MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Літо в місті
Літо в місті
OlenkaДата: Четвер, 03.11.2016, 13:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Літо наздогнало нас в місті, і ти вважаєш, що валятися удома на дивані, мріючи про синє море і білий пляж - це єдине вірне рішення?
Подруга, це буде найбільшою помилкою цього літа. Негайно покидаємо м'які подушки і кота, що затишно влаштувався. Щоб літо не пропало дарма, негайно відшукуємо кросівки, обдзвонюємо друзів і подружок і влаштовуємо турнір по літніх видах спорту для тих, хто спортивний і не дуже.

Обговорювати те, що лежить на поверхні, ми не будемо - покотатися на роликах і велосипедах з друзями, пограти в дівчачий дворовий футбол - це весело і перше, що приходить на думку. Спробуємо придумати щось ще для всієї компанії. Залежно від кількості чоловік і екіпіровки, включити в список розваг для мега-турніра можна наступні варіанти:

Фрісбі.

Дуже красиве слово. Це добре всім нам відома тарілка, що літає. Ні-ні, про мляве перекидання тарілки мова не йде. Грати у фрісбі можна командами, якщо набирається хоч би по п'ять чоловік в команді. Сенс командної гри - потрапити у ворота чужої команди. А можна грати персонально у фрісбі-гольф. Вибирається якась мета і треба докинути до неї тарілку за найменшу кількість кидків.

Плюси:

Підходить для компанії будь-якого розміру і ступеня підготовки. З екіпіровки окрім власне тарілочки нічого і не треба.

Мінуси:

Потрібна поляна або газон для гри. Перешкодити може вітер. І всі навколишні собаки із задоволенням створять свою команду по вилову і розгризанню тарілочки.

Сокс.

А ось і неправда, це не в'язана шкарпетка. Це спеціальний футбег - м'який м'ячик, наповнений піском або спеціальним наповнювачем. Відмінна забава для невеликої компанії з 5-6 чоловік. Спершу можна встати в кружок і поперекидвати його один одному. Е-е-е, руками не чіпати! От і все правила.

А змагання у нас полягатиме у виконанні номера під музику. Звичайно, вже складніше. Оцінювати будемо і артистичність, і набір трюків. Кількість втрат футбега теж важлива.

Плюси:

Забавний м'ячик і простота основних трюків, що здається, затягують. Час летить непомітно.

Мінуси:

Потрібні зручні легкі кросівки і бажано укорочені брюки або шорти. Перешкодити може ще і погода - після недавно минулого дощу вже не пограти.

Крокет.

Найголовніше - не плутати його з крикетом. Дуже забавна і захоплююча гра, для якої всього лише треба невелику трав'яну поляну, кулі, дерев'яні молотки і дротяні ворітця. Грати можуть від 2 до 8 чоловік. Кулі роздаються порівну: поодинці, по два або по чотири. Молоток можна тримати будь-яким способом. Не можна кидати кулю по повітрю або підштовхувати її. Сенс гри - провести м'яч через всі ворітця.

Плюси:

Гра незвичайна і захоплює. Будьте упевнені, незабаром навколо вас збереться натовп уболівальників. Складність траси залежить теж тільки від вашого бажання.
Мінуси:

Молотки, кулі і ворітця треба все ж таки придбати.

Твістер.

Дуже весела розвага для компанії від двох до восьми чоловік. Ігрове поле з кухлями чотирьох різних квітів можна купити, а можна намалювати крейдою на асфальті. Дзига з вказівкою яку руку або ногу і на який колір повинен поставити гравець може замінити ведучий для неупередженості, що відвернувся від гравців. Виграє той, хто довше за всіх вистоїть в цьому хитросплетінні тіл.

Плюси:

Гра підходить для будь-якого віку. Готуйтеся - виску і сміху буде багато. Хороша гімнастична підготовка - запорука успіху.

Мінуси:

Потрібно зручно одягнутися. У спідниці або вузьких брюках грати буде незручно.
Одним словом, влітку в місті нудно тільки тому, хто не любить проводити час з друзями. Адже будь-що, навіть дуже дитяча розвага, може стати цілим святом для компанії. Прогулянки по загадкових місцях міста, пускання мильних міхурів, гонитва за повітряною кулькою - таких безтурботних розваг мільйон, достатньо тільки захотіти.

Хочеться більше екстриму? Можна поїхати на скеледром, або покотатися на конях, влаштувати пейнтбол або велофутбол. Всього лише питання бажання. Розваг вистачить на всі дні літа, незалежно від погоди і кількості людей в компанії.
Прикріплення: 0467896.jpg (32.3 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 24.11.2016, 23:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
До літа ще далеко...
 
OlenkaДата: Середа, 05.04.2017, 17:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
З тим, що настає тепло, починає все розцвітати
 
OlenkaДата: Неділя, 28.05.2017, 21:44 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Літо - це: багато-багато сонячних і яскравих днів
 
OlenochkaДата: Пятниця, 01.09.2017, 20:50 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
Це літо закінчилося. Я не люблю літо. Ця картина підсумовує дуже зрозуміло, чому. Це завжди було час працювати і змінюватися для мене. Я не спілкуюся ні з одним з тих добре. Але кожне літо проходить, я відчуваю, що я втратив частину моєї душі. Це нагадує мені про те, як скороминуще наш час тут. Хоча, я не проти померти, мені не подобається ідея постаріти. І ми старіємо. Літо-це пам'ятник його.
Ти не залишишся тут надовго, дорога.

Прикріплення: 7993597.jpg (10.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 23.06.2018, 10:46 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4510
Літо — це «Спокійної ночі» в 6:30 ранку.

Прикріплення: 2718565.jpg (89.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.07.2018, 11:52 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4510
Прикріплення: 4958446.jpg (37.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 13.07.2021, 10:54 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4510
Літо в місці.  Дякую
 
OlenochkaДата: Вівторок, 28.06.2022, 10:43 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4510
А як ви проводите літо в місті?
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Літо в місті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом