MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Тема вибору. Як обрати хлопця?
Тема вибору. Як обрати хлопця?
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 22:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
В мене дуже запутана ситуація не знаю що робити. Раніше я була одна і сумувала хотіла любові а тепер вже троє хлопців в мене закохані . Мені 14.



В таких ситуаціях краще всього прислухатись до себе. Що тобі каже серце? До кого більше тягне? З ким все таки приємніше спілкуватися? Є такі питання на які тільки ти можеш дати відповідь і будь-яка відповідь буде єдино правильною. Для того щоб полегшити вибір, є у мене один спосіб. Наше тіло ніколи не бреше, завжди знає потрібну відповідь і саме до нього ми і звернемося.

Для початку стань десь у зручному для тебе місці і так щоб у тебе було трохи простору, щоб ходити. Стань рівненько і прислухайся до того, що ти відчуваєш? Наприклад чи холодна підлога чи тепла, яка вона на дотик? Чи є десь дискомфорт? Може є щось не звичне? Все про себе відмічай, було б не погано, якщо б ти проговорила це все в слух. Потім зверни увагу на те, що ти бачиш, проговори і те саме з тим, що ти чуєш. Тепер обери один із варіантів, які ти хотіла б перевірити і визначся в який бік тобі хочеться рухатись. Закрий очі і зроби один крок в той бік. Відслідковуй, що змінилось в відчуттях. Важливо все, будь який дискомфорт або покращення. Потім зроби ще один крок зі словами «я на зустрічі з ….», знову прислухайся до себе, що відбувається, як ти себе почуваєш, що міняється?

І ще один крок « я після зустрічі з…». Відчувай, чи є зміни, якщо є то які вони? Таких кроків можна робити багато, на скільки вистачить уяви, але ми поки що обмажемося на трьох, хоча якщо буде велике бажання можеш розтягнути і до чотирьох. Потім вертаємося назад в початкову точку по тих самих кроках, можеш ще раз їх відчути і відмічай про себе як змінюється загальний стан. Після того як ти повернулась в початкову точку, робиш все те саме, тобто: перше відчуваєш що з тобою відбувається( всі тілесні відчуття) я потім згадуєш наступного претендента і починаєш крокувати в довільному іншому напрямку. Зроби то в три різні напрямки і визначся де тобі подобається найбільше, це і буде правильний вибір. Якщо він тобі буде не дуже до вподоби, ти можеш його змінити на свій смак, та напрямок у тебе вже буде. Цю техніку можна використовувати для будь яких виборів у житті.
Прикріплення: 7238282.jpg (27.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Тема вибору. Як обрати хлопця?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом