Ділимося проблемами!!!!!!
|
|
knopainfo | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 21:19 | Повідомлення # 1 |
Administrator
| Любі дівчатка, допоможіть!!!!у мене проблема...я просто не знаю що мені робити.... cry ....все почалося ось з чого...
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 26.12.2014, 00:21 | Повідомлення # 2 |
| життя-біль,коли людина настільки подобається,що провів би все своє життя і навіть більше ,але розумієш,що такого не буде( і що... їй того не треба(( і навіть коли буде своя сім*я,згадається ця "твоя людина",а біля неї хтось інший....,не ти...(
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 01.02.2015, 17:36 | Повідомлення # 3 |
| А у вас було так? Наче все налагоджується в житті і тут ну треба якісь "гарній людині" взяти і все зіпсувати!!
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 03.04.2015, 16:42 | Повідомлення # 4 |
| Одного разу на уроці літератури я закохалася в Льва Толстого. Він донині не дає мені спокою. Я часто шкодую про те, що я не народилася в 19-тому столітті, я б його зачарувала! Пройшло вже багато часу, а я досі подрочую на його фотки.
|
|
| |
knopa | Дата: Субота, 04.04.2015, 16:39 | Повідомлення # 5 |
| накінчав дівчині на лице - розмазав тоналку, вона застидалась і вибігла з кімнати
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 18.04.2015, 16:12 | Повідомлення # 6 |
| а от мій хлопець принципово вважає шо "всі проблеми (в т. ч. інтимні) потрібно тримати в собі, шо все розказують тільки повні егоїсти,які думають тільки про себе, а от ті, хто думають,про партнера, мовчать і все стерплюють" .. бляха то так важко.. я вічно говорю про все що мене бентежить, а він до мене- жодних претензій!!.. майже півтора роки нема куні (було тільки на самому поч стосунків), говорила про це 100 раз, він кожен раз замикається в собі і не хоче це обговорювати (( вже й не знаю,як вивести його на діалог і зрозуміти в чому справа. (((
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 08.05.2015, 19:23 | Повідомлення # 7 |
| Думки про секс не покидають. Думала, що тільки хлопці про це постійно думають)
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 18.05.2015, 20:18 | Повідомлення # 8 |
| В мене великі щоки. Як це використати у сексі ?
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 21.06.2015, 10:49 | Повідомлення # 9 |
| Хлопці, якщо б вас не було довший час сексу, і кілька днів прийшлося ночувати з дівчиною, складно прийшлось б? якби ви терпіли?
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 22:20 | Повідомлення # 10 |
| Романтичний вечір, рамантіка і все таке... дійшло до ліжка, почала повільно роздягати коханого, і тут такий запашок неприємний, що йшов з його білизни... шо за на? хлопці, вам що важко помитись??? і дівчата, як коректно натякнути, що він смердуля? я намагалась (то не вперше), але видно, що не дійшло....
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 22.08.2017, 18:32 | Повідомлення # 11 |
| Дівчата,на що ви в першу чергу звертаєте увагу при знайомстві з хлопцем?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 07.12.2017, 10:37 | Повідомлення # 12 |
| Маленькі "рондомні" поради
Домашня Класична помилка багатьох хлопців. Ось дівчина каже, що вона домашня, і хлопець відразу думає, що "а їй нікуди не треба". Або навіть запитає її "хочеш кудись піти?", вона так невпевнено "та ні", і хлопець відразу думає - ну от, їй заєбісь сидіти вдома. За фактом будь-яка дівчина завжди хоче романтичного, незвичайного, нового, цікавого, яскравих емоцій. Ось ти їй кажеш "збирайся, одягни гарне плаття/теплий светр, через годину виїжджаємо, тебе чекає сюрприз" - і що? Думаєш вона буде опиратися ногами-руками і буде сидіти вдома? Просто "мало уваги" і "нічого не хоче" - це завжди "хочу всього і дуже багато! придумай і захопи мене, і я буду щаслива".
Потенціал: Дівчата прекрасно вміють визначити - чи є у тебе потенціал чи ні. Так от в 20 років потенціалу в рази більше, ніж в 30 чи 40. Тому молоду людину судять по перспективі, а дорослого судять по тому, що у нього є зараз, а не по тому що у нього було або ще буде. Справа не в грошах. Просто успішний, цікавий, розвинений, спортивний, розумний ітд. - як правило є багатшим, ніж середній диванний чувак. Дівчина вибирає кращого чоловіка по сукупності якостей, а не тільки "гроші". Гроші - це самовиправдання невдах - типу навіщо мені працювати над собою і розвиватися, якщо все вирішують гроші? Краще вже посидіти перед телевізором, все одно у мене не буде мільйонів.
Ревність: З часом розумієш, що контролювати іншу людину - повний брєд. Марна трата часу і нервів, все повинно бути на довірі і здоровому похуїзмі. Коли ти знаєш, що якщо дівчина тобі зрадить або піде від тебе і ти спокійно знайдеш собі через тиждень нову (не гіршу), ти перестаєш ревнувати/паритися/контролювати кожен її крок.
Робота: Дуже хороший спосіб оцінити партнера. Тому що якщо людина нетямуща в роботі, то вона буде такою в побуті і будь-де. Наприклад: якщо дівчині ліньки працювати, то буде точно також лінь робити роботу по дому. І якщо вона недолуга в роботі, то буде також недолугою у відносинах (буде виносити тобі мозок).
Стосунки з кар'єристками: З ними можуть бути відмінні відносини і хороша міцна сім'я. Інша справа, що і чоловік повинен бути на рівні. І навіть якщо не дотягує по грошах, то він має бути старшим, розумнішим, мудрішим, вести відносини, бути головним. Скрізь свої нюанси, але говорити, що кар'єристи погані-непридатні - це те саме що сказати, качки тупі або красиві дівчата насосали. Просто "кар'єристи" можуть бути різні. Як правило, якщо дівчина, заможна, то у неї вищі вимоги до чоловіків. Тому велика частина чоловіків думає, що вона "сука".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 26.01.2018, 10:47 | Повідомлення # 13 |
| Мій тато зараз на роботі в Німеччині. В Україні останній раз був в жовтні. Я часто помічала, що моя мама досить часто переписувалась, і одного разу, коли вона варила їсти, вона залишила телефон, я взяла і побачила що вона на сайті знайомств переписувалась про секс. Казала, що чоловік її не кохає, має іншу, а вона одна з дитиною... Хоча це не так... Коли вона побачила, то сильно мене вдарила. Синяк сходив більше тижня. У школі мене запитували, що сталось. Я сказала, що на льоді впала. Я сказала, що скажу татові про цю переписку, а вона сказала, тоді я ті гроші, що тато передає, тобі давати не буду, будеш сама думати де їх брати, і що я можу забути про смартфони, інтернет та все решта. Що робити?
Виростеш тоді зрозумієш, що не варто лізти у чуже життя. Ти ще можеш стати брехункою, яка оббріхує маму...а причину мама вже придумає....та і ти не можеш знати, що тато на заробітках робить у вільний час. Зробиьи вигляд що нічого не бачила і не знаєш. А колись, коли будеш в тих роках що і мама, можливо зрозумієш. І не слухай нікого, просто не лізь Мама зі злості тобі так відповіла, але вона цього не зробить. Будьте розумними дітьми
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 25.02.2018, 20:37 | Повідомлення # 14 |
| Історія довга... познайомилася я з хлопцем, в групі знайомств, зразу морозила його, але він був наполегливим, почали спілкуватися. Він на той час працював в Празі! Спілкувалися досить довго з серпня минулого року, потім він в грудні приїхав на Україну. Ми зустрілися, він приїхав до мене. Все добре, посиділи в кафе, хлопець хороший, культурний, вихований. Він хотів мене забрати в Чехію з собою, але мені потрібно було зробити біометричний паспорт. На той час грошей в мене не було. Я обманула його сказала що подала на паспорт. потім він почав наполягати, приїхати до мене додому познайомитися з батьками. Я постійно відкладала, на потім. Тому що це якось дивно, один раз зустрілися, і вже до мене додому. І так пройшло два місяці, ми не бачились, хоча весь цей час він був в Україні... Я просила приїдь хоча б погуляємо, на що чула твердо НІ! Ось недавно приїхала його сестра теж з Чехії, вони з мамою готуватися, до її приїзду. І тут я знову не подумавши своєю дурною головою, обманула його( вони 13 лютого поїхали в Прагу. Він до останнього чекав, що я поїду з ним, я обіцяла, не поїхала. Він не сів в автобус, наздоганяв потім його на таксі... можливо ми б і помирилися з ним, але він все розповідає своїй мамі... І що ви думаєте його мама, зателефонувала до моєї, хоча ми з його ріднею не знайомі, і почала мене обзивали. Вона сказала, щоб більше я ніколи не дзвонила і не лізла до них в сім'ю. Вона і до мене дзвонила, я лише раз підняла слухавку, потім не відповідала на її дзвінки, так вона почала смс писати, коли зрозуміла, що толку не буде. Дала мій номер своїй дочці( хлопця сестрі) і та до мене на пряму з Чехії подзвонила, почала обзивати мене, хоча вона не знає навіть мене. Почала казати щоб я дала спокій її брату. Наговорила йому що в мене є чоловік і троє дітей.... Як можна так... потім я йому скинула фото паспорта, перефотографувала всі сторінки... так він після того, як сестра його дзвонили, три дні мені не писав, кинув в чс. Я знайшла можливість написала йому, два дні було все добре, і знову його настроїли проти мене, він сказав що не може мені вірити і більше ніколи не повірить....Я знаю що я не права, але ж я стараюся всіма силами щоб заслужити пробачення. Але він все повністю розповідає своїй мамі. Я не знаю що робити, а вибачте шо не по темі. Що робити, допоможіть!!!! Мені набридло принижуватись...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 06.04.2018, 12:55 | Повідомлення # 15 |
| Розкажу вам свою історію, порадьте щось будь ласка. Я дівчина, мені 22. Почала зустрічатись з хлопцем, після 3 чи 3,5 міс був у секс ( мій перший хлопець). До того часу він прекрасно до мене ставився, дбав і терпів хоча я не виносила йому мозги і знав, що я ще до нього нікого не мала. Ну й і ясно, він мені обіцяв, що не кине, що любить, і має серйозні наміри! Але після першого разу він сильно змінився! Не так часто дзвонив, рідше ходили гуляти, деколи й кричав за ніщо! Я то думала, що він такий через проблеми на роботі. Секс був разів 3, чи 4. Потім він сказав, що хоче взяти паузу у стосунках ( хоча я вже зрозуміла що означала та пауза) йому самому легше! Я проплакала пару тижнів, чекала його, думала що перейде і вернеться, але вже йде третій місяць і він ігнорить мене, як і не знав би. Я подзвонити чи написати першою не можу . Тепер зрозуміла, що він пене використав, а сама кожного дня заходжусь сльозами від обіди і хочу щоб ми були разом і знаю що треба забути і відпустити, але не можу! Знаю що він не вернеться.Якщо є такі хлопці, то не робіть будь ласка так з дівчатами, жодна дівчина не заслуговує на таке((! Можливо хтось мені порадить як бути , що робити щоб забути то?? PS. Йому 22
|
|
| |