MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Супер Секс Пози Для Ледачих Дівчат
Супер Секс Пози Для Ледачих Дівчат
OlenkaДата: Субота, 24.09.2016, 22:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Секс може бути веселим, але він також може бути і виснажливим. Секс стоячи звучить круто? Але хто дійсно хоче стояти так довго?
Є деякі досить складні пози для сексу , це круто, якщо ви в формі, але давайте будемо реалістами, не багато з нас, спорцмени. Якщо ти просто повертаєшся додому з дуже довгого дня в школі, останнє, що ви хочете робити це займатися секом
У кожному разі, важливо аби було зручно під час сексу, і іноді у зручних позах хочеться лінуватися. Це нормально!
Є деякі досить стримані пози в сексі , в яких буде приємно з мінімальними зусиллями, що важливо якщо ти лінива дівчинка. Вам не доведеться працювати в поті чола для того, щоб отримувати задоволення, або, принаймні, зовсім трішки. Також важливо: ніколи не пробувати те, чого ти не хочеш! Секс повинен бути веселим. Якщо хто-небудь просить Вас зробити якусь складну позу яка вас не влаштовує, Ви завжди можете сказати "ні".


Місіонер
Класика. Ідеально підходить для будь-якої лінивої дівчинки, яка просто хоче лягти. Це також найкраще, коли ви тільки почали займатися сексом і не зовсім впевнені, як це зробити. Це вимагає практики! Але місіонер-це, напевно, саме пряме. Ви лягли на дно, в той час як ваш партнер йде на вершині. Бачите, вам навіть не доведеться вставати! Джерело: Погані Дівчиська З Біблії



Можливо, вам доведеться переорієнтовувати свої стегна трохи, але це не складно. Спробуйте! Лінива дівчина-мрія!



Ванна/ Джакузі Секс
Хлопці, приймати ванни, лінива дівчинка, любить. Після того, як ви закінчите, прийняти розслаблюючу ванну з піною. Ви це заслужили.

Положення Супержінки
Якщо ви хочете відчути себе супергероєм, спробуйте цей. Супержінки проста поза: ви кладете на свій живіт і ноги звисають з ліжка, а ваш партнер стоїть над вами. Якщо ви хочете надіти костюм супержінки, це повністю залежить від вас



Мастурбувати
Вам не доведеться насправді займатися сексом разом, щоб повеселитися, розумієш? Ви обоє просто лежали поруч один з одним і зроби свою справу, але в даному випадку вам не потрібно працювати в поті чола насправді займаються сексом.


Це виглядає трохи лячно, але це насправді досить просто. Це називається "місце відзначено хрестом", тому що ваші тіла є "Ікс" так, ти на самому дні, і ваш партнер лежить на вас зверху. Сенс? Це ніби як ти пірат шукає скарби. Але скриня з скарбами-це секс. Бачиш?! Весело!
Прикріплення: 8707051.jpg (30.2 Kb) · 7621459.jpg (45.3 Kb) · 8316911.jpg (16.2 Kb) · 7536267.jpg (21.6 Kb) · 6504014.jpg (30.2 Kb) · 3334624.jpg (25.6 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 19.10.2016, 22:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Піздец це коли мій знайомий єбав свою тьолку в сраку яка просила його це вже рік 
Коли витягнув хуй на ньому було кусок шкіри від помідора 
Пізда 
Дівчата не жріть перед анальним або робіть клізму а то може ще хуй з на шо лишиться
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Супер Секс Пози Для Ледачих Дівчат
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом