MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс під бомбами "Нічна рутина сирен, загороджень, нальотів.
Секс під бомбами "Нічна рутина сирен, загороджень, нальотів.
OlenochkaДата: Пятниця, 28.10.2022, 12:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Секс під бомбами"Нічна рутина сирен, загороджень, нальотів... Безпомилкове впізнавання звуку моторів ("Де ви? Де ви? Де ви? Де ви?"). Розриви бомб наближаються, потім віддаляються, заворожуючи тебе, як приворотне зілля", − описував стан лондонців письменник Грем Грін.
Цю цитату з його есе Лара Фейгел зробила назвою й епіграфом своєї книги "Приворотне зілля бомб".
"Лондон став містом галюцинацій і барвистого божевілля, містом, у якому сам страх міг перетворитися на заразливу ейфорію. У Лондоні життя щодня наражалося на небезпеку, тому кожен день був непередбачуваний, кожен ніс у собі буйну, хоч і нереальну, інтенсивність життя − як останній день на Землі...
Це був час, коли щотижнева загроза смерті збила кайдани раціональної поведінки з мешканців Лондона: у місті панували гарячкові веселощі та стояв любовний чад − перед обличчям смерті лондонці безоглядно кохалися, причому не тільки з партнером по подружжю", − писала Фейгел.
Через брак своєї Щекавиці, де можна було б влаштувати групову оргію, лондонці боролися зі страхом смерті більш камерно.
Ось кілька спостережень тих, хто восени 1940-го став свідком і учасником цієї епідемії закоханості в життя під бомбами.
Вірджинія Коулз: "Ніхто не хотів бути на самоті. Часто можна було почути, як та чи інша цілком респектабельна дама каже своєму супутнику: "Я не піду додому − якщо тільки ви не пообіцяєте, що залишитеся на ніч".

Теодор Рослінг: "На молодь це, безсумнівно, чинило збудливу і стимулюючу дію. Це був просто дар Господній для пустотливих дівчат, бо щойно починала вити сирена, на них не чекали вдома аж до ранку − коли лунав сигнал відбою повітряної тривоги...
Молодим істотам не хотілося думати, що вони помруть, так і не поділившись із кимось своїм тілом. Це був секс не заради грошей чи шлюбу, а з любові до того, що ви живі".
Вільям С. Пейлі: "Звичні бар'єри, що заважали завести роман із певними людьми, розлетілися на друзки. Якщо здавалося, що справа йде непогано, то і вам було непогано, і до біса різницю між "не можна" і "можна".

https://www.pravda.com.ua/articles/2022/10/28/7372977/
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Секс під бомбами "Нічна рутина сирен, загороджень, нальотів.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом