MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як розпізнати справжнє кохання? Розкрити її серце, а й мозок
Як розпізнати справжнє кохання? Розкрити її серце, а й мозок
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 03:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Якщо, ви думали, що справжня любов, яка триває вічно це просто плід уяви поетів любов, романтичні мрійники і дівчаток-підлітків, то прийшов час визнати несподіваним істину: справжня любов не тільки існує, але навіть він може бути науково доведено.



"Істинна любов це стан, при якому людина відчуває потребу завжди бути фатальним для близьких", він одного разу сказав письменник і драматург Карел Чапек. Вчений з університету Нью-Йорка, він тепер, через багато десятиліть, вони погоджуються.
 
OlenkaДата: Понеділок, 15.08.2016, 18:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Я теж колись над цим замислилася і подумала що кохання - то і є любов (ось така, щира, як матері до дитини) плюс пристрасть і потяг, плюс бажання продовження роду і сім'ї (чого з дитиною немає, бо дитину - як правило, "відпускають" створювати її власну сім'ю).
То хіба неможливо любити когось так само, як свою дитину?. :)
З дитиною не завжди живуть поряд - але люблять її щиро, такою якою є, вболівають за її щастя. Мабуть, і кохання може таким бути непривласнюючим, добрим, турботливим, принаймні мати таку складову. Інша річ, що у коханні немає виховання, погляду згори вниз, підпорядкування і авторитету такого батьківського як з дитиною (навіть якщо дитина і мати - друзі і стосунки ніби-то партнерські) - тому там все складніше.
Ну і взагалі, складніше, бо дитина і мати рідше перетинаються і заходять на території одне одного, менше зловживають.. а якщо зловживають - то виходить те саме що і у коханні. Не кожна материнська любов світиться щастям теж.. і не тільки з коханням бувають проблеми. :)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 24.10.2017, 10:20 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Колись ти любила цього хлопця,а тепер не знаєш чи залишились до нього якісь почуття.
Проаналізуй почуття і емоції, які ти відчуваєте. На перших порах це буде зробити досить складно, адже закоханої людини переповнюють бурхливі позитивні емоції, він перебуває в стані ейфорії, яка може різко змінюватися смутком і тугою.Оціни на якому місці для тебе щастя і зручність партнера. Закоханий чоловік найчастіше думає про себе, про те, що з коханою йому добре, а одному - погано. Справжні сильні почуття, на відміну від закоханості, змушують тебе думати насамперед про щастя, зручності, благополуччя коханого.Зауваж, як ти ведеш себе, якщо у нього виникають труднощі і проблеми. Чи завжди ти готова допомогти йому, відклавши важливі справи на потім? Закохана людина деколи егоїстична. Його ейфорія помітно знижується, коли у відносинах виникають проблеми, або коханій потрібна допомога. Любов перевіряється випробуваннями, труднощами, проблемами, через які люди проходять разом.Відмінним засобом перевірити свої почуття є відстань і час. Це не означає, що ти повинна без причин перестати спілкуватися з об'єктом своїх почуттів.
Але якщо виникає ситуація, що йому або тобі необхідно виїхати далеко на якийсь час, не сумуй. Знай, що справжня любов витримає будь-яку розлуку, а якщо почуття поверхневі, то вони рано чи пізно вщухнуть і при частих зустрічах.Задумайся про щирість своїх почуттів, якщо тебе переповнюють занадто бурхливі емоції.


Ти не повинна одразу сказати йому,що любиш його або ні.Щоб це зрозуміти,тобі потрібно спершу поспілкуватись із ним,оцінити його характер,порівняти ваші вподобання,а вже потім зробити висновок.
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.06.2018, 22:54 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Дівчата, розкажіть, в який момент ви зрозуміли, що цей чоловік - ваш?)



Коли подарувала себе і душою і тілом
Коли поїхала до нього додому і познайомилася з його батьками (от тоді і поняла, що всьо, назад дороги немає)
Прикріплення: 1241378.jpg (38.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як розпізнати справжнє кохання? Розкрити її серце, а й мозок
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом