшення об'єму і твердіння чоловічого статевого члена внаслідок заповнення кров'ю просторів печеристих тіл. Термін також використовується по відношенню до жіночих статевих органів, що перебувають в стані збудження. Явище ерекції властиве ссавцям, крокодилам, черепахам і деяким видам птахів. У всіх випадках ерекція є комплексним нейроваскулярним процесом.
Ерекція може виникати як спонтанно, так і в результаті якого-небудь рефлексу чи психогенної реакції. Ерекція, яка виникає при дотику до пеніса, називається рефлекторною, а ерекція, яка виникає в результаті еротичних стимулів, психогенною. Спонтанна ерекція виникає без участі свідомості, здебільшого вона відбувається під час сну. За нормальної сексуальної активності взаємодіють рефлекторний і психогенний механізми ерекції, вивчення хворих з паралічами нижніх кінцівок свідчить про можливість незалежної дії цих двох механізмів. У більшості здорових чоловіків ерекція виникає у відповідь виключно на думки сексуального характеру без тактильної стимуляції. Хоча ерекція виникає, насамперед, за рахунок психіки, але з початком її розвитку стимулюються рецептори пеніса і активується рефлекторний механізм.
 
OlenkaДата: Четвер, 12.03.2015, 22:33 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Щодо віртуального сексу…. Реально треба вміти бути відкритим, розкутим.. з теперішнім хлопцем інтим в нас починався якраз із таких переписок.. і саме цікаве, що перші рази, кінчав він, а я ні, просто мені це було якось дивно і ..соромно.. (хоч ніхто не бачив, не знав)…. І от в цих переписках я переважно писала «так, ні, добре»))) а він придумував різні сценарії і по ходу дєла скидував, то гіфки, то порно короткі і фантазував про мене в ролі акторки)) бля.. це реально збуджує) навіть зара пишу і збудилась )))))).. одного разу я сама почала йому кидати ці всі порнушки і побачила, шо він дууже завівся, та і я сама вже була мокренька. Він мені пише – зара приїду.. я не повірила.. він вийшов зі скайпу.. тут через 15 хв дзвонить - каже «виходи»…..я сідаю в машину, а він тупо без слів починає цілувати і роздівати….. це все було настільки швидко, жарко, спонтанно, ми промовили перші слова хвилин через 40 напевно)))))))) але ті 40 хв…ммммм….))))))) потім до речі признався, шо перед тим подрочив (це інфа для тих, що переживають, шо скоростріли)…. Отак то_) є щось в тому віртуальному сексі! Ага і щодо скорострілів…. Хлопці заспокойтесь.. це нормально! Ну, може і не нормально, але всі майже такі…. В мене було немало партнерів, них в середньому перший акт у всіх тривав 3-4 хв, другий вже по різному – може і до 40-60 хв. один то взагалі міг за годину певно три-чотири рази, але по 1 - 1,5 хв (((….
 
OlenkaДата: Неділя, 15.03.2015, 16:19 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Міф про те що дівчина має тільки один отвір.Неа. У нас є три отвори внизу: сечовипускальний канал (який є, сечівником до вашого відома), піхву (це те де ми займаємося сексом) і анус.
Прикріплення: 2812859.jpg (28.8 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 18.03.2015, 12:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Неймрвірно вихарюють хлопці, які говорять фрази типу: "Робиш куні - не мужик" Ви далбайоби? З яких пір бажання доставити насолоду коханій стало ознакою того, що ти перестав бути хлопцем чи щеякоїсь вигаданої вами їбали? Я розумію, якщо це якась випадкова шмара чи дівчинка за викликом, це вже їх проблеми, а от якщо ти зустрічаєшся з дівчиною, або просто добре її знаєш, якщо в неї "там" все гарно і "не пахне", то чому ні? Що заважає? Робіть приємне близьким!
Але! Якщо пацан не робить дівчині куні і ніяких претензій до неї не має, то пів біди. А от є такі ахуєвші рила, яким мінет подавай, а куні - фу. Е нііі, хлопчики, сосіть хуй! Секс - це передусім прагнення задовільнити партнера, а не погасити свої тваринні інкстинти! А то прийде до дівчини, зразу зніме труси, всуне і робить свої неохайні, якісь епілептичні і незрозумілі рухи. Це навіть сексом назвати не можна! А потім пише і жаліється: "моїй дівчині все пече після сексу, що це може бути?", "моя "кохана" мене не хоче", "мені болить хуй після сексу", "не можу задовільнити свою дівчину, що робити?". Якщо ти достатньо "заведеш" дівчину - це вже пів дороги до хорошого і якісного сексу, невже ви не розумієте? Знаю, зараз в мій бік полетить купа "словесного поносу" і "відстоювання своєї думки", але я просто хотіла допомогти як дівчатам, так і хлопцям, задумайтесь, щоб потім не було зайвих питань і проблем.
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.04.2015, 13:55 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Дівчата,ви займаєтесь сексом з макіяжем чи без?? я комплексую по цьому поводу
 
OlenkaДата: Четвер, 23.04.2015, 22:43 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
дуже і дуже сильно заводить оральний секс... дуже подобається доставляти дівчині задоволення (кунілінгус, анілінгус) але таких які це люблять мало..
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:24 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Якщо немає часу на секс
Без паніки! У свіжих посібниках сексологів повно порад для людей, які ніяк не можуть викроїти час на "це". Але у кого зараз є час навіть на читання книг про секс?
Автор "Камасутри" міг блаженно покладатися на те, що у його аудиторії вистачить часу і коштів для того, щоб зайнятися установкою системи мотузок і противаг, без якої партнерці не прідашь позу "покалічена морська зірка на кілочку". Але, на жаль, часи змінилися. Остання мода серед книговидавців, що розповсюджується швидше, ніж хламідії в школі з сумісним навчанням хлопчиків і дівчаток, - це керівництво по сексології для людей, у яких зовсім не стало часу на "це".


Якщо вірити "Урбаністичній тантрі", "Спаровуванню в неволі" і "На швидку руку: секс для зайнятих людей", скажений темп сучасного життя позначається на нашому бажанні вдаватися до плотських утіх, і нам слід знайти нові способи для подолання сексуальної апатії. Але, зрозуміло, у кого зараз є час на те, щоб осилити цілу книгу щодо цього? На щастя, Guardian в силах запропонувати вам 10 кращих рекомендацій, відібраних з найсвіжішої літератури.

1. Подружіться з технікою

Мобільники і електронна пошта можуть роз'єднувати нас так, що всяка еротика з відносин зникає, але можуть і надавати нам цінні послуги нашому інтимному житті. Трейси Кокс в трактаті "На швидку руку" радить цілий день посилати вашому коханому / коханій ніжні і гарячі sms, щоб, коли ви, нарешті, доповзете до дверей будинку, ви перетворилися на пихкаюче томне уособлення жаркої пристрасті. Пам'ятайте, однак, що секс по sms ефективний лише в тому випадку, якщо вживаються вами скорочення залишаються зрозумілими. Ніщо не підриває еротичний настрій так сильно, як необхідність вимагати уточнень ("Зайчик, ти хочеш, щоб я робив це раз на рік або ... Ага, зрозумів ...") або дзвонити колегам, щоб ті допомогли розшифрувати" I wnt 2 pt yr flm n my dblbg ".

І не забувайте про можливості, що надаються більш примітивною технікою. Ви все ще можете забезпечити собі купу задоволення за допомогою старої доброї тачки і набору клинів. Проте не цурайтеся і духовних аспектів сексу. Естер Перел в своїй книзі "Спаровування в неволі" дає багато розумних порад по створенню інтимної обстановки і відродження відчуття близькості з коханою людиною, але ще більш конкретні рекомендації шукайте в "Урбаністичній тантрі" у Барбари Карреллас: вона вчить м'яко і дбайливо будити ваші "чакри ". Особливо важлива Муладхара, що знаходиться між анусом та геніталіями. Якщо ви її знайшли, то, думаю, з близькістю у вас все в порядку.

2. Підійдіть до справи філософськи

Визнайте, що любов - це піднесений стан буття, що обіцяє, що "з тобою і завдяки тобі я стану тим, ким прагну стати". За словами Перель - нью-йоркського психотерапевта, що працює з парами і сім'ями, - якщо ви про це пригадаєте, то, вам, можливо, буде легше знову усвідомити суть ваших відносин. Автор книги "На швидку руку», з іншого боку, сповідає теорію дуалістичних відносин душі і тіла, хоча сам Декарт, напевно, насилу примирив би твердження типу: "Вам, можливо, і не до душі часто займатися сексом, але вашому тілу ще як хочеться! " з практикою.

3. Погляньте на справу з нового боку

Ви можете або розучити пози "Розділи вус", "припав до землі тигр" або "Установка стовпа", що рекомендуються психологом (і пані, у якої, ймовірно, від природи незвичайно сильні тазостегнові суглоби) доктором Пем Спарро в книзі "Сенсаційний секс", або купити "Книгу-розкладачку про секс" Рубесса і Моербека.

4. Мовчання - золото

Всі автори одностайно запевняють, що розмови - це добре. Або, як сформульовано в "Спаровуванні в неволі": "Відвертий і чесний діалог створює необхідні ресурси для задоволення вимог, що пред'являються до нас сучасними моделями відносин у парах". Але всі автори також згодні з тим, що занадто багато розмов - це шкідливо: по-перше, тому, що "здатність висловлювати свої почуття словами - не та риса, яка цінується при формуванні чоловіка", тому чоловіки страждають "хронічною недостатністю душевної близькості, яку потрібно постійно коректувати ", і тому у їх подруг складається відчуття, що чоловіки їх не цінують, а по-друге, тому ... ну, а кому захочеться знаходитися поряд з людиною, яка цілий день базікає, базікає, базікає, біс його забирай?

Всі вихваляють чарівну силу "зустрічі поглядами", але в "Урбаністичній тантрі" знову ж таки береться основоположний принцип і доводиться до такого стану, коли його якраз розміщати в Музей Ідей на межі божевілля: автор закликає дивитися тільки в те око вашого коханого / коханої, який не є домінуючим, бо саме це око - брама душі. "Вам не слід побоюватися, що ви випадково заглянете йому в душу без його дозволу або ненавмисно допустите його в свою, - великодушно додає автор. - Врата залишаються щільно закритими, поки ви по-справжньому не захочете їх розкрити". Ось це я розумію - верх безпечного сексу!

5. Головне - вибрати правильне місце

Їдьте за місто - радять на сторінках книги "На швидку руку" - і любіть один одного до знемоги в сараях і стайнях, де все дихає "Коханцем леді Чаттерлей". Звичайно, враховуючи нинішній стан ринку нерухомості, ви не встигнете зробити справу, як виявите, що вашу стайню перебудували під житловий комплекс на 18 квартир.

Або перебирайтеся до Австралії. Барбарі це допомогло: "Я почала використовувати кілька моїх улюблених технік тантри для того, щоб налагодити циркуляцію сексуальної енергії між мною і Сіднеєм. І нежданно-негаданно, маленький блаженство-оргазм піднявся по моєму спинному хребту, а за ним послідував і справжнісінький кліторальний оргазм . Я так здивувалася, що мені довелося зупинитися і притулитися до стіни ". Початківцям тантриста раджу починати з малого: наприклад, з короткої прогулянки по Файлі і старанного відкашлювання.

6. Геть дітей!

Позбавтеся від них, радять в "Спаровуванні в неволі". Відправте їх до притулку або в школу-інтернат або просто посадіть в шафу - головне, щоб їх поряд з вами не було. "Щасливі батьки - це щасливі діти, а значить, вам ні крапельки не слід корити себе за те, що ви часто нехтуєте ними ради моментів" мама з татом повинні побути одні ", - говорить Кокс, доводячи, що занудний стиль не заважає хіті, якщо розбавити його купою картинок, де пані з надутими губами демонструють красиву білизну.

7. Геть ідеологію!

Все, в чому вас запевняє західне суспільство, неправда. Візьміть традиційні норми: "вимога, щоб ми покладалися тільки на себе, що накладається культурою", консьюмеризм, "відкрите та чесне спілкування", індивідуалізм, демократія, автономність особи, рівність - і викинете їх на смітник. Всі вони - отрута для здорового сексу, який з причин, найкраще відомим глибоким дикунським нетрях нашої свідомості, значною мірою тримається на секретності, нерівності влади і вразливості. Вам це не подобається, мені це не подобається, нікому з авторів книг це не подобається, але наші тіла нижче пояса від такого розкладу в захваті, так що змиріться.

8. Практичність, практичність і ще раз практичність

Всі наполягають, що секс-іграшки треба тримати в чистоті, нігті стригти, а прострочені презервативи викидати. Але не забувайте і про інші маленькі хитрощі, наприклад: "Щоб мотузка не розкуйовджуються, умочіть її кінці в клей або лак для нігтів або обмотайте їх скотчем", або "ховайте тюбики з мастилом в тайниках (між подушками дивана, в бардачку автомобіля, в офісі). Купуйте маленькі "дорожні саше" з мастилом і носите з собою - хіба мало де підвернеться випадок! "

9. Рольові ігри

Перемога над скутістю, додатковий азарт і смак! "Заборонені плоди" навмисно (кур'єри, черниці, няні, знаменитості) можуть бути не гірше, ніж в реальності. Проте всі автори якось забувають згадати про фантазію номер один, що володіє умами всіх жінок, - спекотному дикунському секс з людиною, яка може тихо закрити за собою двері або, піднімаючи сидіння унітазу, не стукати їм всякий раз об бачок з такою силою, точно у нього з цим сидінням особисті рахунки. Так що дозволимо собі засумніватися в достовірності всього канону.

10. Врахуйте, під яким знаком Зодіаку ви народилися

Якщо, наприклад, ваша улюблена рольова гра - зображати парочку клінічних дебілів, чом би не повірити в те, що ви можете відновити своє лібідо, займаючись сексом відповідно до ваших вродженими потребами, які, в свою чергу, обумовлені вашим знаком Зодіаку. Вам буде потрібно книга "Секстрологія: Астрологія сексу і статей", а також фронтальна лоботомія. Бажаю удачі!
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:39 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Вчені твердять, що саме на початку дня наш організм особливо бадьорий і повний сил. А тому займатися сексом вранці теоретично набагато логічніше, ніж вночі або ввечері, коли ви обидва втомилися після довгого робочого дня.Однак, незважаючи на запевнення вчених, в любові до ранкового сексу визнаються лише чоловіки. Дівчат думка про секс відразу після пробудження збуджує рідко. Воно й зрозуміло: волосся безладно, зуби не почищені, макіяжу немає і в помині. Але чоловікам такі прозаїчні дрібниці байдужі. Адже вони частенько прокидаються «готовими» на сексуальні подвиги. А значить, твій макіяж їх мало турбує ...Отже, фізіологічно ранковий секс - це прекрасний спосіб зарядитися бадьорістю і позитивними емоціями на цілий день. Значить, вся справа в жіночій психології. Як подолати секс-заборони і дозволити собі оргазм з ранку раніше?1. Тримай на прікроватной тумбочці вологі серветки і засіб для освіження дихання (до речі, можна просто випити склянку води з лимоном). Це допоможе тобі швидко привести себе в порядок.2. Якщо тебе бентежить ранковий секс, коли ти точно знаєш, що не виглядаєш на всі сто, виберіть позу doggystyle. Це не тільки еротично, але і дозволить тобі сховати ненафарбовані обличчя і насолоджуватися процесом!3. Турбуєшся через ранкової гігієни? Відмінно! Відправляйтеся приймати ранковий душ удвох. Не доведеться битися з-за того, хто займе ванну першим.4. Твій хлопець ненавидить ранкові пробудження і готовий розколоти будильник? Відмінно! Розбуди його сама ... мінетом!5. Якщо ти ще толком не прокинулася, а він вже прокинувся і «готовий на все», нехай він поверне тебе на бік, а сам обійме і прилаштується ззаду. Поза «ложок» дуже сприяє ніжному і якісному сексу.6. Якщо хлопець наполегливо спокушає тебе, а ти просто не розумієш, як можна займатися сексом ранковим, якщо ти не виглядаєш «на всі сто», спробуй подивитися на це з іншого боку. Для твого хлоппця ти найсексуальніша, навіть коли не нафарбована. Він любить і хоче тебе такою, яка ти є. Чим не привід для радості?7. Якщо ви поспішаєте, ви все одно можете отримати задоволення по-швидкому. Зроби хлопець масаж пеніса (з лубрикантом!). Чоловік випробує швидкий оргазм, і ви встигнете на роботу вчасно. До речі, жінка теж здатна на швидкий оргазм. Щоб переконатися в цьому, спробуй одну з технік експрес-оргазму.
 
OlenkaДата: Понеділок, 11.05.2015, 19:09 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Чим відрізняється оральний секс від простого ?Ора́льний се́кс — статевий акт, у якому статеве збудження й задоволення досягається пестощами статевих органів партнера ротом та язиком. Як особливі види орального сексу можна розглядати феляцію, кунілінгус та анілінгус.Секс (лат. sexus — стать, статеві відносини) — категорія близьких людських відносин, що спрямована на задоволення статевого потягу (у вузькому сенсі коїтус)
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:29 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 763
Секс для чоловіка починається не в ліжку

З’ясувалось, що чоловіки ділять секс на «просто секс» і «секс-щастя».
Секс - це усе життя!
Між сексом та любов'ю все ж таки треба поставити знак "одне і теж" 
Ми, жінки, в хвилини гніву на чоловіків готові беззастережно визнати їх «брудними тваринами», які тільки й думають про те, куди якомога швидше прилаштувати свого «дружка». І тому бігають по всьому білому світу, залишаючи «мітки» то тут, то там. І чхати вони хотіли на те, що кожен їхній «стрибок у гречку» - це кривава рана в жіночій душі, яку лікувати потім багато років… 

Але хвилини гніву та гострої образи минають і виникає думка: а може, у них є якісь свої, невідомі нам підстави для такої поведінки? Може, варто спробувати зрозуміти їх і таким чином позбавити себе страждань? 

Послухаємо їх, невірних, легковажних, жорстоких? Але ж все-таки коханих, правда? 

Слово – Рею Сергєєву: 

Коли починається секс для чоловіка? 

- Секс у вищому чоловічому розумінні починається для нас аж ніяк не в ліжку, а тоді, коли чоловік чітко усвідомив, що поруч із ним саме та, єдина й неповторна жінка, яка робить його щасливим. І цей секс тире щастя відтепер з ним постійно, хоч би чим він займався, оскільки такий секс є кайфом.

Почути її голос, побачити її усмішку, просто уявити її – все це секс. Я сказав би, що все життя перетворюється на секс, як передчуття постійного й блаженного злиття в єдине ціле, в якому все нероздільно, у якому все гармонійно та умиротворено. Два притоки однієї річки. Жінка, з якою чоловік справді хоче мати секс – це своєрідний фантом, образ, який чоловік носить у собі. І, звертаючись до нього подумки, стає дитиною. 

Закоханий чоловік займається сексом у вищому його прояві завжди: коли згадує про те, що на ньому приготовлена її ніжними руками свіжа сорочка з підібраною до неї його улюбленою краваткою. І тоді, коли зненацька охоплює спогад про те, як вона тихенько, як кішка, притулилася до нього, коли він закінчував статтю. Або про те, з яким захопленням вона хвалила приготовлений ним стейк… Це і є найбільш піднесений, найбільш світлий, справжній секс – секс духовний, тантричний, якщо хочете. 

Насправді йдеться про духовну єдність партнерів. І в цьому сенсі ми впритул підходимо до індуської філософії сексу, з тієї, втім, суттєвою різницею, що зовсім не треба виснажувати себе багатогодинними сексуальними вправами.

Чи багато сімей можуть похвалитись такими стосунками? 

Чому в разі чудової фізіологічної сумісності та за безумовного оргазму чоловік, не маючи «духовного сексу», нещасливий? Та тому, що настання оргазму у чоловіка відбувається через 2-5 хвилин після початку статевого акту, перетворюючи його на якийсь час лише на біоробота, що діє за закладеною у нього природою програмою. А далі? А далі – смуток і незадоволеність. І думки: «До чого це все?», «Не те!», «Як це все набридло!» тощо.

Наполягаю на тому, що такий секс не можна назвати «зрадою»! Називайте це як хочете: «трахом», «перепихом», але не сексом! Такий «секс» - це «жертва» обставин: склалися зірки так, що сталося, відбулося… То й що? Пам'ять про такий «секс» вивітрюється з чоловічої голови через годину-дві. І переживання коханої жінки з цього приводу чоловікові абсолютно незрозумілі!

Справжня зрада починається задовго до того, як одяг полетів на підлогу.

Ті жінки, які наївно вважають, що зрада – це коли він переспав з іншою, наївно помиляються. Якщо йдеться про справжню зраду, про той справжній секс, який справді має для чоловіка значення, то початок треба шукати за місяць (рік?) до того. 

Насправді чоловік зрадив давно. І це – зрада подумки (читай Дж. Оруелла «1984»). Така зрада більш значуща, оскільки навіть якби й не було жодної іншої жінки, чоловік однаково вже не з вами, ви його втратили і найімовірніше назавжди. 

А коли він від вас піде – це лише справа часу. Та, чесно кажучи, і краще, щоб пішов скоріше. Оскільки далі вже й не життя, а тривале сімейне животіння …

Не судіть чоловіків за випадкові зради, не треба! Не мучте себе тим, що значення не має. Але постарайтеся вловити той момент, коли справжньому, духовному, сексу настав кінець. Зможете?
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:36 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 763
Чому підлітки “цим” займаються?

Все просто – це цікаво, це круто, це приємно, це можливість відчути близькість іншої людини, довести свою любов і, врешті, – “Усі так роблять!” Понад 50 відсотків підлітків розпочали статеве життя у віці 14-16 років. Серед наслідків – небажана вагітність, інфекції, які передаються статевим шляхом, включаючи ВІЛ СНІД. Захворювання на сифіліс та гонорею за останні 10 років збільшилися у 10 разів, 15% ВІЛ-інфікованих в Україні становлять особи 15-19 років. 75% вагітностей у підлітковому віці закінчується її перериванням. Офіційна статистика абортів в Україні свідчить про те, що протягом року в нашій країні проводиться від 370 до 450 тисяч таких операцій. За неофіційними даними ця цифра сягає до 1 мільйона. 15% від усіх абортів роблять неповнолітнім. Серед інших наслідків недбалості у підлітковому сексуальному житті – патології при вагітності та пологах, низький рівень здоров’я новонароджених, безпліддя.

Кожен має власні причини розпочати статеве життя. Часто це робиться через тиск (опір одноліткам чи партнерові здатні чинити далеко не всі) та через бажання довести, що вони можуть зробити це не гірше за дорослих. І в сучасних умовах таки важко опиратися бажанню вести активне сексуальне життя, якщо звідусіль атакують заклики це робити – кіно, музика, Інтернет, преса, реклама тощо. Обсяги інформації та легкий доступ до неї мають неабиякий вплив на свідомість.
Захищатися чи ні?

Підлітки зазвичай вважають, що всі неприємності та проблеми виникають у когось іншого, а в їхньому випадку це неможливо. Та й знання про методи контрацепції у них доволі відносні. Дорослим краще серйозно сприйняти статистику Всесвітньої організації охорони здоров’я, згідно з якою середній вік першого сексуального контакту хлопчиків становить 16, 1, а дівчаток – 15, 0 років. Що здебільшого передбачає сексуальне життя підлітків? Перш за все це нерегулярність статевих контактів, недостатня сексуальна освіта, короткочасне використання контрацепції, застосування малоефективних методів запобігання небажаної вагітності, нерегулярні менструації. Окрім того – страх перед батьками та лікарями, вибір контрацептиву, який радять друзі, високий ризик захворювань, що передаються статевим шляхом, наявність декількох статевих партнерів. Про наслідки всього цього романтично налаштовані підлітки звісно ж не думають. Тому такою несподіваною та трагічною для них стає небажана вагітність, адже вона закінчується раннім материнством, та значно частіше – абортом, справжньою психічною та фізичною травмою. А залишені “на згадку” від чергового статевого контакту венеричні хвороби виявляють себе згодом, коли мова піде про справжню, бажану вагітність у шлюбі.

Коли починати інтимне життя – рішення індивідуальне. Але знати про методи захисту потрібно кожному підлітку. Використання контрацептивів свідчить про відповідальність і в жодному разі не перешкоджає сексуальності. Якщо двоє вирішили перейти до статевих стосунків, то й відповідальність має бути спільна – це є безапеляційною ознакою зрілості. Потрібно зрозуміти одне – без контрацепції секс не може бути безпечним.

Стовідсоткову контрацептивну надійність може гарантувати лише утримання від сексу. Це вбереже від небажаних наслідків та дасть можливість з’ясувати наскільки справжніми є почуття між двома, потрібен обраний партнер, чи стосунки є лише короткочасним юнацьким захопленням, яке може залишити небажану вагітність чи хворобу. З віком цінності та інтереси можуть змінитися, а підлітковий максималізм не обернеться неприємностями. Як обійтися безсексу? Існують різні способи – поцілунки та обійми, які здатні дарувати не меншу насолоду, прогулянка вдвох, перегляд фільмів, просто розмови.
Маленький рятівник. Вибір нової генерації

Презерватив є ідеальним методом контрацепції для підлітків. Він відповідає багатьом вимогам, які тінейджери ставлять до протизаплідних засобів: простий та зручний у застосуванні, його можна непомітно носити у сумочці чи кишені і завжди мати під рукою, щоб використати при потребі. Презерватив недорогий, отже, підліткових кишенькових грошей цілком вистачає, а його купівлю легко приховати від дорослих. Презерватив можна без проблем придбати у будь-якій аптеці та використати негайно (без консультації у спеціаліста).Не забуваймо, що саме в підлітковому віці сексуальні відносини імпульсивні, непередбачувані, не сплановані, – це справжній вир почуттів та шалений потік емоцій. Спеціалісти пояснюють таку поведінку як транзиторну сексуальність (тобто, ту, що минає). Якщо у дитини до 10-12 років не сформований своєрідний психологічний бар’єр (супротив) ранньому початку статевого життя, то перший статевий контакт у підлітковому віці неминучий. Щастя, якщо це відбудеться із застосуванням презерватива. До речі, згідно зі статистичними даними, від 10 до 30 % підлітків надають перевагу презервативу як методу контрацепції. Головне навчитися правильно використовувати презерватив і зрозуміти, що такий контрацептив є абсолютно нормальним.

Здавалося б, переваги очевидні. Але серед тінейджерів досить поширена негативна думка щодо презерватива. Особливо непримиренними тут виступають деякі дівчата, які рішуче відмовляються мати справу з цією “гидотою”. На жаль, тут нашим “наївним ідеалісткам” ще далеко до їхніх американських та європейських ровесниць, які, виховані в дусі збереження статевого здоров’я, не визнають жодного ризику під час сексу. Їхня б воля, одягли на своїх коханих хлопців і по декілька презервативів! Жарти жартами, але, можливо, наші підлітки змінять свою думку щодо презервативів, якщо уявлятимуть реальність та рівень небезпеки.

У дівчат ще не сформовані природні механізми захисту від інфекцій, які діють в організмі здорової жінки. До 20-ти років слизова піхви тонка та легко ушкоджується, захисної змазки підчас статевого акту виробляється недостатньо. В цьому віці організм повністю відкритий для статевих інфекцій як у дівчат, так і в хлопців. Останні, до речі, часом припускаються поширеної помилки. Ось типовий хід думок деяких юнаків: “Навіщо мені остерігатися при випадковому статевому зв’язку? То її проблеми. Я буду турбуватися про це, займаючись сексом з коханою людиною”. Ми можемо лише здогадуватися, який набір захворювань “подарує” такий партнер своїй юній супутниці. Найважче підліткам усвідомити, що в сексі немає “чужих” проблем, тому кожен, переймаючись здоров’ям свого партнера, турбується і про власне. Отож, варто розглядати використання презерватива як турботу один про одного і прояв справжньої довіри. Така позиція допомагає глянути на презерватив не як на “вбивцю задоволення”, а як на мовчазний знак взаємної поваги.
Все буде ОК!

Саме так кажуть лікарі, рекомендуючи оральні контрацептиви (ОК). Такий різновид контрацепції є доволі популярним серед дівчат-підлітків. До складу протизаплідних таблеток входять синтетичні жіночі статеві гормони (естроген та прогестин). Ці гормони схожі на ті, які виробляються у жіночому організмі. Принцип дії таких препаратів простий: комбінації гормонів блокують овуляцію (вихід зрілої яйцеклітини) і запліднення не відбувається. Ставлення до протизаплідних таблеток у нашій країні часто є досить упередженим. Тому варто згадати, що клінічні спостереження і досвід країн Східної Європи та США довели: оральні контрацептиви є найбільш ефективним методом запобігання небажаної вагітності серед здорових дівчат і підлітків. Це єдиний метод, наближений до 100 відсоткової гарантії за умови щоденного прийому.

Сучасним препаратам властиве таке поєднання компонентів, що протизаплідний ефект досягається за мінімального впливу на рівень природних гормонів жінки. Існують суворі вимоги до новітніх гормональних засобів: висока ефективність у мінімальній дозі, нешкідливість для здоров’я, простота у застосуванні, збереження фізіології та психології сексуального життя, цінова доступність.

Сьогодні жінки використовують вже третє покоління оральних контрацептивів, неодноразово протестованих. Існує велика кількість таких препаратів для підліткового віку. Оптимальним варіантом є комбіновані низькодозовані гормональні контрацептиви, які практично не шкідливі для організму.

Альтернативою комбінованим естроген-гестагенним препаратам є група чистопрогестинових контрацептивів. Вони не містять естрогенного компонента і складаються з мікродоз синтетичних гестагенів. А перевагою цих препаратів є дуже низька кількість ускладнень з боку серцево-судинної системи, печінки, процесу згортання крові – тобто тих, які викликані естрогенами. Ці контрацептиви придатні для жінок, які не можуть використовувати КОКи через певні захворювання.

Оральні контрацептиви – дуже надійний засіб, що добре переноситься. Але підлітки часто помилково вважають, що лікарі призначають таблетки лише дорослим. Напевно, ця думка сформувалася ще в ті часи, коли вважалося, що “порядні дівчата до гінеколога не ходять”. Сьогодні в більшості спеціальних консультативно-лікувальних закладів дівчатка-підлітки можуть отримати реальну допомогу спеціалістів і дізнатися, що протизаплідні таблетки є найкращим методом контрацепції для осіб їхнього віку. Але приймати оральні контрацептиви можна лише за рекомендацією медичного спеціаліста. Лікар повинен врахувати стан здоров’я дівчини, її спадковість, інтенсивність статевого життя тощо. Тому не дивно, що пацієнткам-ровесницям можуть бути призначені різні препарати.

Напевно кожна дівчина чула про чудові протизаплідні таблетки, але навіть гарно обізнані підлітки не поспішають розпочинати гормональну контрацепцію. Чому? Тому що огляд лікаря у цьому випадку неминучий. Зрозуміло, що не в кожній районній жіночій консультації чи на фельдшерсько-акушерському пункті раді зустрічі з сексуально активними підлітками. Зрозуміло, що цілеспрямовану допомогу можуть надати лише у спеціалізованих центрах. У жодному разі не можна обирати оральні контрацептиви керуючись порадами подруг, хлопця, аптекаря чи рекламою! Наслідки випадкового вибору можуть бути абсолютно непередбачуваними, тому не варто ризикувати.

Протизаплідні таблетки допомагають вирішити проблеми зовнішнього вигляду, зокрема, допомогти боротися із такими явищами, як прищі, вугрі та різноманітні висипання на обличчі, що частенько надокучають юним леді. Не таємниця, що стан шкіри в організмі, який росте, визначається дисбалансом гормонального фону, тих самих гестагенів та естрогенів. І протизаплідні таблетки його збалансовують. Варто згадати і про оздоровчий вплив таблеток на менструальний цикл. У більшості дівчаток-підлітків спостерігаються різноманітні порушення менструального циклу (нерегулярні, болючі, тривалі чи затяжні “місячні”). На фоні прийому комбінованих оральних контрацептивів “місячні” стають регулярними, неболючими та з незначною крововтратою.

Як і будь-який інший засіб контрацепції (або будь-які медичні препарати, навіть зовсім прості), протизаплідні таблетки рекомендуються не всім. Існують важливі обмеження в їх застосуванні. Гормональні контрацептиви – це не “ідеальний метод для підлітків”, а “ідеальний метод для здорових підлітків”. Крім загальновідомих протипоказань до застосування протизаплідних таблеток (хвороби печінки, крові, судин, підвищений артеріальний тиск), у підлітків додаються ще й інші, специфічні для їх віку, “молодіжні” проблеми. По-перше, гормональні контрацептиви можуть приймати лише дівчатка, у яких вже сформувався менструальний цикл, а з часу першої менструації минуло принаймні два роки. По-друге, доза препарату розраховується на масу тіла, тому протизаплідні таблетки не призначають дівчаткам, нижчим 150 см і з вагою меншою 42-43 кг. Серйозним недоліком протизаплідних таблеток стає те, що вони не захищають від інфекцій, які передаються статевим шляхом. Саме серед хлопців та дівчат, які рано розпочали статеве життя, поширені гонорея, трихомоніаз, хламідіоз, сифіліс, СНІД та інші хвороби, яких сьогодні нараховується більше тридцяти. Чимало з них мають прихований перебіг, проходять безсимптомно і даються взнаки через багато років, адже залишаються невиявленими і нелікованими.

“Згідно з порадами популярного журналу вживаю протизаплідні таблетки,” – зізнається 16-річна дівчина. – “Звісно, це краще, ніж незапланована вагітність і аборт. В інструкції наголошується, що приймати їх можна лише під наглядом лікаря. Але куди я можу піти?”

Така розгубленість є доволі поширеним явищем. Потрібно дати зрозуміти підліткам, що вони можуть і повинні звертатися по допомогу до кваліфікованих спеціалістів акушерсько-гінекологічної служби. І нарешті забути про те, що обговорення сексуального життя є забороненою темою, адже ігнорування цих питань часто призводить до тяжких наслідків. Сьогодні можна звернутися до медичних спеціалістів, які проходять навчання у рамках проекту “Разом до здоров’я”. Це п’ятирічний проект, що реалізується в Україні протягом 2005z2010років за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID). Основна його мета – сприяння покращенню здоров’я чоловіків, жінок, збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’і. Проект використовує у своїй діяльності інноваційний, системний підхід для зниження рівня абортів, незапланованих вагітностей та захворювань, що передаються статевим шляхом. У центрах “Разом до здоров’я” в легкій і доступній формі підліткам дадуть максимально повні відповіді на запитання про контрацепцію. Спільно з фармацевтичними компаніями у центрах визначено “пакет контрацептивів”, який включає широкий спектр засобів за доступними цінами. В аптеках, які мають у наявності контрацептивні засоби з “пакету контрацептивів”, а також в медичних установах, де працюють фахівці з планування сім’ї, розміщено спеціальний логотип, який можна легко впізнати і звернутися туди. Побачивши його підлітки мають знати, що тут їм допоможуть, проконсультують.
Я кажу – ні!

Слово “Ні” – коротке та рішуче – це завжди єдиний метод контрацепції, що гарантує стовідсоткову надійність. Сказавши “Ні” ранньому статевому життю, одночасно вирішується проблема небажаної вагітності, захворювань, що передаються статевим шляхом, фізичних та душевних страждань. Але варто зазначити, що обговорити плюси утримання, як і інші питання сексуального життя, краще до початку статевого дозрівання.

Водночас, рішуче “Ні” не обмежує розвиток сексуальності, а навпаки, збагачує досвід альтернативними формами спілкування, підготовлює свідомість до прийняття важливих рішень, що є гарантією здоров’я та безпечного майбутнього.

Рішуче “Ні”, сказане сьогодні, не означає відмову від статевого життя назавжди, проте дає можливість розпочати його гідно, вчасно та безпечно. Розсудливість і обережність у статевих зв’язках та виборі партнера приходить з віком, тому квапитись не варто
 
knopaДата: Неділя, 25.10.2015, 21:51 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 763
А от цікаво: Чи правда що чим там у нас у дівчат тісніше, тим самим вам хлопцям більше задоволення?
 
knopaДата: Вівторок, 03.11.2015, 13:52 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 763
На жаль, мій хлопець думає, що якщо я намокла, то я вже кінчила
 
knopaДата: Пятниця, 06.11.2015, 14:21 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 763
Не так давно у мене стався секс з дівчиною старше мене на 9 років, мені 20 років)) просто супер) тепер мені подобаються дівчата які старші за мене, досвід вирішує все. Вона показала мені інший світ сексу ......
 
OlenkaДата: Середа, 13.07.2016, 00:38 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285
Кінцева Мета ВІд Секу  Отримати Оргазм.
Прикріплення: 5742117.jpg (114.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс Абетка.!
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом