MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Ділимося проблемами!!!!!!
Ділимося проблемами!!!!!!
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:19 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Любі дівчатка, допоможіть!!!!у мене проблема...я просто не знаю що мені робити.... cry ....все почалося ось з чого...
 
girlorgДата: Пятниця, 26.12.2014, 00:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
життя-біль,коли людина настільки подобається,що провів би все своє життя і навіть більше ,але розумієш,що такого не буде( і що... їй того не треба(( і навіть коли буде своя сім*я,згадається ця "твоя людина",а біля неї хтось інший....,не ти...(
 
OlenkaДата: Неділя, 01.02.2015, 17:36 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
А у вас було так? Наче все налагоджується в житті і тут ну треба якісь "гарній людині" взяти і все зіпсувати!!
 
OlenkaДата: Пятниця, 03.04.2015, 16:42 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Одного разу на уроці літератури я закохалася в Льва Толстого. Він донині не дає мені спокою. Я часто шкодую про те, що я не народилася в 19-тому столітті, я б його зачарувала! Пройшло вже багато часу, а я досі подрочую на його фотки.
 
knopaДата: Субота, 04.04.2015, 16:39 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
накінчав дівчині на лице - розмазав тоналку, вона застидалась і вибігла з кімнати
 
OlenkaДата: Субота, 18.04.2015, 16:12 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
а от мій хлопець принципово вважає шо "всі проблеми (в т. ч. інтимні) потрібно тримати в собі, шо все розказують тільки повні егоїсти,які думають тільки про себе, а от ті, хто думають,про партнера, мовчать і все стерплюють" .. бляха то так важко.. я вічно говорю про все що мене бентежить, а він до мене- жодних претензій!!.. майже півтора роки нема куні (було тільки на самому поч стосунків), говорила про це 100 раз, він кожен раз замикається в собі і не хоче це обговорювати (( вже й не знаю,як вивести його на діалог і зрозуміти в чому справа. (((
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.05.2015, 19:23 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Думки про секс не покидають. Думала, що тільки хлопці про це постійно думають)
 
OlenkaДата: Понеділок, 18.05.2015, 20:18 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
В мене великі щоки. Як це використати у сексі ?
 
OlenkaДата: Неділя, 21.06.2015, 10:49 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Хлопці, якщо б вас не було довший час сексу, і кілька днів прийшлося ночувати з дівчиною, складно прийшлось б? якби ви терпіли?
 
knopaДата: Понеділок, 28.09.2015, 22:20 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 763
Романтичний вечір, рамантіка і все таке... дійшло до ліжка, почала повільно роздягати коханого, і тут такий запашок неприємний, що йшов з його білизни... шо за на? хлопці, вам що важко помитись??? і дівчата, як коректно натякнути, що він смердуля? я намагалась (то не вперше), але видно, що не дійшло....
 
OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2017, 18:32 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4514
Дівчата,на що ви в першу чергу звертаєте увагу при знайомстві з хлопцем?
 
OlenochkaДата: Четвер, 07.12.2017, 10:37 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4514
Маленькі "рондомні" поради

Домашня
Класична помилка багатьох хлопців. Ось дівчина каже, що вона домашня, і хлопець відразу думає, що "а їй нікуди не треба". Або навіть запитає її "хочеш кудись піти?", вона так невпевнено "та ні", і хлопець відразу думає - ну от, їй заєбісь сидіти вдома.
За фактом будь-яка дівчина завжди хоче романтичного, незвичайного, нового, цікавого, яскравих емоцій. Ось ти їй кажеш "збирайся, одягни гарне плаття/теплий светр, через годину виїжджаємо, тебе чекає сюрприз" - і що? Думаєш вона буде опиратися ногами-руками і буде сидіти вдома? Просто "мало уваги" і "нічого не хоче" - це завжди "хочу всього і дуже багато! придумай і захопи мене, і я буду щаслива".


Потенціал:
Дівчата прекрасно вміють визначити - чи є у тебе потенціал чи ні. Так от в 20 років потенціалу в рази більше, ніж в 30 чи 40. Тому молоду людину судять по перспективі, а дорослого судять по тому, що у нього є зараз, а не по тому що у нього було або ще буде.
Справа не в грошах. Просто успішний, цікавий, розвинений, спортивний, розумний ітд. - як правило є багатшим, ніж середній диванний чувак. Дівчина вибирає кращого чоловіка по сукупності якостей, а не тільки "гроші". Гроші - це самовиправдання невдах - типу навіщо мені працювати над собою і розвиватися, якщо все вирішують гроші? Краще вже посидіти перед телевізором, все одно у мене не буде мільйонів.


Ревність:
З часом розумієш, що контролювати іншу людину - повний брєд. Марна трата часу і нервів, все повинно бути на довірі і здоровому похуїзмі. Коли ти знаєш, що якщо дівчина тобі зрадить або піде від тебе і ти спокійно знайдеш собі через тиждень нову (не гіршу), ти перестаєш ревнувати/паритися/контролювати кожен її крок.


Робота:
Дуже хороший спосіб оцінити партнера. Тому що якщо людина нетямуща в роботі, то вона буде такою в побуті і будь-де.
Наприклад: якщо дівчині ліньки працювати, то буде точно також лінь робити роботу по дому. І якщо вона недолуга в роботі, то буде також недолугою у відносинах (буде виносити тобі мозок).


Стосунки з кар'єристками:
З ними можуть бути відмінні відносини і хороша міцна сім'я. Інша справа, що і чоловік повинен бути на рівні. І навіть якщо не дотягує по грошах, то він має бути старшим, розумнішим, мудрішим, вести відносини, бути головним.
Скрізь свої нюанси, але говорити, що кар'єристи погані-непридатні - це те саме що сказати, качки тупі або красиві дівчата насосали. Просто "кар'єристи" можуть бути різні. Як правило, якщо дівчина, заможна, то у неї вищі вимоги до чоловіків. Тому велика частина чоловіків думає, що вона "сука".

Прикріплення: 9785430.jpg (33.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 26.01.2018, 10:47 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4514
Мій тато зараз на роботі в Німеччині. В Україні останній раз був в жовтні. Я часто помічала, що моя мама досить часто переписувалась, і одного разу, коли вона варила їсти, вона залишила телефон, я взяла і побачила що вона на сайті знайомств переписувалась про секс. Казала, що чоловік її не кохає, має іншу, а вона одна з дитиною... Хоча це не так... Коли вона побачила, то сильно мене вдарила. Синяк сходив більше тижня. У школі мене запитували, що сталось. Я сказала, що на льоді впала. Я сказала, що скажу татові про цю переписку, а вона сказала, тоді я ті гроші, що тато передає, тобі давати не буду, будеш сама думати де їх брати, і що я можу забути про смартфони, інтернет та все решта. Що робити?



Виростеш тоді зрозумієш, що не варто лізти у чуже життя. Ти ще можеш стати брехункою, яка оббріхує маму...а причину мама вже придумає....та і ти не можеш знати, що тато на заробітках робить у вільний час. Зробиьи вигляд що нічого не бачила і не знаєш. А колись, коли будеш в тих роках що і мама, можливо зрозумієш. І не слухай нікого, просто не лізь
Мама зі злості тобі так відповіла, але вона цього не зробить. Будьте розумними дітьми
Прикріплення: 7628651.jpg (97.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.02.2018, 20:37 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4514
Історія довга... познайомилася я з хлопцем, в групі знайомств, зразу морозила його, але він був наполегливим, почали спілкуватися. Він на той час працював в Празі! Спілкувалися досить довго з серпня минулого року, потім він в грудні приїхав на Україну. Ми зустрілися, він приїхав до мене. Все добре, посиділи в кафе, хлопець хороший, культурний, вихований. Він хотів мене забрати в Чехію з собою, але мені потрібно було зробити біометричний паспорт. На той час грошей в мене не було. Я обманула його сказала що подала на паспорт. потім він почав наполягати, приїхати до мене додому познайомитися з батьками. Я постійно відкладала, на потім. Тому що це якось дивно, один раз зустрілися, і вже до мене додому. І так пройшло два місяці, ми не бачились, хоча весь цей час він був в Україні... Я просила приїдь хоча б погуляємо, на що чула твердо НІ! Ось недавно приїхала його сестра теж з Чехії, вони з мамою готуватися, до її приїзду. І тут я знову не подумавши своєю дурною головою, обманула його( вони 13 лютого поїхали в Прагу. Він до останнього чекав, що я поїду з ним, я обіцяла, не поїхала. Він не сів в автобус, наздоганяв потім його на таксі... можливо ми б і помирилися з ним, але він все розповідає своїй мамі... І що ви думаєте його мама, зателефонувала до моєї, хоча ми з його ріднею не знайомі, і почала мене обзивали. Вона сказала, щоб більше я ніколи не дзвонила і не лізла до них в сім'ю. Вона і до мене дзвонила, я лише раз підняла слухавку, потім не відповідала на її дзвінки, так вона почала смс писати, коли зрозуміла, що толку не буде. Дала мій номер своїй дочці( хлопця сестрі) і та до мене на пряму з Чехії подзвонила, почала обзивати мене, хоча вона не знає навіть мене. Почала казати щоб я дала спокій її брату. Наговорила йому що в мене є чоловік і троє дітей.... Як можна так... потім я йому скинула фото паспорта, перефотографувала всі сторінки... так він після того, як сестра його дзвонили, три дні мені не писав, кинув в чс. Я знайшла можливість написала йому, два дні було все добре, і знову його настроїли проти мене, він сказав що не може мені вірити і більше ніколи не повірить....Я знаю що я не права, але ж я стараюся всіма силами щоб заслужити пробачення. Але він все повністю розповідає своїй мамі. Я не знаю що робити, а вибачте шо не по темі. Що робити, допоможіть!!!! Мені набридло принижуватись...
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.04.2018, 12:55 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4514
Розкажу вам свою історію, порадьте щось будь ласка. 
Я дівчина, мені 22. Почала зустрічатись з хлопцем, після 3 чи 3,5 міс був у секс ( мій перший хлопець). До того часу він прекрасно до мене ставився, дбав і терпів хоча я не виносила йому мозги і знав, що я ще до нього нікого не мала. Ну й і ясно, він мені обіцяв, що не кине, що любить, і має серйозні наміри! Але після першого разу він сильно змінився! Не так часто дзвонив, рідше ходили гуляти, деколи й кричав за ніщо! Я то думала, що він такий через проблеми на роботі. Секс був разів 3, чи 4. Потім він сказав, що хоче взяти паузу у стосунках ( хоча я вже зрозуміла що означала та пауза) йому самому легше! Я проплакала пару тижнів, чекала його, думала що перейде і вернеться, але вже йде третій місяць і він ігнорить мене, як і не знав би. Я подзвонити чи написати першою не можу . Тепер зрозуміла, що він пене використав, а сама кожного дня заходжусь сльозами від обіди і хочу щоб ми були разом і знаю що треба забути і відпустити, але не можу! Знаю що він не вернеться.Якщо є такі хлопці, то не робіть будь ласка так з дівчатами, жодна дівчина не заслуговує на таке((! Можливо хтось мені порадить як бути , що робити щоб забути то??
PS. Йому 22
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Ділимося проблемами!!!!!!
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом