MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Ми такі разні, але все-таки ми дружимо. У чому секрет? (Автор: Марія Однолетко)
Ми такі разні, але все-таки ми дружимо. У чому секрет?
OlenkaДата: Неділя, 11.12.2016, 00:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Що ж між нами спільного і на чому тримається наша дружба? Що за еволюція відбулася в наших відносинах? Чому ми подружилися і чому навчилися один у одного? Які уроки винесли із сумісного спілкування?

Одного разу, розглядаючи фотографії з проекту «Будь собою! Будь зіркою!» у компанії своїх знайомих, я почула : «Що це за зарозуміла гламурна лялька весь час поряд з тобою на фотках?» Я дещо сторопіла і не відразу зрозуміла, про кого вони говорять. Як виявилось, об'єктом подібного питання з'явилася Юлія Нестеренко, ефектна довгонога блондинка, з якою ми міцно подружилися на проекті. Я вдивлялася в низку наших з нею фотографій - і не бачила ні зарозумілості, ні налялькованості, ні горезвісного гламура.



Вже не бачила. Хоча якийсь час назад в моїй голові її образ народжував такі самі визначення і асоціації. Зрозуміло, що знайомі не могли зрозуміти, як я, скромна старанна студенточка в окулярах, могла подружитися з отакою вирядженою школяркою. Раніше в існування настільки контрастної дружби я б і сама не повірила. Юля - теж.
Що ж між нами спільного і на чому тримається наша дружба? Що за еволюція відбулася в наших відносинах? Чому ми подружилися і чому навчилися одна у одної? Які уроки винесли із сумісного спілкування? Про все це розповім нижче.

Про перше враження
Перша думка завжди помилкова. Ми все це чудово знаємо, але, чомусь, побачивши людину, ніколи не упустимо можливості затаврувати її занудою, ботаніком, зарозумілою і так далі і тому подібне
Раніше люди, подібні до Юлі, здавалися мені ніби з іншого світу. І мене, чесно кажучи, мало цікавили. Мені здавалося, що з ними все і так зрозуміло. Що круг їх інтересів обмежений тим, який крем для засмагі краще підходить для смуглявої шкіри або «Джастін Тімберлейк - такий лапочка!». На ділі опинилося не зовсім так.
Виряджена блондинка виявилася цікавим співбесідником, а її пунктики просто способністю виражати живі емоції і піклуватися про власне здоров'я, наприклад ретельно вибираючи собі крем.
Я багато чому у неї навчилася, як і вона у мене (за її власним твердженням). Адже цього могло б і не відбутися. Проблема неприйняття відмінної від тебе людини через ярлик, повішеного в перші хвилини спілкування була у всі часи. Її треба долати. Адже навіщо відмовлятися від людського спілкування просто через стрвх, що хтось тебе не зрозуміє або ви не знайдете спільних тем? Адже набагато краще збагачуватися новим знанням, ніж неприязно тикати пальцем .
Якщо ви вибираєте для себе перше, ось декілька рад, які дозволять вам завоювати симпатію:

1. Ступити на її полі, тобто добре показати себе в справі, в якій вона не промах.
Це швидкий і дієвий спосіб привернути увагу людини.
Ми з Юлею неусвідомлено ступили на поля один одного в перший же вечір на мастер-класі групи «Челсі» в караоке-барі.
Я, як початкуючий журналіст, дуже скрупульозно відношуся до вибору питань, що ставляться, і їх якості. Щоб були не банальні, не нудні, не дурні.
На цьому вечорі Юля напевно пробувала себе як інтерв'юєра, чим дуже здивувала мене, ставлячи грамотні і розсудливі питання. Те, що вона не пустушка, стало абсолютне ясно.

Коли я привертала її увагу, розповідає сама Юля:
«Увечері першого ж дня, після від'їзду групи «Челсі» з караоке-бару, всі вже вирішили, що веселість на сьогодні закінчена. Та ба: несподівано Маша схопила мікрофон і почала співати. Голос у неї виявився чарівним. Вона завела всіх, і вже буквально через 15 хвилин всі дівчатка, до цього втомлені і змучені з дороги, були з мікрофонами в руках і весело виспівували пісні. Саме це і згуртувало всіх наших дівчат в команду. Вечір вдався, і все це завдяки Машульці. Цей момент кардинально змінив мою думку про неї».

2. Не затискатися, а більше спілкуватися
Щирість, позитив і доброзичливість - ось головні ключі, до знаходження спільної мови з будь-якою людиною.
Незалежно від того, чи близька вона тобі за образом і подобою чи ні.

3.Оцінити обстановку
Як правило, само місце вашої зустрічі може послужити приводом для розмови і напевно вашим загальним інтересом. Якщо ви познайомилися в басейні, то, ймовірно, любите плавати, стежите за своїм здоров'ям.
На танцях живота - вам обом подобається активний спосіб життя, арабська музика, напевно фільми і культура.
При всіх зовнішніх наносних атрибутах ви опиняєтеся в чомусь схожими, не такими далекими, як здавалося раніше, якщо пригадаєте, що привело вас на місце зустрічі.
Оцінка обстановки допомагає не тільки намацати загальні моменти в інтересах, але навіть і
у характері. Якщо ми з Юлею опинилися разом на фіналі проекту «Будь собою! Будь зіркою!», означає ми обидві амбітні, рішучі, оптимістичні, працюємо на реалізацію своєї мети. Аналіз ситуації показав, що у результаті ми виявилися не такими вже контрастно різними, як на перший погляд.

Про взаємний вплив, або Завершальна частина
«Все впливає на все» - говорив хтось з великих. Так і ми з Юлею після, здавалося б, нетривалого спілкування трішки вплинули одна на одну. Я почала ретельніше формувати свій гардероб, вона - більше приділяти часу навчанню. Я стала трохи легковажніша, вона - розсудливіша, я - навчилася більше сміятися, вона - зберігати стриманість.

Я зрозуміла для себе, що мене приймають і розуміють самі різні люди, треба тільки бути щирішою і відкритішою для спілкування. Люди відчувають це і платять тим же. Щирість, я вважаю, двигун прогресу у відносинах. І фальшивити, накручувавши себе, не варто ні при якому розкладі. Не заздрять і не зляться тільки захоплені своєю справою, успішні люди. У дівчат, у яких все збувається і виходить, приводу для негативу просто немає.
З проявами заздрості або закомплексованості, яка зазвичай і є бар'єром до спілкування, краще боротися системно - усунути причину невпевненості в собі. Тоді інших людей ти розцінюватимеш не як ворогів і суперників, а як потенційних друзів і приятелів.
Щасливим людям нічого ділити, якими б разнимі вони не були. Щастя в основі своїй припускає внутрішню гармонію, а гармонія, як в мистецтві, так і в людині, не може не притягати погляди твоїх нинішніх і майбутніх друзів.

P. S.
З Юлею ми і до цього дня переписуємося. Напевно, тому що щось невловимо важливе ми відкрили для себе під час нашого спілкування одна з одною на проекті. Ми прийшли до висновку, що люди дуже дарма звикли шукати для спілкування собі подібних. Адже протилежності притягуються, і різні люди тільки доповнюють один одного.
Прикріплення: 7993566.jpg (22.7 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 21:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Прикріплення: 5339831.jpg (46.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Ми такі разні, але все-таки ми дружимо. У чому секрет? (Автор: Марія Однолетко)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом