MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » З недавніх пір задумався чи зумію прожити з коханою людиною
З недавніх пір задумався чи зумію прожити з коханою людиною
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 20:46 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
З недавніх пір задумався чи зумію прожити з коханою людиною усе життя і не зрадити .. Звісно усі можуть сказати, що ні ! як ти так міг взагалі подумати.І я теж поки цього притримуюсь, але замічаючи як живе наше суспільство, задумаюсь чи то я неправильний чи це нормально зраджувати ? Виб зрадили ?
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 02:39 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Я сьогодні сильно розчарувалась у людях… Точніше у дівчатах… Точніше у дівчатах, яким зараз від 13 до 18 років… Не розумієте? Можливо, а скоріш за все точно, більшість з тих, хто це читає, мене зовсім не зрозуміють. Так буває, на жаль…
Мене дивує, чому дівчата перестали мати гордість! Є краса, розум, доброта і багато чого іншого, але гордості немає взагалі… Чому єдина і головна мрія всіх дівчат тепер якнайскоріше переспати з кимось??? Причому їм геть байдуже з ким… Хіба це не страшно??? Вони бігають за хлопцями, пропонують себе, як якісь дешеві повії, і постійно шукають якийсь привід аби зустрітися з тим чи іншим хлопцем у якійсь конкретній обстановці (найчастіше інтимній). Це не те що гидко, це принизливо! Ну невже вони вважають, що все крутиться навколо ліжка? Що за допомогою сексуального контакту можна влаштувати особисте життя? ПРОКИНЬТЕСЯ!!! Це все лише хворі ілюзії! Кому потрібна дівчина, яка переспала просто так? Хлопець втрачає до неї інтерес після першої ж ночі! Він навіть не розглядає її як варіант для серйозних довготривалих стосунків! Якщо не вірите, то почитайте думки самих хлопців на цю тему на будь-якому чоловічому форумі. А переспавши з хлопцем, котрий тобі в принципі ніким не доводиться і з яким тебе не поєднує нічого крім сексу, така дівчина точно прікрипить до себе щось на зразок великого біг-борду: «Повія! Пересплю з будь-ким! Безкоштовно!».
Дівчата, скажіть чесно: вам би хотілось провести свою першу ніч у обіймах справді коханої людини? Мабуть 90% з вас точно відповіли «Так!». Тоді дайте відповідь на наступне питання: чому ви власноручно забираєте у себе таку можливість? Чому замість справжнього кохання ви малюєте собі в уяві його перекривлене спотворене зображення, в основі якого лежить лише секс? Мені вас дуже шкода… Зараз ви ще можливо і не розумієте які страшні помилки робите, але згодом навіть ви це усвідомите. Адже кохання… Кохання – це щось більше ніж просто пройтися, випити разом та опинитися в одному ліжку… Кохання – це коли люди довіряють одне одному, коли лежачи поряд намагаються перш за все зігріти одне одного у обіймах, а не домогтися, коли люди просто так дарують лагідність, ніжність, турботу… Я не фантазерка, як дехто з вас міг подумати… Цього справді можна досягти, але для цього варто мати гордість і самоповагу. Не така вже й велика ціна за щастя. І не варто віддаватися новоспеченому хлопцю на другий же день. Зачекайте, перш за все заради себе, ще місяців три – п’ять, щоб просто перевірити чи хлопцю потрібні саме ви з усіма вашими перевагами і недоліками, чи просто ваше тіло. 
Не купуйтеся на слова подруг : «Як? Ти ще незаймана? Потрібно терміново це змінювати!». Вони і самі знають, що цього робити не варто, просто не хочуть почуватися єдиними, хто колись помилився. Можливо це сказано жорстоко, але у цьому є велика частка правди.
Я прошу про одне: майте гордість та самоповагу! Не давайте хлопцям, які не варті вашого мізинчика, навіть можливості доторкнутись до вас.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » З недавніх пір задумався чи зумію прожити з коханою людиною
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом