MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » які дівчата подобаються хлопцям?(зовнішність) опиши як можеш
які дівчата подобаються хлопцям?(зовнішність) опиши як можеш
girlorgДата: Четвер, 20.11.2014, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
які дівчата подобаються хлопцям?(зовнішність) опиши як можеш?

Зовнішність? не просто так кажуть: "на вкус и цвет товарища нет"! І це правда. Для кожного поняття "красива" чи " не красива" різні! Повірте я кажу правду. Частенько чую, як хтось говорить: "подивись яка вона красуня, а він взагалі не гарний" і навпаки... у кожного свої смаки... Хоча зовнішність має вагоме значення, але потрібно щоб також був гарний характер і добре серце ... зовнішність не грає вирішальну роль, повірте!
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.12.2017, 01:44 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4512
Зустрічають по одежині. Але в цілому (поясню з точки зору дівчини) думка інших не відіграє таку роль, як твоя особиста думка про себе. Коли дівчина задоволена своїм виглядом, то почувається впевнено. А впевнена в собі людина притягує. І річ не в якихось певних параметрах, в кожен має своє бачення, яким він має бути. Багато пишних дівчат користуються великою популярністю, бо вони задоволені собою і впевнені в собі. Тобто я хочу сказати, що зовнішній вигляд не такий важливий для інших, як для себе самого. А вже від твого ставлення до себе залежить ставлення й всіх інших.
Я не скажу, що я не задоволена, просто стараюсь тримати себе в рамках ставати краще насамперед для себе.


Прикріплення: 5006525.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 22.11.2018, 20:53 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4512
Цитата
«Мне было 16. Я была очень застенчивой и ненавидела свою внешность – эти смешные тощие ноги и полное отсутствие изгибов. Приятель захотел сделать несколько моих снимков, потому что уже тогда я рисовала эти огромные ресницы, когда была не в школе. Меня отправили в шикарный салон Леонарда и, увидев меня, он сказал: «Мне очень нравится твое лицо. Можно я подберу тебе другую прическу?» У меня были мышиного цвета волосы до плеч и я не посмела сказать нет.Я провела в салоне семь часов, пока меня стригли и красили в блондинку. И, наконец, была создана эта знаменитая прическа под мальчика. Меня сфотографировали, Леонард повесил фото в салоне, я вернулась в школу и на этом история должна была закончиться.Но клиентом Леонарда был редактор раздела красоты DailyExpress. Увидев мой снимок, она позвонила и попросила об интервью. Через три недели мне была посвящена целая страница в издании, статья под названием «Twiggy, лицо 66 года». И с того дня моя жизнь изменилась навсегда».

Lesley Hornby "Twiggy" — британская супермодель, актриса и певица.

Прикріплення: 8967305.jpg (94.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 04.10.2019, 09:54 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4512
Якщо вам не подобається те, як ви виглядаєте, можна поміркувати: яке # бажання я ігнорую? Або згадати в які моменти свого життя подобалися собі найбільше і чим тоді займалися? Зовнішній вигляд - відображення внутрішнього стану. Якщо ви прямуєте за своїми бажаннями - ваше # відображення прекрасне, в першу чергу для вас
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » які дівчата подобаються хлопцям?(зовнішність) опиши як можеш
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом