MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дослідження на рахунок жіночого оргазму
Дослідження на рахунок жіночого оргазму
OlenkaДата: Вівторок, 31.03.2015, 21:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Жіночий оргазм свого роду є річ-загадка. У той час як хлопці можуть отримати оргазм навить якщо трохи сонні, голодні ітд.(в жінок таке не приходить).

Еротичні думки є ключем до оргазму
 Жінки постійно твердять, щоб досягти оргазму потрібно брати участь у прелюдіях. (еротичні думки). Це багато що пояснює про неймовірну популярность фільму п'ятдесят відтінків сірого. Так що наступного разу, коли ти спиш і виникають проблеми при отриманні оргазму, починай думати про пошлі речі!  Ви можете думати про що завгодно, і ніхто не буде судити вас, тому що ніхто не буде знати.



Розмір пеніса може грати роль
Вибачте хлопці - але розмір пеніса має значення, принаймні в деяких випадках. Втім, багато жінок мають різні уподобання і різні погляди що до цього. Але без сумніву з великим пенісом лекше досягнути оргазму!


Розмір вашого клітора 
Раніше в цьому році дослідження показало , що жінки, які мали проблеми з оргазмом мали невеликий клітор, який був розташований глибше у піхві. Так що, не тільки розмір статевого члена,має значення, іноді це може бути також розмір клітора. Так як багато жінок можуть мати оргазм тільки від стимуляції клітора, це мало б сенс, якщо клітор важче знайти, то логічно що отримати оргазм буде складніше.


Прикріплення: 5676953.jpg (20.3 Kb) · 7986854.jpg (16.0 Kb) · 6263173.jpg (15.3 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 10.05.2016, 13:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
20 речей про жіночий оргазм
Оргазми також різноманітні, як і самі жінки

Оргазми не дуже добре вивчені, проте є деякі основні керівні статистичні дані, які можуть допомогти розібратися в різноманітності їх. Середина життя криза чи ні, це досить корисно дізнатися про жіночий оргазм.

Аноргазмія

Аноргазмія є недостатньо вивченою стану визначаються як нездатність досягти оргазму і це відбувається приблизно у 10% жінок. А це може означати, що жінка ніколи не відчувала оргазму, це може також означати, що вона не змогла відчути оргазм останнім часом.

Статевого акту оргазми

З тих, кого може випробувати оргазм, мабуть, лише близько третини жінок регулярно відчувають оргазм під час вагінального статевого акту.

Спілкування + стимуляції клітора оргазм

Крім того, з тих, хто здатний випробувати оргазм через вагінальний статевий акт, ще третина вимагають, крім того, ступінь ручній стимуляції.

Стимуляції клітора

Крім того, приблизно третина жінок, які можуть випробувати оргазм зробити шляхом ручної стимуляції в спокої або при специфічних обставинах.

Секс і прелюдії

Якщо чоловік витрачає 21 хвилин або більше прелюдії, ніж жінки, набагато більш імовірно, щоб оргазм до 9/10 жінок досягає оргазму в кінці кінців. Хоча це залежить від жінки, деякі, можливо, буде потрібно всього одна хвилина, іншим більше години.

Стимуляція грудей

1 з 100 жінок може випробувати оргазм тільки від стимуляції грудей.

Вік і оргазми

Оргазм, мабуть, стає краще з віком, це стає легше для їх досягнення, а також. Жінки знають їх тіла краще, мати більше впевненості, більше досвіду і більш правоподобны для того, щоб допомогти собі.

Точка G і його місцезнаходження (або існування)

Такий недостатньо вивченій темі ще зрозуміло, що деякі області жіночих статевих органів мають велику щільність відповідних нервових закінчень, що ведуть до припустити існування G-плями може знайти місце, що б зробити його простіше для жінки, щоб досягти оргазму, хоча, мабуть, місця розрізняються і його існування досі залишається предметом обговорення, деякі групи кажуть, що вона існує, інші кажуть, що це не так. Це думка про те, що вона розташована на верхній стінці піхви і має злегка шорсткою текстурою, ніж на околицях.

Більш сміливих жінок

Жінки, які користуються оригінальністю та різноманітністю в сексі більше шансів досягти оргазму. Різних позицій, видів сексу і типи параметрів, все це впливає на ймовірність досягнення оргазму. Різноманітність-це теж показник часу, витраченого на підлозі, що збільшує різноманітність.

Інтим і секс

Довіра і близькість, що більшість жінок відчувають при тривалих відносинах може допомогти поліпшити сексуальне життя і частоти оргазмів. Жінки, які є більш впевненими в собі, також більш імовірно, щоб досягти оргазму.

Скільки оргазмів може випробувати жінок

У деяких жінок спостерігається понад 30 оргазмів через одну сесію.

Довжина жіночого оргазму

Згідно з дослідженнями, жінки отримують оргазм в середньому від 6 до 10 секунд, хоча деякі жінки стверджують, що відчувають оргазм набагато довше. Інше дослідження стверджує, що жіночий оргазм в середньому триває протягом 20 секунд. Тривалість оргазму варіюється час від часу.

Час, необхідний для оргазму?

За даними досліджень, це займає більше часу для жінки, щоб досягти оргазму, ніж чоловіки, і більшість жінок потребують як мінімум 20 хвилин сексу. Існує ряд методів, щоб продовжити дію для чоловіків.

Участі мозку

Більшість оргазм пов'язаний з діяльністю в області малого тазу, і більшість людей втрачають тимчасово деякі когнітивні функції після оргазм , деякі навіть втрачають свідомість. Дослідження в 2009 році знайшли, що під час оргазму багато ділянок мозку не діють, ділянки, що відповідають за, наприклад, емоції. Климаксы у чоловіків значно важче виявити, так як вони дуже короткі за тривалістю. Крім того, жіночий мозок відключає деякі області, які включають самоконтроль і в результаті часто жінки кричать і робити те, чого вони зазвичай не роблять під час оргазму. Під час оргазму організм виробляє в 4 рази нормальну кількість гормону окситоцину, який вважається цільовим та соціальним гормоном, люди повідомили, щоб бути в любові були протестовані на більш високий рівень окситоцину. Ссавці яких були вводили окситоцин також повідомлялося, щоб показати материнської риси.

Гени і оргазми

За даними досліджень, близько 45% персистенції і частотою оргазмів може бути аж до генів.

Технологія оргазм

Ігноруючи вібратори і чарівні палички, імплантант в хребет людини може активний оргазм при натисканні кнопки, це називається "оргазмотрон". Наука не одержує краще, ніж цей!

Перший оргазм

Трохи менше половини оргазми жінки відчувають у США за допомогою мастурбації середній вік для першого досвіду 18.

Головний біль як привід відмовитися від сексу

Трохи менше половини постійних головних болів страждають жінки мали свою біль пом'якшені за рахунок оргазму. Час для чоловіка відчути, як лікарі.

Симулюють оргазми

Близько 70% американських жінок симулювали оргазм.

Лесбійський секс, Лесбі оргазми

Дослідження показують, що в той час як 78% жінок відчувають оргазм з партнерами-жінками в більшості, коли, в той час як тільки 55% відчували оргазм з чоловіками.

Жіноча еякуляція

3/5 жінок відчуває якісь еякуляції, в той час як 10 відсотків стверджують, силове рясне сім'явиверження.

Категорії: Секс
 
OlenkaДата: Неділя, 14.08.2016, 18:36 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Я незаймана, мені 19. Боюся сексу тільки через те, що можу безглуздо виглядати під час оргазму ((((
 
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 13:33 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Розумовий процес знижує силу оргазму



Якщо ти багато думаєш про сторонні речі, займаючись сексом, то знай - ти одержуєш набагато менше задоволення, чим повинен. Думати потрібно на роботі й у звичайних ситуаціях, у сексі краще почувати, а не мислити.

Звичайно, ти переживаєш про те, чи одержує задоволення твоя партнерка, про те, як би не зробити боляче дівчині. Однак всі ці думки заважають тобі. Підсумок - мінімум задоволення при максимальних проблемах.

Учені рекомендують розслабитися й одержувати задоволення - партнерка відчує твою пристрасть і буде розслаблюватися разом з тобою. Дійсний мачо й приємний протилежній підлозі тим, що його головний рушій - пристрасть, а не розумовий процес.
Прикріплення: 4644029.jpg (15.4 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 19:48 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Знайшла для себе "чарівне слово". Завжди, коли потрібно швидко кінчити про себе "трахай мене, сука", звучить жахливо, але варто мені вимовити цю фразу, оргазм настає моментально
 
OlenkaДата: Вівторок, 14.02.2017, 23:13 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Раз вже пішла тема про незвичайні оргазми. Моя дівчина досить
забавно кінчає. У неї дуже чутливе тіло, тому доставити оргазм
навіть пальцями не складно. Щоразу, кінчаючи, вона хапає мене
сталевою хваткою і починає несамовито ржати. Такий живий,
заливний сміх рідко взагалі зустрінеш. Просто уявіть, що партизана
катують лоскотом. І так кожен, мать його, раз!
 
OlenkaДата: Середа, 15.03.2017, 11:09 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Хлопців, допоможіть! Вообщем зустрічаюся з хлопцем, він у мене другий. І як у багатьох дівчат буває, не отримую оргазм. Але по суті мене це не парить, коли трапиться тоді й добре. Мені подобається сам процес і без оргазму. Момент фізичної близькості з коханим.
АЛЕ! Я дура сказала йому про це! І тепер сексу хана. Він збожеволів на тому, що він нуль! Ця людина просто не розуміє, що таке в природі існує. Просто не допускає можливості. Походу в мозку заклався стереотип, що секс для оргазму. Постійно дорікає типу: "так тобі ж похер, ти не кінчаєш. Знайди собі трохи краще, щоб ти не імітувала!" Яка маячня, я втомилася просто йому пояснювати. Зациклений ...
 
OlenkaДата: Субота, 01.04.2017, 20:28 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Мені дуже подобається, коли мій хлопець робить куні і при цьому пестить пальцями мене "всередині". А от від звичайного руху пальцями там я мало чого приємного відчуваю, хоча вагінальний оргазм при сексі відчуваю стабільно. І коли він мені робить просто куні, я взагалі нічого не відчуваю. Зате якщо поєднувати пальці і язик - оргазм приходить через 5 хвилин.
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.04.2017, 09:31 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Знайшов підхід до дівчини, яка не відчувала оргазму від чужих рук, фалічних органів і так далі (при наявності деякої кількості партнерів). Всім напевно відомо, що лише 20% дівчат відчувають вагінальний оргазм, на противагу якому існує кліторальний, який дівчина досягти може і сама (звідси і з'являються всякі історії на подобу: Перепробувала купу хлопців, ні з одним не можу кінчити.) 
Так от ми з моєю улюбленою знайшли вихід. Наверняка кожен з вас чув що таке точка G, так от стимулюючи ту саму точку двома пальцями, а саме вставивши пару пальців у вагіну і "натираючи" верхню стінку, поєднуючи це зі стимулюванням клітора язиком, у нас вийшло вперше отримати задоволення вдвох.
 
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 09:18 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Свій перший оргазм в першу шлюбну ніч я отримала в номері люкс дорогущого готелю в центрі міста, лежачи в джакузі з розсунутими ногами під струменем води, з членом новоспеченого чоловіка в роті. Це було незабутньо.
 
OlenkaДата: Пятниця, 12.05.2017, 09:09 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
Немає ніякого бажання займатися сексом із чоловіком
Секс триває не більше 2 хв
Ніякого задоволення не встигаю відчути, інколи біль відчуваю, засовує насухо...
Раніше було 2-3 рази за ніч, все було більш менш норм, зараз 1 раз і спати, він спить задоволений, про мене і не думає.
Я йому нічого не кажу, боюсь обідити, тай соромно.
Як я заздрю тим дівчатам які відчувають оргазм, я елімінтарного задоволення не відчуваю...
Анонімно будь ласка
Знаю ваші поради мені не допоможуть, просто виговоритись хотілося
 
OlenkaДата: Понеділок, 15.05.2017, 09:20 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Мені 17років а моєму хлопцю 25. Він у мене перший. Тільки з ним я не получаю ніякого кайфу. Взагалі нічого не получаю. Я йому наважилась сказати, а він сказав, що я у всьому винна і в мене такий організм. Чому я така неправильна? Що зі мною не так? Тільки без шуточок...
Анонімно будь ласка...


Кидай ти цього придурка неопитного , який даже дівчину не може в свої 25 задовільнити і спихає всю вину на неї!!! Воно тобі треба? Я розумію любов і всі діла, но світ не зійшовся лиш на ньому, буде в тебе класний пацан який розумітиме тебе і буде прислуховуватися до тебе....а цей який зараз у тебе просто самовпевнений в собі і думає що вся проблема в тобі...не звертай на це увагу і пошли його куда подальше!!! Ну а якщо сильно його любиш то сядьте і поговоріть про цю проблему, попробуйте різні пози, місця,рольові ігри,може ще не все втрачино
 
OlenkaДата: Середа, 24.05.2017, 09:12 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Не можу отримати оргазм, поки не підніму ноги. обов'язково повинна це зробити, тоді напружується прес, і "там" під час куні або мастурбації стає набагато чутливіше ..
 
OlenkaДата: Середа, 24.05.2017, 09:26 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Некоторые девушки пишут, что не испытывают оргазм. Я не понимаю как это. У меня было не много половых партнеров (~13), большинство из которых предупреждали, что не испытывают оргазм. В итоге (либо мне на удачу, либо по волшебству) каждая девушка испытала это прелестное чувство. Я не могу представить секс без оргазма партнера: наслаждение в тот момент, когда вы уже на пределе, идет "гонка" в которой должен выиграть мужчина. Почувствовать когда девушка полностью напряжена, возбуждена,это мгновение когда уже чувства захлебывают ее с головой и миг, когда у нее все тело замирает, и падает\расслабляется в изнеможении от пройденного пути. Кайф чувствовать, что именно ты доставил человеку такое наслаждение, от которого порой они ходить не могут 30-40 минут. Для меня это главное в сексе.
 
OlenkaДата: Субота, 03.06.2017, 19:24 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285
Поза заді але обов'язково на макс прогнути спину оператися на лікті. (без прогинання нічого не варто)

Лежечи на животі головою в подушку при цьому лягти на руку так щоб могла торкатис клітора.

Партнерка зверху сама регулює темп. При цьому не без участі клітора.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дослідження на рахунок жіночого оргазму
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом