MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дослідження на рахунок жіночого оргазму
Дослідження на рахунок жіночого оргазму
OlenkaДата: Вівторок, 31.03.2015, 21:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Жіночий оргазм свого роду є річ-загадка. У той час як хлопці можуть отримати оргазм навить якщо трохи сонні, голодні ітд.(в жінок таке не приходить).

Еротичні думки є ключем до оргазму
 Жінки постійно твердять, щоб досягти оргазму потрібно брати участь у прелюдіях. (еротичні думки). Це багато що пояснює про неймовірну популярность фільму п'ятдесят відтінків сірого. Так що наступного разу, коли ти спиш і виникають проблеми при отриманні оргазму, починай думати про пошлі речі!  Ви можете думати про що завгодно, і ніхто не буде судити вас, тому що ніхто не буде знати.



Розмір пеніса може грати роль
Вибачте хлопці - але розмір пеніса має значення, принаймні в деяких випадках. Втім, багато жінок мають різні уподобання і різні погляди що до цього. Але без сумніву з великим пенісом лекше досягнути оргазму!


Розмір вашого клітора 
Раніше в цьому році дослідження показало , що жінки, які мали проблеми з оргазмом мали невеликий клітор, який був розташований глибше у піхві. Так що, не тільки розмір статевого члена,має значення, іноді це може бути також розмір клітора. Так як багато жінок можуть мати оргазм тільки від стимуляції клітора, це мало б сенс, якщо клітор важче знайти, то логічно що отримати оргазм буде складніше.


Прикріплення: 5676953.jpg (20.3 Kb) · 7986854.jpg (16.0 Kb) · 6263173.jpg (15.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 14.07.2017, 18:42 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4515
Я дівчина. 27 років. За дев'ять років статевого життя з одним партнером, жодного оргазму. Хоча секс завжди бомбезний. Життя - біль...
Будь ласка анонімно....
І класних вам оргазмів народ...
 
OlenochkaДата: Середа, 30.08.2017, 20:25 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4515
А ось що кажуть досвідчені дівчата :


Цитата
Пам'ятаю, як я хотіла, мріяла і чекала свій перший секс. Оргазм я вже вміла отримувати сама, часто був сквірт. І я думала, що якщо мені одній
так класно, то з хлопцем буде нереальний кайф. Трапився секс, боляче
мені взагалі не було, після того як він увійшов, я думала: "Де, де ж мій
нереальний оргазм", а після сексу подумала: "ММДА, і заради цього я
епіляцію робила: '(" Шукати іншого хлопця не хотіла, зустрічалася з
першим рік, трахав мене, бувало, й по три рази на день, але з ним до
оргазму я так і не наблизилася. Було вже 8 хлопців, ні з ким не кінчила,
все сама, все сама. Правда, був один досвідчений чоловік, 38 років, і
він за дві години абияк дотягнув мене до оргазму, але оргазм був такий
слабенький, що не вартував витраченого часу, я сама себе за 10-15 хвилин
в сто разів краще трахну і закінчу.
Прикріплення: 0145401.png (215.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.09.2017, 19:05 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4515
Не звалюй відповідальність за відсутність оргазму на МАЙБУТНЬОГО СВОГО хлопця. В нього роль звісно головна, але він може створити лише умови
для цього. Це нормальне явище, 30% жінок не відчувають оргазму. Тим
більше якщо секс не регулярний. Але після родів будeш отримувати. Якщо
повeзe то і сквірт.
Оргазм не відчуєш, якщо для нього нема енергії.
Потрібно концентрувати свою увагу на відчуттях при стимуляції статевих органів,а не на своїх думках.
Переживання, негативні емоції, комплекси, самоконтроль, скованість, а також надто
велике бажання відчути оргазм - це все в мінус.

Прикріплення: 1421794.jpg (16.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 29.09.2017, 17:26 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4515
Найкрутіший оргазм - коли він у мене кінчає, а потім трахає пальцями, поки з мене витікає його сперма. В ідеалі - дає її злизати зі своїх пальців.
 
OlenochkaДата: Середа, 11.10.2017, 17:24 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4515
Під час інтимної близькості, нехай партнер для початку повільно пестить клітор і область навколо нього. Коли піхву досить зволожиться, можна
переходити до статевого акту. При цьому вибирайте пози, які дозволяють
додатково стимулювати точку G. Наприклад, підійде позиція, коли партнер
знаходиться позаду.


Вже багато років ведуться суперечки про те, який вид оргазму краще. Не варто зациклюватися на цьому питанні, адже
будь-який оргазм гарний. Адже переживається оргазм в першу чергу в
мозку.
Але трапляється, жінка не може випробовувати оргазм при аномалії розвитку полових органів. Це вроджений дефект і найчастіше,
його видно при огляді в гінеколога. Тому, якщо ви ніколи не
випробовували оргазм або зненацька перестали, найкраще звернутися
спочатку до гінеколога. Потім, можливо, до сексопатолога,
психотерапевтові або психологові.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 07.11.2017, 16:00 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 4515
Знайшов підхід до дівчини, яка не відчувала оргазму від чужих рук, фалічних органів і так далі (при наявності деякої кількості партнерів). Всім напевно відомо, що лише 20% дівчат відчувають вагінальний оргазм, на противагу якому існує кліторальний, який дівчина досягти може і сама (звідси і з'являються всякі історії на подобу: Перепробувала купу хлопців, ні з одним не можу кінчити.) 
Так от ми з моєю улюбленою знайшли вихід. Наверняка кожен з вас чув що таке точка G, так от стимулюючи ту саму точку двома пальцями, а саме вставивши пару пальців у вагіну і "натираючи" верхню стінку, поєднуючи це зі стимулюванням клітора язиком, у нас вийшло вперше отримати задоволення вдвох
 
OlenochkaДата: Субота, 24.02.2018, 12:35 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 4515
Я дівчина. Під час оргазму в мене бризкають сльози з очей, я не можу нічого з цим вдіяти. Хлопець іноді лякається, виглядає це як істеричний плач - сльози і крики. Такий собі у мене "сквірт-ні-звідти"
 
OlenochkaДата: Середа, 26.09.2018, 22:51 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 4515
Немає нічого краще дівчини, яку довів до оргазму. 
Я сам був в шоці ... До неї нереально було доторкнутися. Її тіло неймовірно реагувало на дотик, не кажучи про дотик до статевих органів. Вона звивалася як риба, що потрапила на берег, якщо я хоч пальцем її чіпав. А якщо подути ... Вона ніби відчувала кожен подих, звивалася, стогнала. Тривало це хвилин 30. А потім вона взагалі вафлею стала) лежить ніяка, засинає ... Я її такою ніколи не бачив. 
Тепер я знаю як це, добре попрацювати над дівчиною. 
Бажаю всім довести своїх дівчаток до подібного :)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.11.2018, 22:38 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 4515
За майже два з гаком роки відносин бачив сквірт у коханої один раз. Я маю на увазі коли фонтан рідини прям б'ється назовні. Коли це сталося, вона мало того, що облила мене так і весь диван! Вообщем вона відразу зробила таке винувате обличчя, ну а я вирішив підіграти схопив її за шию і почав тикати в мокре місце зі словами "хто це наробив". З тих пір таких явних струменевих оргазмів від неї я не бачив
 
OlenochkaДата: Середа, 14.11.2018, 22:45 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 4515
Я дівчина. Заміжня. Прекрасний секс, доставляє масу задоволення. Але з 7 років я відчуваю тільки міотонічний оргазм (Для досягнення такого оргазму, жінки сильно стискають або напружують м'язи стегон, що призводить до виникнення оргазму набагато швидше, ніж при звичайному сексі - Прим. Ред.). В житті мені це аніскільки не заважає. Чоловік не знає про мій маленький секрет.І ще, відчуваю яскравий, тривалий оргазм, тільки якщо фантазую на тему згвалтування, особливо групового. А в житті люблю займатися любов'ю, ніжно і пристрасно.
 
OlenochkaДата: Неділя, 30.12.2018, 14:35 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 4515
Отримувала оргазм тільки під час куні. Заміжня уже 3 роки. Говорила з чоловіком про це, а він каже: "коли відчуваю, як у тебе там щось зжимається, то не можу втриматися". Він закінчує якраз в той момент, коли я тільки починаю відчувати щось приємне. Він старається, стримується декілька разів, але результат залишається таким же - я недотрахана вже три роки. Купувала навіть віагру))) але побоялась давати цілу таблетку. Випив половину - не взяло, все було як і раніше. До того ж секс у нас із однією палкою і максимум 2 рази на тиждень. Але мені мало. Може б і вистачало, якби я отримувала бурхливий оргазм. А так я навіть не знаю як це. І в ліжку я активна, проявляю ініціативу... що робити??
 
OlenochkaДата: Четвер, 16.05.2019, 09:26 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 4515
Цитата
Шановне панство, раз пішла така гулянка, то хочу вам розказати про жіночий оргазм.Хто в курсах, той можливо черпне щось нове для себе, а хто ні, то читайте уважно. Ітак почнемо. Що таке Оргазм? Оргазм - це кульмінація збудження при статевому акті або мастурбації, який супроводжується скороченням м'язів у тазовій зоні.
Види оргазму ділять по походженню, локалізації, продовженню та інтенсивності.
-по походженню бувають коітальний, тобто оргазм трапляється під час статевого акту. Також є екстракоітальний, коли феєрверк трапляється під час сну, мастурбації, петингу , сжиманню  м'язів бедер, випадковий.
-по локалізації - тобто оргазм трапляється при стимуляції клітора або вагіни, але це не означає, що він ділиться на кліторальний і вагінальний, центр один-це клітор, просто географія різна.
-по продовженню все просто :короткочасний, затяжний, однократний, багатократний
-за інтенсивністю ще простіше - сильний, умірений та слабкий.
Фази оргазму :
-збудження, тут присутня прелюдія, але потрібно знати, що контекстом збудження є зручна обстановка, ваш спокій, поведінка партнера. Ніхто не захоче, щоб секс був, коли є стресова ситуація, є виключення, але зараз не про це.
-плато - якраз тут і є "надломи", якась деталь може збити вам все бажання, особливо думки. Тут навіть можна легко зплутати був той оргазм чи ні, тому що почуття змішані. Наче все ж добре, наче ось-ось але ні, не те.
-оргазм
-розслаблення. Це важлива фаза, від цього залежить подальший секс. 
Справа в тому, що жіночий оргазм не так видно, як чоловічий, тому що не всі знають анатомію жінки. Чомусь ніхто не ділить чоловічий оргазм на простатний, мінетний і т. д. 
Все просто, не потрібно нічого ускладнювати, ділити оргазм жіночий на вагінальний, оральний, кліторальний, анальний. Це все лише способи стимуляції клітора, а клітор є центром оргазму - все!Його нервові закінчення йдуть по стінках піхви.Не діліть себе на правильних та не правильних, бо не отримуєте оргазм від члену, ви просто не хочете працювати над своєю чуттєвістю, пізнати себе і свою фізиологію ,і зручніше буде симулювати оргазм перед чоловіком, чим зізнатись, що не кінчаєте від нього. А це створює масу проблем, бо чоловіки вважають, що раз жінка не кінчає від нього, то вона брєвно, фригідна і ще кучу всяких діагнозів, а головна біда, що жінки справді у це вірять... Не вірте у міфи, які є на просторах інтернету типу магічне дихання матки, професорам сквіртологам, які навчать вас лише одним дотиком довести жінку до фонтану рідини, яка проходить уретрою і є звичайною мочою,а не чарівною рідиною, які виділяють лише обрані, чарівні 11 видів оргазму - немає цього всього!
 
OlenochkaДата: Понеділок, 18.11.2019, 09:41 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 4515
Цитата
Діло може бути в установках, чи справді ти хочеш партнера, а не просто тик - тик,чи звільняєш мозок від думок, що з тобою щось не так. Справа в тому, що мало жінок, які отримують оргазм при проникненні без прямої стимуляції клітора. Потрібно попрацювати над своєю чуттєвістю
 
OlenochkaДата: Пятниця, 24.01.2020, 00:08 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 4515
Якщо оргазм є, то його не помітити досить складно. smile А якщо не помічаєш-значить його чи ні, або він херовый якийсь. :)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 03.02.2020, 10:19 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 4515
Цитата
Разные темпераменты: если партнер хочет секса
больше, чем вы

Вы любите друг друга, но ваша потребность в близости выше, чем у партнера. Как быть в этой ситуации и можно ли разрешить этот непростой конфликт, рассказывает семейный психолог Мишель Вейнер-Дэвис.

Ничего личного

Различия в темпераментах — обычное явление для многих пар. И хотя ваши желания чаще отклоняются, чем вызывают ответное движение со стороны любимого человека, стоит почаще напоминать себе, что это в большинстве случаев никак не связано с потерей интереса к вам. Проблема может заключаться в особенностях физиологии: например, недостатке определенных гормонов. Это могут быть и психологические трудности, которые отражаются на невысокой потребности в близости. Скорее всего, ваш партнер тоже страдает. Ведь и он хотел бы легко давать то, что вам так не хватает, и, со своей стороны, чувствует себя несостоятельным и виноватым. Даже если не говорит об этом.

Будьте внимательны в платонических отношениях

Если вы — мужчина, и у вашей партнерши меньшая потребность в близости, чем у вас, попробуйте окружить ее особой заботой и вниманием. Для многих женщин это напрямую бывает связано с физическим влечением. Постарайтесь делать как можно больше того, что доставляет ей удовольствие и помогает чувствовать себя любимой и защищенной: чаще звоните или посылайте сообщения, в которых говорится, что думаете о ней. Инициируйте совместные выходы в ее любимые места, пришлите в качестве сюрприза цветы.

Весь мой опыт работы с парами позволяет утверждать: внимание — лучший афродизиак

Вы, скорее всего, чувствуете себя отвергнутым и даже преданным. Поэтому на все это захотите мне ответить, что последнее, на что вы сейчас способны, — это нежность и забота. Однако именно это может оказаться ключом к тому, чтобы ваша половина также ощутила влечение. У вас только два пути: отстраниться от партнера, наказывая его холодностью, или, напротив, стать более внимательным. Весь мой опыт работы с парами позволяет утверждать: внимание — лучший афродизиак.

Такая же тактика подойдет, если вы — женщина и хотите, чтобы ваши сексуальные отношения с любимым человеком стали более насыщенными. Жалобы и критика оказывают лишь негативное воздействие. Он, возможно, ничего не отвечает, но чувствует себя виноватым и начинает игнорировать вас не только в сексуальной сфере, но и эмоциональной. Так почему бы не попробовать взглянуть на ситуацию иначе? Постарайтесь быть к любимому человеку добрее. Почаще говорите приятные слова, делайте комплименты, благодарите за маленькие проявления внимания. И не спешите с критикой. Если ситуация затягивается, вы можете начать разговор, но крайне деликатно. И начать важно не с того, что вас перестало устраивать в постели, а поинтересоваться — может быть, его что-то гнетет? Дайте ему знать, что готовы выслушать и оказать поддержку.

Сконцентрируйтесь на другом

Перестаньте инициировать секс и вообще проявлять к этой стороне отношений заметный интерес. Иногда партнеру просто требуется больше времени, чтобы вновь ощутить эту потребность. Дайте ему возможность проявить инициативу первым. Тем более, сделать это будет легче, как только он почувствует, что исчезло давление с вашей стороны. Ваша неожиданная отстраненность и чувство свободы, которую партнер испытывает, способно разбудить желание. Займитесь своими интересами. Скорее всего, вы были так сфокусированы на проблемах в ваших отношениях, что позабыли о собственном мире. Возобновите занятия спортом, чаще встречайтесь с друзьями. Любящий партнер через какое-то время начнет испытывать недостаток вашего присутствия и захочет снова стать полноценной частью вашей жизни.

Оглянитесь назад

Когда вы только познакомились, секс был более страстным и частым? Вспомните, что в тот период особенно нравилось вашему любимому человеку, и попробуйте воспроизвести это.

Женщинам хочется объятий и поцелуев и за пределами спальни, а не только во время секса

Больше прикосновений, не связанных с сексом.
Этот совет адресован мужчинам. Женщины часто жалуются, что партнеры воспринимают прикосновения как часть прелюдии. Женщинам хочется объятий и поцелуев и за пределами спальни, а не только во время секса. Если это похоже на вашу пару — попробуйте быть в этих проявлениях внимательным. Главное, вы тем самым разбиваете сложившуюся модель поведения, в которой один требует, а другой обороняется. Желание обратиться к ее душе имеет больше шансов разбудить ее тело.

Мастурбируйте
Если физиологические конституции не совпадают, ваша половина не сможет всегда исполнять ваши сексуальные фантазии и желания. Отнестись к этому как к альтернативе секса.

Если эти советы не работают — будьте честны

Мой опыт работы с парами показывает: если стороны не находят понимание и остаются в ролях критикующего и защищающегося, то партнер с более высоким сексуальным темпераментом либо начинает изменять, либо заканчивает отношения. Счастливые воссоединения после таких эпизодов случаются крайне редко. Прежде чем вы решитесь на эту меру, удостоверьтесь: ваш партнер понимает, что произойдет, если вы не найдете компромисса.

Никогда не угрожайте любимому в пылу ссоры, не обвиняйте и не критикуйте, но скажите, что ваша постоянная неудовлетворенность делает вас несчастным и толкает на то, что вы не желаете делать. Объясните, что это не угроза, а честное признание, и вы хотите найти компромисс. Попросите партнера помочь вам.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Дослідження на рахунок жіночого оргазму
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом