MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Таємниця спокуси
Таємниця спокуси
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 18:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
... Давні греки практично не знали абстрактних понять. У них все було конкретно. І "спокусою" для них була цілком прозаїчна річ: гачок в пастці, до якого прикріплюється приманка.


Після цього спокуса почати називати будь-яку пастку, камінь, покладений на шляху ворога (звідси - камінь спотикання). І лише християнство стало широко вживати це слово в переносному значенні. Як причину падіння людини в області моральної або релігійної. "Коли праве око твоє спокушає тебе, його вибери, і кинь від себе" - заклинає Євангеліє (Мт. 5.29).

Але, якщо мова йде не про релігію, а про Любов, нам буде ближче таки грецьке тлумачення. "Пані спокусилася сукнею, і купила", - наводить приклад словник Даля. Також, власне кажучи, і у кроликів, чи то пак, тварин. Самець павича спокушає майбутню матір фазанів оперенням. Змії - ритуальними dirty dances.

Людям всевладний бог Ерос дав в якості приманок красу і юність, блиск дотепності і багатство, мужність і стати, пишність форм і мистецтво готувати. Та хіба мало чого, - всього не перерахувати! Спокуса й омана ... Здавалося б, мета цього ясна. Спокусити, значить затягнути в ліжко, схилити до сексуальних відносин! Але, все не так просто. Інакше омана не було б спокушанням, - спотворенням світопорядку!


Мова йде, втім не про гріх. Точніше, не тільки про гріх. Любов в нашому житті - річ екстраординарна. Вона завжди випадає з повсякденності. Вона її обрушує, скасовує. Недарма стільки романів присвячено любові. І ні один - збору помідорів, засолюванні огірків, ремонту холодильників. Любов страшна для життя. Для пересічної життя. Любов розцвічує її яскравими фарбами. Повідомляє їй інший зміст. Якусь Таємницю.

Ще вчора ти просто йшов з роботи додому. Передчуваючи вечеря, телевізор, щовечірнє лежання на тахті ... А сьогодні ... ти безцільно бродиш по осінньому місту в густішій сутінках ... і невпинно думаєш про неї! Крізь гілля дерев ти бачиш її очі, її волосся. Ти чуєш її голос. В ході обганяють тебе жінок ти чуєш її руху! А що ж трапилося? Ти закохався! Тому що вона тебе спокусила. Вона подала тобі знак, запросила до любові. Але що таке цей знак? У чому його сенс? Хіба вона запропонувала тобі секс? Відносини?! Нічого подібного! Спокуса - це не прейскурант на еротичні послуги.

Це, якщо хочете, виклик на поєдинок. Ціна якому - божевільна щастя. Або нещастя, що в любові майже завжди одне і те ж!
Спокуса - це свого роду стриптиз. Але не в Новоруський сенсі - як пиятика з роздяганням. Це - поступове холодне оголення себе. Де за кожним подоланим бар'єром виростає ще вищий. Як у комп'ютерній грі: проходиш все ускладнюються рівні. А в кінці - ні, не нагорода! Просто вихід з лабіринту. І запрошення почати все спочатку.

В спокусу завжди є насолода. Від близькості гріха, близькості не пристойного, не пересічного! Спокуса корениться в духів, кремах. У жіночому будуарі, де туалетний столик весь заставлений помадами і пудрами, лаками для нігтів. Де вона готує себе для зустрічі з чоловіком. Та не себе - своє тіло! Де вона розтирає його, зволожує, змащує кремом ... Звертається з ним так, ніби це сторонній предмет, річ! Який їй вже не повністю належить. Співвласником якого, акціонером без права вирішального голосу є чоловік.

Не подумай, що це ти! Тобто і ти теж! Так само як і багато інших! "Хто викине, той і чоловік". Недарма, йдучи навіть на саме звичайне захід, жінки прагнуть одягнути чисту білизну. І вишукане. "Та хіба мало що?! Я завжди повинна виглядати гідно!" У цій невизначеності призову і криється його ТАЄМНИЦЯ. Бо справжня - чарувати, спокушати, принадна - жінка ніколи не буває чийсь! Комусь вона належить більше, комусь - менше. Але ніколи нікому - повністю! Навіть собі самій! І ти ніколи не знаєш, що станеться потім. Навіть якщо ти все зробив правильно. Сказав вірні слова. Завалив її купою грошей. Одружився на ній. Зробив їй дитину.

Лише вбивши в жінці жінку, ти зможеш нею управляти. І все передбачити, передбачати ... Але саме це й не потрібно. Любов неможлива за цією гранню. І ще. Знай, що спокуса - справа жорстоке. Він, як пише Ж.Бодрийяр "заволодіває всіма задоволеннями, всіма афектами і уявленнями, навіть усіма мріями, щоб переінакшити їх ... в гру більш гостру і більш тонку, ставка в якій не знає ні кінця, ні початку ..." І може дорівнювати здоров'ю, честі, стану, життя ...

Але якщо ти готовий до поєдинку, якщо приймаєш виклик - тоді вперед! Безумству хоробрих, як кажуть, співаємо ми славу. Безумству тих, хто не боїться все втратити! Ставши напередодні багатієм!
Прикріплення: 3302272.jpg (18.5 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Я ніколи не спокушала дівчат, але на мою думку, це легко. Твій язик - це сила. Дівчину можна спокусити своєю чарівністю. Це не привід їй розповвдати який ти "самец". Чим більше ти говориш хорошого і цікавого для вас обох, тим більше у тебе шансів, але палицю не перегинай)

Як спокусити хлопця за 2 хвилини?
Я думаю,що спокуса та зваблення хлопця не важка справа. І кожна дівчина має свої власни секрети і таємниця для зваблення хлопця. Якщо хлопець має хоча б незначний інтерес, тільки тоді його можна спокусити. Якщо ж хлопець навідріз проти спокусливого зваблення, отже нічого більше не допоможе. Тому що дівчина (як для кого) може тільки посилити бажання хлопця до себе. І це на багато простіше, у випадку, коли хлопець не впевнений чи піддатися йому на її чари чи краще не варто. Оскільки спокуса та відносини хлопця та дівчини це театр в якому два актори.
 
OlenkaДата: Пятниця, 28.04.2017, 09:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Сьогодні знову переспала з тим хлопцем,який має дівчину.Отримала близько чотирьох оргазмів, було просто дико і шикарно..ммм..готова продовжувати вічно такий секс...Голова обертом) Усім адекватним людям того пабліку ну і звісно адмінчику шалених ночей) , ну а нашим занудам,які кричать: " шлюха,і так далі" тихенько і надалі надрочувати собі в куточку під одіялком) PS: тепер точно знаю,що не жалію, що сплю з ним: "раз живемо,раз вмираємо"!!



Ми душі які находимось временно у тілі. Рано чи пізно душа вийде у вічність, а там ти тілесного кайфа не почуствуїш. Там буде спрос за те, що ти на землі робила. Блуд страшний гріх. Я маю на увазі ізмєни. Як одна пише трахаюсь як сучка з одним, а потім іду до свого хлопця трахаца, це просто піздєц. До нєгра іди, щоб тебе так трахнув, щоб ти більше не змогла нідокого піти, бо піська буде боліть. Цей світ рухне скоро. Від блядства, наркоти, алкоголю. Нашу націю хочуть убрать.
Прикріплення: 7316891.jpg (21.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Таємниця спокуси
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом