Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 22:18 | Повідомлення # 1 |
| В мене дуже запутана ситуація не знаю що робити. Раніше я була одна і сумувала хотіла любові а тепер вже троє хлопців в мене закохані . Мені 14.
В таких ситуаціях краще всього прислухатись до себе. Що тобі каже серце? До кого більше тягне? З ким все таки приємніше спілкуватися? Є такі питання на які тільки ти можеш дати відповідь і будь-яка відповідь буде єдино правильною. Для того щоб полегшити вибір, є у мене один спосіб. Наше тіло ніколи не бреше, завжди знає потрібну відповідь і саме до нього ми і звернемося.
Для початку стань десь у зручному для тебе місці і так щоб у тебе було трохи простору, щоб ходити. Стань рівненько і прислухайся до того, що ти відчуваєш? Наприклад чи холодна підлога чи тепла, яка вона на дотик? Чи є десь дискомфорт? Може є щось не звичне? Все про себе відмічай, було б не погано, якщо б ти проговорила це все в слух. Потім зверни увагу на те, що ти бачиш, проговори і те саме з тим, що ти чуєш. Тепер обери один із варіантів, які ти хотіла б перевірити і визначся в який бік тобі хочеться рухатись. Закрий очі і зроби один крок в той бік. Відслідковуй, що змінилось в відчуттях. Важливо все, будь який дискомфорт або покращення. Потім зроби ще один крок зі словами «я на зустрічі з ….», знову прислухайся до себе, що відбувається, як ти себе почуваєш, що міняється?
І ще один крок « я після зустрічі з…». Відчувай, чи є зміни, якщо є то які вони? Таких кроків можна робити багато, на скільки вистачить уяви, але ми поки що обмажемося на трьох, хоча якщо буде велике бажання можеш розтягнути і до чотирьох. Потім вертаємося назад в початкову точку по тих самих кроках, можеш ще раз їх відчути і відмічай про себе як змінюється загальний стан. Після того як ти повернулась в початкову точку, робиш все те саме, тобто: перше відчуваєш що з тобою відбувається( всі тілесні відчуття) я потім згадуєш наступного претендента і починаєш крокувати в довільному іншому напрямку. Зроби то в три різні напрямки і визначся де тобі подобається найбільше, це і буде правильний вибір. Якщо він тобі буде не дуже до вподоби, ти можеш його змінити на свій смак, та напрямок у тебе вже буде. Цю техніку можна використовувати для будь яких виборів у житті.
|
|
| |