Olenochka | Дата: Четвер, 28.12.2017, 23:50 | Повідомлення # 1 |
| Після сексу дівчина відвернулася до стіни і заплакала. У мене відразу паніка, я її гладжу, єдине що мені прийшло в голову це "Вибач, я не хотів. Більше так не буду." =)))) Погладив і заснув поруч з нею. Ну насправді я звичайно хотів, та ще й як буду. А у вас таке було з вашими дівчатами?))
1. Було один раз, заплакала, мені теж якось стрьомно стало, почав заспокоювати. Як з'ясувалося причина банальна до не можливості, я дівчину швидко розвів на секс, ось вона і вирішила, що раз вона така легко доступна, значить я її після сексу кину.
2. Було в мене таке, з колишньою, коли після 2-х місяців розставання знову зустрілися, перед зустріччю сказав їй що, не можу нічого обіцяти, давай зустрінемося для початку, а там буде видно далі, і стався секс. Після теж заплакала, я обняв запитав у чому справа... спочатку мовчала потім запитала "ти тепер мене покинеш?"
3. Бувало. Але вже до того моменту був в курсі, що іноді дівчата плачуть після оргазму від надлишку почуттів. Тому не здивувався, а лише непрямими питаннями з'ясував. Підтвердила, що просто від того, що "дуже добре")
4. Два рази таке було. Перший прямо під час процесу,я офігів) Виявилося зрадила своєму чуваку зі мною. Я в натурі не знав. Другий раз, що типу на першому побаченні відразу дала і відчула себе повією))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 17.06.2018, 00:46 | Повідомлення # 2 |
| Сумніваюсь що все нормально, може вона щось згадала, або надумала щось собі, просто кажи їй щось приємне під час сексу, скажи що любиш і т.д. може це і за цього
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 01.07.2018, 13:22 | Повідомлення # 3 |
| Мені 19 і я плачу під час сексу Мене просто в дитинстві вітчим згвалтував і я постійно як займаюся цим, не знаю чому, але починає тупо ридати, хоч мені дуже приємно
|
|
| |