Цікавить питання, про пірсинг в язику)
|
|
knopa | Дата: Середа, 02.09.2015, 15:14 | Повідомлення # 1 |
| цікавить питання, про пірсинг в язику) Міф чи правда те, що з сережкою мінєт крутіший?:)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 04.04.2016, 10:58 | Повідомлення # 2 |
| Мій хлопець із другом обговорювали дівчат з пірсингом, я вважаю це негарним, але як не странно вони так не думають і шалено хочуть поцілувати дівчину з проколотим язиком і щоб вона зробила їм мінет. Тепер мій хлопець умовляє мене проколоти язик.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 29.11.2016, 01:59 | Повідомлення # 3 |
| Мені от цікаво, хто як ставиться до пірсингу на язиці. Я сама володарка даної особливості і яких тільки думок не чула. Один з хлопців навіть відмовлявся цілуватися, поки я не зніму сережку. А як на рахунок мінета? Якісь особливі відчуття з'являються?
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 22.01.2017, 00:47 | Повідомлення # 4 |
| Як збільшити язик, щоб був довшим? (може хірургічно) Хочеться нормально дівчині відлизати, зробити куні! Мій язик напевно менше норми і тільки трішки виступає за губ (ну навкруг свої губи облизати можу) )) яка норма язика в довжині))?зустрічаюся з дівчиною 6 місяців і я навіть не пробував робити куні бо щось сумніваюся що вийде, а так хочеться, і вона мене напевно кине бо не роблю (думає напевно що не люблю, чи ще щось, а я хочу). А може не все так погано у мене хоч і не ідеальний язик. як зрозуміти і знати що мені вийде до того як можливо облажатися?................... з тими комплексами то жах, і у кожного свої(( це я до того що майже усі мають певні комплекси, і вони не дають спокійно жити
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 21.04.2018, 13:39 | Повідомлення # 5 |
| У мене проблема.. У мене пірсинг на кліторі,мені дуже нравки,а чоловік каже,що йому мішає ((каже,що йому відбиває бажання займатись сексомзі мною (((що робити?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 18.11.2018, 13:28 | Повідомлення # 6 |
| Як ви відноситесь до пірсингу в інтимних місцях? Поділіться думкою будь-ласка. Можливо в когось з вас є пірсинг, як воно?
Краще організуйте собі гарну фотосесію, якщо вистачає сміливості – навіть еротичну, роздрукуйте знімки та милуйтесь ними. Чарівні моменти, підібрані образи, око професійного фотографа – і ви побачите, яка ви насправді прекрасна. Це чудовий спосіб підняти свою самооцінку і покращити сприйняття себе.
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 21.04.2019, 14:27 | Повідомлення # 7 |
| Цитата Дівчата як ви ставитесь до інтимного пірсингу у чоловіка? Як ви би відреагували на таке перед першим статевим актом???
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 11.05.2021, 09:50 | Повідомлення # 8 |
| Дуже цікаво, як хлопці відносяться до пірсингу в інтимному місці? І якщо є дівчата, у яких є пірсинг в сосках, статевих органах, порадьте варто взагалі чи ні, і які нюанси? Важко з доглядом/загоєнням?
|
|
| |