Olenka | Дата: Неділя, 29.03.2015, 15:20 | Повідомлення # 1 |
| Повага Повага-це одна з найважливіших речей у відносинах. Бути з тим, хто не поважає тебе це вахливо,він ніколи не змінить свою думку, і ви будете нещасні. Хлопець повинен поважати вас як людину і як жінку. Також має бути повага стосовно вашої думки , тіла і вибору.
Чесність Фундамент хороших відносин починаються з чесноти один перед одним. Брехня-це не тільки неправильно, але вона також робить так що потім довіряти досить складно. У відносинах, вам потрібен той, хто буде чесним з тобою і про своє минуле і сьогодення.
Довіра Довіра йде рука об руку з чесністю. Якщо хтось не чесний з вами, ви, ймовірно, не можете довіряти їм. Довіра-не просто є, або нема її потрібно заслужити.
Лояльність Я була з людиною, яка зраджувала мені протягом багатьох років, і я ніколи не повернусь до такої людини знову. Я знаю, що є кілька випадків, коли люди обманюють один раз, але відчувають себе жахливо і клянуся, що це більше ніколи не трапиться вдруге. Але з мого досвіду і багатьох моїх друзів досвід, зрада не буває просто так і один раз. Якщо хтось не лояльні до вас, вони не заслуговують на вашу увагу.
Гумор Почуття гумору є надзвичайно важливим у відносинах, і це, як мені здається, дуже недооцінений факт. Якщо хтось не може змусити вас сміятися, коли у вас буде поганий настрій. Ця людина не має розповідати вам анекдоти весь день або стати ходячим коміком, але ви повинні сміятися та почувати себе щасливою, коли ти в стосунках!
Вміння Йти На Компроміс Коли ви знаходитесь у відносинах, вам доведеться йти на компроміс з партнером. Якщо людина не може йти на компроміс з Вами, це досить ясно, що вони мають в глибині душі тільки свої інтереси на рахунок вас.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 18.07.2018, 20:17 | Повідомлення # 2 |
| Що робити якщо тобі брешуть?
Якщо ти знаєш, що тебе обманюють, значить ти знаєш правду? Якщо це так, то спробуй "підловити" обманщика. А потім поговори з ним, скажи, як неприємно постійно слухати брехню. Запитай: які причини для обману, навіщо? Чому не можна розповісти правду? Я думаю, дізнавшись відповіді на ці питання, тобі багато що стане зрозумілим, а людина не буде так робити (або ж вкрай рідко), вже не буде підстав вішати тобі локшину на вуха'. І ваші стосунки з цією людиною стануть кращі (ну, якщо не вважати великих обманів, які пробачити дуже складно). А якщо людина продовжуватиме тобі нахабно брехати після розмов, то, швидше за все, не варто її тримати поблизу себе. Віддалися від нього/неї, і, коли він відчує твій холод, можливо переосмислить свою поведінку. Цитата напрошується: "ми цінуємо, коли втрачаємо" у висновку хочу сказати, що ніщо, крім розмов, не допоможе в конфліктних ситуаціях
|
|
| |