У нашої читачки є любовна проблема, яку вона не може вирішити. Що б ви їй порадили?
Цитата
„Привіт,
я довго думала, куди звернутися за допомогою, а потім потрапила на цей сайт, тому тут прошу у вас поради.
Мені 18, і я познайомилася з хлопцем, на якого спочатку дивилася тільки як на друга. Ми добре ладнаємо, у нас є спільні інтереси, і ми відчуваємо себе дуже комфортно в своїй компанії. Зазвичай ми зустрічаємося у великому колі, раз на кілька тижнів, але це, безумовно, найкращий час, який я проводжу з іншими. Ми часто листувалися одне з одним, і нещодавно я зрозуміла, що відчуваю до нього щось більше. Проблема в тому, що у цього хлопця є дівчина (з якою він познайомився з нами, але ніхто в групі не знайшов з нею такого хорошого контакту – дівчина дуже стежить за ним і, здається ревнива всьому). Я не хочу руйнувати ці відносини, тим більше якщо він дійсно любить її, але я не можу контролювати свої почуття до нього.
Мені найбільше боляче бачити їх разом... найдивніше у всьому цьому те, що він неодноразово говорив мені в наших особистих бесідах, що якби він не був з нею, то хотів би зустрічатися зі мною – мені від цього ще гірше. Друга проблема в тому, що мені здається, що у мого друга з ним більш дружні стосунки, ніж у мене, і я намагаюся бути з ним поруч, але він ніби почав віддалятися. Раніше він писав мені частіше, тепер мені доводиться починати розмову. Я не розумію, в чому справа, я ніколи не була нав'язливою, я завжди намагалася жартувати. Він тримає цю дистанцію в повідомленнях, але коли ми бачимо один одного, ми можемо говорити постійно, і теми у нас не закінчуються.
Джерело:dlanastolatek.pl