MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Нічого не відчуваю, коли цілуюся... (Брак відчуття при поцілунку.)
Нічого не відчуваю, коли цілуюся...
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 19:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Я цілувалася з кількома хлопцями в житті, єдина проблема, це що я нічого не відчуваю під час поцілунку. У мене немає жодної емоційної реакції на те, що повинно принести якісь емоції. Щось зі мною не так ?



Не думаю, що є щось погане, в тому що ви нічого відчуваєте. Поцілунки не завжди приносять настільки сильні емоції. Іноді ви можете мати більш сильні емоції від самого поцілунку. А буває що поцілунок-це лише поцілунок. 

Я по собі знаю, навіть якщо я буду цілуватися з тим самим хлопцем, то кожного разу   відчуваю інші емоції, іноді це не має нічого спільного з моїми почуттями взагалі. Емоції просто вийшли в
таємничими шляхами.
 

Якщо тобі нудно і нема мурашок в животі, значить у тебе немає потягу до нього, між людьми між якими проскочила іскра, при поцілунку, аж ток по тілу іде! Доречі, поцілунок, це не лише коли губами рухати, в поцілунку повинні брати роль і язик, і шия, і мочки вух!

Техніка поцілунку. Поцілунок взасос – це міцні, пристрасні обійми. Тому будь готова до того, що ваші язики зіткнуться. Як правило, більшість хлопців гніваються, чому дівчина під час поцілунку поводиться пасивно. Складається таке відчуття, що цілуєшся з лялькою, а не з живою людиною зі своїми емоціями і пристрастями. Якщо ти не хочеш, щоб твій поцілунок нічим не запам’ятався, то не бійся проявити себе. Отже, коли кінчики ваших язиків зімкнуться, ви можете пограти ними один з одним, поборотися. Але це роблять люди, які знаходяться в досить тривалих стосунках.

Перший поцілунок має бути романтичним. Тому ніжно проведи кінчиком язика навколо його язика за годинниковою стрілкою. Не варто розслабляти язик. Під час поцілунку він має бути зібраний. Так ви зможете краще відчути один одного, і у вас залишиться більше простору для вираження своїх емоцій.
Чим більше пристрасті, тим інтенсивніше рухи. Не варто з першого дотику робити великі інтенсивні оберти навколо язика свого партнера. Він може просто не зрозуміти вас. Спочатку твої рухи мають бути боязкими і несміливими. Як правило, поцілунок взасос триває довгий час, тому ти встигнеш проявити свої почуття.
Прикріплення: 2519373.jpg (24.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Нічого не відчуваю, коли цілуюся... (Брак відчуття при поцілунку.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом