які дівчата подобаються хлопцям?(зовнішність) опиши як можеш
|
|
girlorg | Дата: Четвер, 20.11.2014, 23:01 | Повідомлення # 1 |
| які дівчата подобаються хлопцям?(зовнішність) опиши як можеш?
Зовнішність? не просто так кажуть: "на вкус и цвет товарища нет"! І це правда. Для кожного поняття "красива" чи " не красива" різні! Повірте я кажу правду. Частенько чую, як хтось говорить: "подивись яка вона красуня, а він взагалі не гарний" і навпаки... у кожного свої смаки... Хоча зовнішність має вагоме значення, але потрібно щоб також був гарний характер і добре серце ... зовнішність не грає вирішальну роль, повірте!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 10.12.2017, 01:44 | Повідомлення # 2 |
| Зустрічають по одежині. Але в цілому (поясню з точки зору дівчини) думка інших не відіграє таку роль, як твоя особиста думка про себе. Коли дівчина задоволена своїм виглядом, то почувається впевнено. А впевнена в собі людина притягує. І річ не в якихось певних параметрах, в кожен має своє бачення, яким він має бути. Багато пишних дівчат користуються великою популярністю, бо вони задоволені собою і впевнені в собі. Тобто я хочу сказати, що зовнішній вигляд не такий важливий для інших, як для себе самого. А вже від твого ставлення до себе залежить ставлення й всіх інших. Я не скажу, що я не задоволена, просто стараюсь тримати себе в рамках ставати краще насамперед для себе.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 22.11.2018, 20:53 | Повідомлення # 3 |
| Цитата «Мне было 16. Я была очень застенчивой и ненавидела свою внешность – эти смешные тощие ноги и полное отсутствие изгибов. Приятель захотел сделать несколько моих снимков, потому что уже тогда я рисовала эти огромные ресницы, когда была не в школе. Меня отправили в шикарный салон Леонарда и, увидев меня, он сказал: «Мне очень нравится твое лицо. Можно я подберу тебе другую прическу?» У меня были мышиного цвета волосы до плеч и я не посмела сказать нет.Я провела в салоне семь часов, пока меня стригли и красили в блондинку. И, наконец, была создана эта знаменитая прическа под мальчика. Меня сфотографировали, Леонард повесил фото в салоне, я вернулась в школу и на этом история должна была закончиться.Но клиентом Леонарда был редактор раздела красоты DailyExpress. Увидев мой снимок, она позвонила и попросила об интервью. Через три недели мне была посвящена целая страница в издании, статья под названием «Twiggy, лицо 66 года». И с того дня моя жизнь изменилась навсегда».
Lesley Hornby "Twiggy" — британская супермодель, актриса и певица.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 04.10.2019, 09:54 | Повідомлення # 4 |
| Якщо вам не подобається те, як ви виглядаєте, можна поміркувати: яке # бажання я ігнорую? Або згадати в які моменти свого життя подобалися собі найбільше і чим тоді займалися? Зовнішній вигляд - відображення внутрішнього стану. Якщо ви прямуєте за своїми бажаннями - ваше # відображення прекрасне, в першу чергу для вас
|
|
| |