MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Біль під час статевого акту – чому так?
Біль під час статевого акту – чому так?
OlenkaДата: Четвер, 20.04.2017, 16:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Мені потрібна допомога. А саме, з деякого часу ми почали займатися сексом моїм хлопцем, Василем Це було дуже обдумане рішення, ми чекали довго на цей крок і ретельно брали до уваги питання безпеки. І все було б супер, якби не те, що... мені це дуже боляче! Не тільки в перший раз, але кожен наступний, а ми любимо один одного вже протягом чотирьох місяців. Що мені робити?" Іванна, 17.



Проблема, хоча і надзвичайно важка, є однна з найбільш популярних. І, що важливо, – це хвороба дуже серйозна. Не кожна дівчина знає про те, що біль під час статевого акту з'являється навіть в Міжнародній Класифікації Хвороб і має ім'я, яке є "диспареунія". Все стало серйозніше, чи не так? А це значить, що це не тільки "дрібниця", але річ з якою обов'язково потрібно щось робити.

Причини болю під час сексу

Причин, пов'язаних з цією проблемою, дійсно дуже багато – з деякими ви зможете впоратися поодинці, інші потребують допомоги лікаря. Варто ознайомитися з ними.

Занадто маленьке зволоження викликає біль під час статевого акту

Сухість піхви це дуже делікатне питання – в основному через те, що недостатньо довга прилюдія. Для більшості дівчат говорити про це прямо, дуже незручно, особливо коли біль з першого тижня сексуального життя і ти ще дуже "свіжа".Якщо ви підозрюєте, що проблема може бути саме в сухісті піхви, у вас є два рішення на вибір. Перше, це відверта розмова зі своїм хлопцем,  пояснити йому що потрібно більше часу і уваги під час прелюдії. Друга можливість-це покупка спеціальних зволожуючих гелів, які ефективно запобігають подібні проблемі – варто робити на це ставку, коли не відчуваєш ще в собі сили, аби поговорити з вашим партнером.

Інфекції можуть приводити до пекучки  та болі під час сексу

На жаль, більш неприємні причини болю під час статевого акту. Різними вірусами / бактеріями може заразитися партнер або ви просто їх десь "зловити". Що саме викликає біль?
Кандидоз, тобто захворювання, що викликає перш за все, виділення з піхвиі гіперемія піхви. Якщо на це ви хворі, то також будете відчувати постійний свербіж.

Інша хвороба  це хламідіоз. Зараження викликає бактеріми, а до симптомів можна віднести болі в животі, кровотечі між менструаціями або виділення з піхви які мають неприємнйи запах.
Герпес статевих органів – якщо вона турбує вас, то ви будете відчувати біль не тільки під час сексу, але і навіть під час ласк. Герпес викликає до появи дуже хворобливих бульбашок, наповнених рідиною.

Однією з найбільш нещадних" захворювань, якою на жаль, легко можна заразитися, також трихомоніаз. Це хвороба, яка звертає на себе увагу в першу чергу зеленими плямами. Крім болю при сексі ви можете відчувати його навіть під час сечовипускання.

Якщо ви помічаєте у себе підозрілі симптоми, обов'язково зверніться до лікаря. Не йдеться вже навіть про те, що лікування дозволить вам отримувати задоволення від сексу, більш важливо просто ваше здоров'я. А з цих інфекції не вилікувати, на жаль одну.

Реакції іншою причиною болю під час статевого акту

Це точка, на яку ми рідко звертаємо увагу. Однак, якщо ви відчуваєте біль під час сексу, обов'язково подумайте над тим, чи не йдеться про алергію на латекс (презервативи), нову рідину для інтимної гігієни або матеріал, з якого виготовлено вашу білизну. Проблема може полягати навіть у пральному порошку! Подумайте, в  який період  з'явилася біль може алергія на щось з  косметики або миючих засобів. Якщо ні, зверніться до лікаря і розкажіть про свої болі, згадай також про можливу алергію на латекс.

Неприємності анатомічні також можуть викликати біль

У людей прийнято, що чоловік повинен мати великий член. Для молодого хлопця це завжди привід для гордості, але... ось саме, для дівчини великий розмір пеніса може означати хворобливий секс.Якщо ви підозрюєте, що саме великий розмір члена вашого хлопця є причиною хворобливих для вас відносин, обов'язково треба поговорити. Кращим варіантом буде протестувати кілька сексуальних позицій і вибрати ту, в якій ви відчуваєте себе найбільш комфортно.

Міфи про біль під час статевого акту

Навколо цієї теми виникла ціла купа різних помилкових тверджень. Підлітки, які багато думають про досвід, більшою мірою схильні вірити в їхню істинність. Тому варто підкреслити, що, не є правдою:

Біль пройде сам

Коли мова йде про перший секс, це насправді – в черговий раз не має вже повторюватися. Але якщо кожний наступний статевий акт є для вас болючий, то  це явний привід. Не залишайте речі в самій собі", тому що таким чином відчуваєш себе радість сексу.

Мені боляче, тому що я фригідна

Це одне із самих неприємних і нахабних тверджень про те, що в тому є проблема. Ніколи в це не вірте. А що до самої фригідності – вона може бути, ефектом болю, мова йшла про характер дівчини, але і поведінки, пов'язаної зі страхом перед болем.

Мабуть, секс боляче

До такого висновку приходять деякі жінки і не роблять нічого з того, що секс для них дуже болючий. Ніколи не дозволяйте собі повірити в це. Секс повинен бути приємним для вас і партнера, є доповненням до вашої близькості, а не джерело страждання.

Важлива щирість

Сексуальна атмосфера сексу дуже важлива.
Прикріплення: 3622204.jpg (21.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 16.12.2020, 15:44 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Вже два з половиною роки зустрічаюся з дівчиною. Досі не можемо нормально займатися сексом, бо їй боляче. Так, то все чудово, але проникнути не можу, бо їй болить. До лікаря ходили — каже, що все ок. Списує то все на те, що не може розслабитись.

Це нормально? Чи є ще такі тут?

Очень похоже на вагинизм. В любом случае лучше к сексопатологу обратиться.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Біль під час статевого акту – чому так?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом