MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Мій хлопець не хоче займатися сексом
Мій хлопець не хоче займатися сексом
OlenkaДата: Середа, 28.12.2016, 02:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Такі проблеми рідкість – адже зазвичай навпаки. Коли хлопець відмовляється від сексу, це може  виглядати навить дивно. Тому що хлопці завжди хочуть це робити, вірно? Ну ось... неправда. Якщо ви є або коли-небудь будете в такій ситуації, знайте, що робити.



Мій хлопець не хоче зі мною сексом. Чому?
Причини, з яких він не хоче займатися з тобою сексом, можуть бути дуже різні. Ось найбільш тих які часто зустрічаються:

Страх перед ти що щось піде не так.
Так, чоловіки також можуть боятися вагітності! Може, наприклад якийсь його знайомий залетів, хоча використовував захист, і це на нього так вплинуло; може, у нього дуже строгі батьки та не уявляє собі, що їм казати  якщо це станеться – це справді можливо!

Релігійні переконання
Можливо , що він пообіцяв собі що не буде займатися сексом до весілля (не хоче зізнатися тому що – боїться, що кинеш його). Не тільки дівчата бувають дуже релігійні, деякі хлопчики теж так!

Хвороба
- Це вже менш імовірно, але можливо – "це", тобто його захворювання, наприклад герпес або щось інше. Якщо він страждаєте через це, то може відчувати величезне збентеження і, можливо, не хоче тебе заразити.

Розмір пеніса
, на Жаль, – це також часта причина уникати сексу хлопця. Важливо, що часто це проблема - можливо , шо твій хлопець думає що його пеніс повинен бути значно більший, а ніж є і звідси його небажання.

Що можна зробити якщо хлопець не хоче з Тобою займатися  любов'ю?
Але спочатку – чого не робити :-). Не ображайся! Не кажи в стилі "ти мене не любиш чи я тобі не подобаюся!". Якщо він з тобою, це було б нелогічно, чи не так? Причина повинна лежати десь в іншому місці. 
Ти повинна поговорити з ним. Спокійно, коли ви будете одні, зробити щось хороше для пиття і їжі, а потім візьми його за руку і скажи, що треба поговорити. Поясніть, що мучить тебе ця ситуація, ти переживаєш що ти неприваблива, та ваші стосунки скоро розваляться. Скажи, що він не має так з собою поводитися – якщо щось не так, це ви повинні говорити про це. Особливо на такі теми!

Хлопець не хоче займатися сексом, і ви вже знаєте чому!
Ок, переговорили, він, нарешті, признався тобі, в чому справа. Те, що ви будете робити далі, залежить від причини проблеми.
Якщо він дуже боїться "ляпи", це запропонувати потрійний захист. Презерватив, протизаплідні таблетки і секс в дні безплідних. Реально дивлячись, не має шансів на запліднення. І ти теж будеш спокійна!

Варіант номер два, тобто релігійні переконання? Ну, тут потрібно довго думати над вашим союзом. Якщо дуже його любиш, і ви можете почекати (не натискаючи і претензій), залишайся. Але якщо ви відчуваєте, що це безглуздо, ви не хочете чекати і тебе дратує його підхід – може бути, варто подумати над урвищем.
Коли він боїться бути осмеянным, твоя роль буде дуже важлива. Ви повинні пояснити йому точно, що ж це таке важлива подія для вас обох. Я ніколи, ніколи його не wyśmiejesz і, крім того, може виявитися, що ви чудово впораєтеся. Ви повинні бути для нього підтримкою (але не тільки в теорії) – ви побачите його!

Інший варіант – хвороба. Якщо ви вже її визнав, це абсолютно потрібно відправити його до лікаря. Вже був і лікують? Отже, скажи з посмішкою "ок, це буває, ми почекаємо".
Зрештою, якщо він скаже, що причина уникати сексу є його занадто маленький пеніс – скажи йому, що, по-перше, звичайно, не так вже й погано, а по – друге, ніхто з нас не досконалий. Запевніть його у своїй любові і коли вже з'явиться голим – скажи "ось бачиш, я ж казала, що ти перебільшуєш!".

Коли він як і раніше мовчить...

А що, якщо він не хоче дати вам причини своєї поведінки, і кінець, і крапка? Ну. Подумайте над цим союзом. Якщо проблеми з відкритістю у такій важливій для вас зоні починаються вже зараз, то що буде пізніше?
Прикріплення: 0015811.jpg (15.4 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:41 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Дівчина 17 років досі незаймана, зустрічаюсь з хлопцем, все чудово. Обнімашки, цілувашки...Але історія не про те. Він дуже морозиться коли діло доходить до інтиму. Так, це напевно перший випадок коли паца морозиться. Він на багато старший за мене і мав би сам мені пропонувати. Коли я запитують чому не зараз він мені каже "ти ще маленька, тобі буде боляче, а я не хочу робити тобі боляче". Де тут бля логіка? Так, він дуже сильно мене любить так як і я його. Але я не знаю, що вже мені робити. Чекаю на адекватні поради.
 
OlenkaДата: Пятниця, 03.02.2017, 00:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
багато хлопців скаржаться, що їх дівчина сексом
обділяє.
А я завжди дуже мкора.
Мене возбудити можна на раз-два.
Коли навіть трохи мене погладити або поцілувати
пристрасно, то починаю текти ще сильніше.
А якщо був оргазм, то потім кілька годин течу, як під
час сексу. Готова вдень і вночі. Як завгодно. Куди
завгодно.
Ну а мій молодий чоловік в захваті. А я так і живу,
збуджуючись від кожного дотику ... важко це ... іноді
хочеться НЕ хотіти
 
OlenkaДата: Неділя, 05.03.2017, 16:20 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Чим мокріша дівчина тим краще, це говорить про те, що ти його сильно хочеш, якщо б не хотіла то не мокріла б. Це нормальна реакція. Жаль, але скоро, через свої переживання, ти вже не будеш мокріти від нього і тоді ти і він зрозумієте, наскільки неприємно бути сухою.
 
OlenkaДата: Вівторок, 07.03.2017, 10:21 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Ви радили мені поговорити, так от я вже з ним говорила по всякому пояснювала що мене це не влаштовує.А він говорить що я збочена що мені лише секс і потрібен .Ви кажете роби так як і він ., я робила і якщо я переставала про те йому говорити він до мене все одно не ліз
було що ми не займались сексом і 3 . 4 місяці потім я не витримувала і знову сварилася що він мене не любить
Інколи він каже що я істеричка і через те він нехоче мене
Н у і як я маю з цим змиритися.як таке можливо щоб хлопець а навіть не хочеться просто задовільнити свої потребності..підскажіть якийсь ще вихід.анон...дякую
 
OlenkaДата: Вівторок, 07.03.2017, 10:21 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Шановна авторко посту, з розказаного тобою можна зробити неоднозначні висновки і повної картини всеодно сформувати не виходить... Зазвичай в стереотипних випадках допомагає така річ як самовдосконалення... Перемикання на інші види діяльності і відверте ігнорування партнера, особисто з власного досвіду можу сказати, не можливо любити ту людину, яка не любить і не поважає себе. Це досить неоднозначна ситуація тому, що з його сторони існує певна образа. надто мало інформації для вирішення подібного питання, а щось радити просто заради галочки якось не хочеться
 
OlenkaДата: Вівторок, 07.03.2017, 10:22 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
а) розлад сексуальної поведінки тут причини різні в тому числі або через нетипові сексуальні вподобання . в такому випадку він просто дрочить але без тебе. або ти його не збуджуєш що маловірогідно. це стереотип що жінки записують собі в голові коли їх чоловіки не хочуть сексу.

б) той жеж розлад але через погану збуджуваність-гормони щитовитки і взагалі проблеми з гормонами

в) можливо він відчуває біль і інші дискомфорти

с) всі вищевказані пункти обєднує одна фраза: "Так важко сходити до сексопатолога?"

притарабань і його але домовся з лікарем ніби ти вирішила що проблеми в тобі. а для комплексного підходу відвідати лікаря треба парою. сексопатологи знають таку роблему коли чоловіка важко затаскати до сексопатолога. повір-зрозуміє.)
 
OlenochkaДата: Субота, 28.10.2017, 16:17 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4513
Дівчата на такому увагу, якщо весь час хлопцеві не потрібно більше ніж один раз то повністю можливо що зовнішність ваша не на стільки сексуальна як йому хотілось би. Кажу по собі, якщо зовнішність просто мега у дівчини то звичайно не хочеться таку особу далеко відпускати і секс буде не один раз.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.07.2018, 16:44 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4513
Дівчата! Ось ви скаржитеся, що хлопець перестав вас трахати. Відкрию секрет. Йому просто вже не цікаві ті емоції які ви даєте йому в ліжку. З висоти свого досвіду я прийшов до висновку, що нам, чоловікам, більше цікаві ваші емоції! А коли знаєш що зараз я її переверну ось так, а вона видасть ось такий звук або зробить такий рух, не ЦІКАВО! Вже знаєш що і як буде далі.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.02.2019, 21:53 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4513
У мене ось така печаль: мені 24, а моєму хлопцеві 30, і мені весь час доводиться вмовляти і мало не розводити його на секс))) 2-3 рази на тиждень - це максимум, на що він здатний. У нас ніколи не буває 2 рази поспіль, якщо вранці був секс, то ввечері вже його ні за що не умовиш. І все це він пояснює тим, що вже старий, що немає стільки сил і енергії. А мені весь час хочеться. Мій колишній був моїм ровесником, нам було по 22 роки, і ми трахались цілодобово. Загалом, важко мені) залишається тільки дивитися порно, коли він на роботі, і теребонькать)) і ще вже подумую про покупку вібратора або щось подібного)
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.01.2021, 13:28 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4513
Я заміжня жіночка. З чоловіком живу вже декілька років і в плані сексу в нас так собі. Може бути раз в тиждень або в два тижні і то не так щоб дуже добре. Вчора хотіла зайнятися сексом з чоловіком але він не захотів. Кілька днів назад в інсті виклала в сторіс своє селфі і відреагував старий знайомий. Ми з ним трохи спілкувалися десь рік тому але перестали з моєї ініціативи тому що він мені не дуже подобався був не дуже цікавим і дуже сильно мною цікавився а я ж заміжня. Ну ось написав що я гарно виглядаю поцікавився як я і далі пішов діалог хто як жив цей час. Якось навіть стало з ним цікавіше спілкуватися. Писав що йому дуже подобаються мої ніжки на сторінці. А вчора ввечері зізнався що в нього стоїть на мої фото в профілї і що дуже хоче мене і потім відправив своє фото ню хоча я не просила і навіть не очікувала. Мені сподобався він і його все. І мене він почав навіть збуджувати. От і думаю собі може варто порадувати себе гарячим сексом і його гарячим членом? Чи сидіти зі своїм чоловіком який навіть не пам"ятаю коли цілував мене. Хоча можна поки що поспілкуватися зі знайомим. Все одно зараз цей локдаун а він живе десь 30 км від мене. А потім вже й зустрітися як трохи потеплішає. Я непроти деякий час з ним позустрічатися щоб він мене почпокав та відсосати його солоденький член
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Мій хлопець не хоче займатися сексом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом