MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чоловіки, робіть кунілінгус правильно!
Чоловіки, робіть кунілінгус правильно!
OlenkaДата: Пятниця, 26.05.2017, 16:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
У сексології куннілінгусом (від латинського cunnus - зовнішні жіночі статеві органи і lingo - лизати) називається виклик статевого збудження у жінки дією на її зовнішні статеві органи губами і язиком. Мене тут поправили, сказавши, що кунілінгус - застаріле поняття, в даний час правильніше говорити «ланет» (ланьет). Звідки взялося слово «ланет» - невідомо. Але деякі вважають, що кунілінгус і ланет - аж ніяк не синоніми. Перше використовується лише як прелюдія для підведення до предоргазменному стану з наступним вагінальним сексом, в той час як при останньому обов'язково доведення до оргазму орально.



Рідкісної дівчині не подобається куні. Якщо ні, то вона або просто не розсмакували, або в неї присутні якісь внутрішні бар'єри: сором, релігійні, морально-етичні або гігієнічні заборони. У більшості ж випадків навіть легкий поцілунок клітора здатний творити дива, якщо грамотно підходити до цього питання. Є дівчата, здатні досягати оргазму тільки при оральному стимулювання і більше ніяк. Особливо це відноситься до початку статевого життя, коли дівчина ще не розбуджена і їй важко досягти вагінального оргазму. Правильний кунілінгус - справжнісіньке мистецтво. Чоловік, здатний так пестити дівчину в сокровенне місці, щоб викликати у неї бурхливу та тривалу розрядку, на вагу золота. Умілий куні не забувається, повірте мені. У той же час невмілий куні або небажаний - привід для роздратування і образ.
Але закінчимо з лірикою, приступимо до ягідка. Немає потреби повторювати, що кожна жінка індивідуальна і у кожної свої потреби і переваги. Тому мої описи будуть у деякому сенсі суб'єктивними.


Я зараз не буду розповідати, як порушити за допомогою стимуляції ерогенних зон - це в кожної пари своє. Коли ви вже доходить до геніталій, не потрібно відразу ж пірнати в них усім своїм обличчям. Просто є чоловіки, які вважають, ніби чим сильніше і швидше натирати клітор, тим краще. Це не краще, це болючіше. Також хворобливим буває занадто сильне натискання на головку клітора або інтенсивне її ссання. Спочатку потрібно дуже ніжно і трепетно ​​пестити губами все, що знаходиться недалеко від клітора: низ живота, лобок, внутрішню сторону стегон, великі і малі статеві губи. Потім тільки починайте дуже акуратно доторкатися язиком до тіла клітора. Мова спочатку повинен бути розслабленим. Якщо змащення ще виділилося недостатньо, потрібно додати слини. Майте на увазі, що клітор у жінки - дуже чутлива зона. Будь-яке необережне рух може призвести до втрати чутливості або навіть до хворобливих відчуттів. У деяких дівчат клітор настільки ніжний, що шорстка поверхня мови заподіює дискомфорт. У цьому випадку має сенс пестити його тіло і головку не верхньою частиною мови, а нижньою поверхнею і губами.
Відчуття будуть незабутніми, якщо зміщувати мову з клітора до входу в піхві, пестячи його переддень, потім знову повертатися до клітора. У міру наближення до оргазму, торкання можуть ставати інтенсивніше, а мова - твердіше. Але це тільки за бажанням партнерки. Деяким подобається швидко і ритмічно. Якщо ж робити все розмірено і ніжно від початку до кінця, можна домогтися дуже високого ступеня розслаблення, коли дівчині після оргазму залишиться тільки заснути спокійним безтурботним сном.


У міру збудження можна також допомагати собі рукою. При цьому достатньо один палець вставити в піхву. Повторюю: тільки один, максимум два. Помилка багатьох - намагатися засунути туди всю долоню, нібито для посилення відчуттів. Може бути приємна і додаткова стимуляція ануса.
Необов'язково доводити до оргазму мовою. Або перед самою кульмінацією, або на початку можна приступити до вагінального сексу. Або ж приступите до коитусу, щоб домогтися повторного оргазму.
І наостанок по парі рад. Хлопцям: перед тим як приступити, чисто поголений і почистіть зуби. Дівчатам: прийміть душ, гарненько вимивши геніталії, і видаліть волосся з лобка і статевих губ.
Вдалих експериментів!


Авдотья Разгуляєва
Прикріплення: 1918380.jpg (108.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Чоловіки, робіть кунілінгус правильно!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом