Я дівчина і я не вмію бути зверху !!! БІсить! Починаю скакат
|
|
knopa | Дата: Четвер, 15.10.2015, 19:08 | Повідомлення # 1 |
| Я дівчина і я не вмію бути зверху !!! БІсить! Починаю скакати, сіськи трясуться як божевільні і від цього пропадає і бажання і настрій.Бревном то бути не хочеться і поза "наїзниці" мене прям жах як раздражає.Життя - біль! !
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:02 | Повідомлення # 2 |
| Хочу звернутися до прекрасної статі: велика частина дівчат, не хочуть бути "зверху" через те, що просто на просто соромляться! Так от! Любимі наші, найпрекрасніші і бажані: Не потрібно цього робити! Нехай у когось з вас і великі соски, шрамики є якісь, родимі плями, Великі родимки або той же не накачаний живіт ... Якщо хлопець уже ліг з вами постіль, то його не цікавлять ваші недоліки. Ми не втечемо в істериці від вас і не будемо фиркати! Коли ви це зрозумієте?
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 06.03.2017, 10:18 | Повідомлення # 3 |
| Ненавиджу бути зверху. Ненавиджу! Щоб мені було хоч якось зручно, доводиться широко розводити ноги, а від цього вони затікають, і я не можу ними ворушити. Хлопець думає, що я люблю зверху і постійно мене туди садить! (Можливо, тому що він набагато більше за мене і боїться лягати на мене). А я так хочу знизууу. Навіть сни сняться, де я знизу, і він трахає мене до напівсмерті.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 04.12.2018, 21:14 | Повідомлення # 4 |
| Обожнюю позу, коли я зверху. Подобається контролювати ситуацію. Але хлопцю така поза не дуже: говорить, це його сильно заводить і він не може довго втриматися. Не знаю, як це сприймати: як комплімент чи як?(
хм, звичайно як комплімент)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.08.2023, 14:12 | Повідомлення # 5 |
| up
|
|
| |