MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як Мастурбувати З Кубиками Льоду
Як Мастурбувати З Кубиками Льоду
OlenkaДата: Понеділок, 10.10.2016, 22:03 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Є так багато різних способів мастурбації. До найбільш популярних методів належать, очевидно що пальці або секс-іграшка, така як фалоімітатор або вібратор. Крім того, ви можете робити це у ванні,також можете використовувати моркву – ні, я жартую, не роби цього. Ви також можете використовувати кубики льоду, щоб мастурбувати. Ні, серйозно!  Я використовую багато кубиків, коли я роблю це, і я не знаю, чому, але мені подобається, відчуття. Хто-небудь робив що-небудь подібне?
Я, особисто, ніколи не чула про це раніше, але хто я така, щоб судити? Ееей, ти повинна робити все, щоб весело провести час! Немає нічого ганебного в пошуку різних способів мастурбації.

Спробуйте Холодні Пальці

Замість безпосереднього застосування кубиків льоду, може просто використовувати холодні пальці. Пальці німіють і нові відчуття....

Використовуйте Кубик Льоду Де-Небудь Ще На Вашому

Ви можете спробувати покласти кубики льоду і до інших чутливих частин вашого тіла це зовсім нові відчуття. Холод може викликати мурашки по тілу, які насправді можуть допомогти вам отримати кращий оргазм.

Використовуйте Метод Води

Ви можете мастурбувати за допомогою душу, і холодний перехід температури води для більш інтенсивного відчуття!

Мастурбувати На Холоді

Гаразд, це трохи напряжно, але якщо ви хочете спробувати щось інше, то спробуйте мастурбувати в холодній кімнаті! Я не кажу йти на вулицю, тому що це може бути жостко!
Прикріплення: 8160625.jpg (12.5 Kb) · 2807700.jpg (10.6 Kb) · 2733581.jpg (13.4 Kb) · 0093781.jpg (12.5 Kb) · 2161188.jpg (24.8 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 19.10.2016, 21:58 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
На прийомі в окуліста:
- Я думаю, вам потрібно перестати мастурбувати.
- Чому?
- Бо це заважає мені вас оглядати.
 
OlenkaДата: Четвер, 20.10.2016, 20:21 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Було давно, ще в часи навчання. 
Жила я в гуртожитку, якось раз рішила помастурбувати поки в кімнаті нікого нема.Зняла трусики(лишилась в одній майці),включила музику і лежу ласкаю себе, закрила очі,аж постонувала і тут чую "ОЙ Я МАБУТЬ ПІЗНІШЕ ЗАЙДУ" відкриваю очі і бачу хлопця з сусідньої кімнати (я дуреписько забула закрити двері)я в шоці ,він в шоці завмерли на пару сек,а потім він розгублений розвернувся і вийшов. Так соромно мені ще ніколи не було.
 
OlenkaДата: Неділя, 27.11.2016, 04:11 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Знаєте, мене бісить така річ. Мені постійно хочеться мастурбувати. Живу з батьками та молодшим братом. Тобто така можливість представляється рідко. Доводиться мастурбувати у ванній. Ну або коли всі йдуть. Кайф, оргазм. Але от коли я отримую оргазм відразу пролітають думки "А навіщо я це роблю?", "Це ж противно" і бажання продовжувати відразу відпадає ... А хвилин через 30 я хочу знову.
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:02 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Сьогодні вночі мастурбірувала поки мій спав. Такого кайфу і адреналіну не відчувала ніколи. кінчила раз 5
 
OlenkaДата: Четвер, 09.02.2017, 22:42 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
4 дні не ходила в універ. Всі ці дні мастурбувала вдома. Приходжу на навчання і всі кажуть що я покращала, колір обличчя красивий, щічки рум'яні. Завтра знову залишаюся вдома.
 
OlenkaДата: Вівторок, 28.02.2017, 18:38 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Раніше, коли мастурбіровала-робила все дуже тихо, без стонів, хіба що переривчастий подих видавав мене. Могла займатися цим в кімнаті з відкритими дверима, якщо вдома хтось є.
А зараз, з появою хлопця і статевого життя з ним, кінчаю при мастурбації з дикими стонами і криками, навіть під час сексу не так голосно стону, та ще й цією справою можу займатися, коли вдома нікого немає. Зовсім по-тихому не виходить.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 26.06.2017, 11:04 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4504
Коли я починаю мастурбувати, я уявляю перед собою не супер сексуального качка, а якого-небудь огидного лоха, на якого я в реальному житті ніколи
не гляну. збуджує більше
 
OlenochkaДата: Вівторок, 17.10.2017, 19:09 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4504
А я ось мастурбую у ванній. Що тут такого дивного, напишете ви? 
Може й нічого, та я роблю це без душу. 
Вмикаю водичку, яка з помірною силою струменя ллється у ванну, налаштовую температуру - гаряченьку таку, градусів під 40 і лягаю у ванну. Так, правильно, лягаю так, щоб ця струйка лилась мені на клітор. Водичка починає робити свою справу - мікровібрації, які вона створює, заставляють моє тіло мимоволі здригатись і мій таз сам по собі починає рухатись взад-вперед, щоб струмінь насолоди потрапляв на максимальну кількість точок задоволення. Руками, які при цьому вільні, я масажую груди, живіт, стегна, злегка стискаючи їх чи ніжно впиваючись нігтями. Насолода наростає, думки покидають голову, мені все приємніше і приємніше. Намагаюсь стримувати свої стогони, щоб ніхто не почув і не здогадався про мій маленький секрет, чую за дверима кроки, що час від часу проходять туди-назад, задоволення накриває мене, від того, що потрібно з усіх сил мовчати насолода накриває мене ще більше. Я несамовито рухаю тазом і масажую груди, стегна, ось-ось мене накриє огразм, неможливо терпіти і тут його хвилі одна за одною починають здригати моє тіло. Вода не припиняє литись мені на клітор, спричиняючи легку біль від чого мені ще приємніше і оргазм ще сильніший і яскравіший. Все, наступила легка розслабленість, я лежу у ванній і продовжую пестити своє тіло. Я задоволена )))))
 
OlenochkaДата: Субота, 28.07.2018, 02:10 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4504
А що обов'язково при мастурбації треба про когось думати? Я це роблю просто так. Я можу читати новини ВК, дивитися мультик, слухати музику, і мастурбувати, з боку можна подумати, що нібито я збоченка, але блін я ні про що, і ні про кого, не думаю в цей момент.
 
OlenochkaДата: Субота, 16.05.2020, 17:59 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4504
Прикріплення: 0427757.jpg (17.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Як Мастурбувати З Кубиками Льоду
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом