Дівчата, ви надаєте перевагу жорсткому сексу чи ніжному???
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 05.03.2015, 19:23 | Повідомлення # 1 |
| Дівчата, ви надаєте перевагу жорсткому сексу чи ніжному???
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 17.05.2017, 09:37 | Повідомлення # 2 |
| Було в мене 6 хлопців в плані сексу , і ось з всіма було добре але , не було оргазму .Незнала що , робити а от не давно я познайомилась з хлопцем на вечірці , він мені сподобався ми почали цілуватись .В мене були принципи не спати коли мало знайомі . І ось ми з ним поїхали до мене йшло до сексу він зробив перше мені куні після того я полізла до його сама , я ніколи не відчувала ні з ким такого кайфу як з ним , це було майже півночі по паро разів я просто насолоджувалась і у мене був оргазм , я відчула як це класно .От незнаю чому так всі хлопці були нормально , а цей просто шикарно напевно тому що , це був жосткий секс .Анон
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.06.2018, 16:41 | Повідомлення # 3 |
| Мій хлопець не хоче жорсткого сексу зі мною. Він каже, що в мене занадто ангельська зовнішність. Переконаний, що кучеряві блондинки з блакитними очима, не можуть хотіти, щоб їм всадили по саме не хочу. Вважає, що я сміюся над ним, коли пропоную щось більш жостке.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.09.2018, 17:58 | Повідомлення # 4 |
| Мій хлопець дуже ніжний і романтичний, а я от навпаки, люблю жорстокість. Під час сексу і не тільки. Прошу його мене лупити по попі і по обличчю і хапати за волосся (дико збуджує). Він все це робить саме так, як мені подобається. І буквально недавно під час статевого акту він попросив мене вкусити його за руку. Сильно вкусити. Його це возбудило ще сильніше, а я від цього прохання ще й кінчила з урахуванням того, що довести мене до оргазму дико складно. Ви не уявляєте, як приємно таке почути :)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 20.10.2018, 20:01 | Повідомлення # 5 |
| Мої хлопець боїться трахать мене грубо, каже що сильно боляче може зробити, тому що я маленька і худенька. а так хочеться
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 26.01.2019, 12:22 | Повідомлення # 6 |
| А чи правда говорять, що дівчата обожнюють грубий секс? Я от свою люблю і хочу приносити лише ніжність) Підскажіть будь ласка...
Звісно я не жінка, тому скажу тільки те що помічаю. Секс починається саме "в голові". Якщо жінка бачить в тобі справжнього чоловіка, якому може довіритися, то вона буде готова на жорсткий секс, навіть якщо до того практикувала лише "ваніль" . Ну а друге, треба вміти спостерігати. Кожна дама індивідуальна і грубість в сексі теж поняття відносне. Головне, щоб це приносило кайф обом, тоді буде все ок.
Канєшно, що любим! Тільки про ніжну прелюдію не забудь
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 24.02.2019, 12:02 | Повідомлення # 7 |
| Тільки з одним чоловіком відчувала себе останньою шлюхою, зі своїм чоловіком. У нас з ним не секс, а справжнісінька тваринна їбля. Те, що зі мною відбувається в цей момент, не описати. Демон.. Дика пристрасна їбля з плювками, киданням один одного, кусанням, ляпасами, обзиванням і грубощами. Це повна жесть. Справжня звірина сутність, пристрасть і задоволення.. В інший же час у нас любов і ніжність. Визнаю тільки такий "секс". І навіть не можу уявити, як я буду жити без цього, якщо раптом у нас з чоловіком щось піде не так...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 23.07.2021, 13:49 | Повідомлення # 8 |
| ....Жесткий секс. Когда мышцы избыточно напряжены это приводит к недостатку кислорода и полезных микроэлементов, соответственно снижается питание ткани. А что будет без питания? Правильно, ничего не будет, у организма не будет ни сил, ни возможности что-то чувствовать, ему бы выжить.. И чтобы почувствовать удовольствие и расслабление, сначала нужно очень сильно напрячься и почувствовать боль в определенных моментах. Потому что боль еще и голову отключает, и мысли, которые терзали человека в течении дня, уходят. Любители жесткого массажа знают о чем я сейчас пишу...
|
|
| |